Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin

finduk35

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2007
106
9
41
Kizlar oglumun bogazi itihaplanmisti kulak burun bogaza goturdum tahlik istedi hemogram ve crp bilgisayarlarda sorun ciktigi icin hemogram gec cikti dotorda crp baa yeter dedi ve ilac yazdi hemogrami sonra gosterirsin dedi bende hemogrami aldigimda doktor cikmisti lenfosit degeri dusuktu nette baktim Allah im gosteresin kanser kalp uetmezliginde falan duser diyodu bide stresten acayp korktum bir an once yarin olsada gosterse icim icimi yiyo Allah im evlat acisi kimseye vermesin odum kopuyo.

Sagol canim ama saatler gecmiyo sanki insallah iyi haberler alirimda derin bi ohh cekerim.cocuk buyutmek zor.

Pardon netten yzmissin zaten . Benimde basima buna bebzer bir olay geldi netten farkli bigiler buluyo insan ama doktorrunla gorusmeden kale bile alma derim

Netten araştırmayın valla 3 aylık ömrnüz bile kalmış diyor bazı yerler. Burnum kanıyor bakıyorum kanser diyorlar.
Merak etmeyin yavrunuzun hiçbir şeyi yoktur Allahın izniyle. Siz rahat olun bol bol dua edin ben de ediccem. Allah evladınızı size bağışlasın..

Kizlar oglumun bogazi itihaplanmisti kulak burun bogaza goturdum tahlik istedi hemogram ve crp bilgisayarlarda sorun ciktigi icin hemogram gec cikti dotorda crp baa yeter dedi ve ilac yazdi hemogrami sonra gosterirsin dedi bende hemogrami aldigimda doktor cikmisti lenfosit degeri dusuktu nette baktim Allah im gosteresin kanser kalp uetmezliginde falan duser diyodu bide stresten acayp korktum bir an once yarin olsada gosterse icim icimi yiyo Allah im evlat acisi kimseye vermesin odum kopuyo.
naptınz ya en son o ihtimali düşünün . poliklinikler sizin gibi netten tanı koyanlarla doluyor sonra işin yoksa ikna et :KK70: viral bir hastalıktır . sıkıntı yapmayın. zaten Boğaz hastalığı da var yüzde 90 viral sebep. :)

biraz güldüm ama konu sahibi kızma lütfen. çocuğunuzda o tip bir rahatsızlık olsa başka semptomlar verirdi . mesela zayıflardı belirgin biçimde. mesela 6 aylık bir sürede kilo kaybı halsizlik tipi semptomlar olurdu tabi bu halsizlik Boğaz infeksiyonuna bağlı olan değil. sakin olun ve doktorunuza inanın sadece. çevreye de kulak asmayın . tanı koyanlar olacak çünkü .crp enfeksiyonu gösteriyor zaten .

Vucutta enfeksiyon grip ates vs varsa da kan degerli dogru cikmaz.
Yahut antibiyotik vs kullaniyorsaniz.
IciniZi rahat tutun kotu bir sey yoktr insallah

Lütfen şu netten araştırdıklarınızı önemsemeyin ya, başım ağrıyor yaz kanser diyor, şuramda yara çıktı yaz kanser diyor. Hemen neden umutsuzluğa kapılıyorsunuz. Allah şifa versin düzelir inşallah. Kan değerleri yanıltabiliyor.

Korkmayın lenfosit sayısı enfeksiyonlarda bazen düşük çıkar....kalp yetmezliği, kanserde düşer denen şeyler çok farklı durumlar...bakmayın şu nete gerçekten, tıp netten araştırılıp tanı konacak kadar dar bir alan değil.,,.bazen ben bişeye bakıyorum doktor olduğum halde kafam karışıyor...korkmayın eminim birşeyi yoktur..

Allah razi olsun hanimlar gercekten net insani korkutuyo keske bakmasaydi
Canim suan benim oglumdada tonsilit var.bogazlari iltahaplanmis.doktora goturduk tonsilit dedi ve bikac ilac verdi antibiyotik balgam sokucu falan.kullaniyoruz ama daha gecmedi.agzi burnu tikali coook balgamli oksurukte var.sizindemi buna benzer di.bize kan tahlili falan yapilmadi.korktum simdi ben.yazdigim belirtilerle aynimi sizinkide

Allah acil sifalar versin insallah.

Netteki yazilan seyleri dikkate alma lütfen cok sacma sapan seyler yaziyorlar...

Pardon netten yzmissin zaten . Benimde basima buna bebzer bir olay geldi netten farkli bigiler buluyo insan ama doktorrunla gorusmeden kale bile alma derim
Aynen canım internet ten bi öksürük yaz hemen kanser ölümcül hastalık vs.iki dakika da bitiriyor seni.En iyisi hic bakmamak konu sahibine geçmiş olsun.

nete başım ağrıyor yazsanız beyin kanseri çıkar. netten araştırma yapmayın kimse iyi bir şey yazmazki. kan değerleri bazen tek başına farklı çıkabilir ve bi anlamı olmayabiliyor ayrıca cihazlarda her zaman yanılma payı vardır ve hepsini geçtim lenfositin düşük çıkmasının binlerce farklı sebebi olabilir. hemen en kötüsünü düşünmeyin iyi düşünün iyi olsun. löseminin başka belirtileride vardır morarmalar diş eti kanamaları vs gibi. çocuğunuzun bağışıklık sistemi zayıfladığından kan değerleri değişmiş olabilir ki boğazında enfeksiyon olduğuna göre zayıflamıştır. içinizi ferah tutun bence interneti kapatı dua edin en zor zamanlarımızda bizi sakinleştiricek içimize huzur verecek teş şey bu.. geçmiş olsun

canım aklına kötü şeyler getirme nettende araştırma.bak sana bi örnek veriyim,bende tükürük bezi iltihaplanması var.senelerdir geçmek bilmez.kışın ağrım artar ve iltihaplanma çoğalır.gene öyle olduğunda doktora gittim tahlil yapıldı.değerlerden biri yüksek çıktı.nete geldim baktım kan kanserinde yükselirmiş o değer.çok korktum üzüldüm ağladım.doktor yoğun iltihaptada yükselir demişti.hatta netten araştırdığım içinde bi ton laf etmişti.içini ferah tut.Allah evladına şifa versin canım

İnternetten ne araştırsam kanser cıkıyo insanın morali bozuluyor yarın guzel haberler alırsınız inşallah

Canim suan benim oglumdada tonsilit var.bogazlari iltahaplanmis.doktora goturduk tonsilit dedi ve bikac ilac verdi antibiyotik balgam sokucu falan.kullaniyoruz ama daha gecmedi.agzi burnu tikali coook balgamli oksurukte var.sizindemi buna benzer di.bize kan tahlili falan yapilmadi.korktum simdi ben.yazdigim belirtilerle aynimi sizinkide
siz doktora götürmüşsünüz . kim daha iyi bilecek . biz konu sahibine netten bakma diyoruz . evham yapmayın . hemen Geçmez zaten. ayrıca başka bir şey olsa doktoru tanır. netten tanı mı koyacaksınız . sakin olun . geçmiş olsun miniğe :)

X