rabbim ol dedi oluverdi.. :)

bentanem rabbımın mucızelerı boldur.ınsallah bıkac gun sonra bebegın canlı ve sana sımsıkı tutunmus olur ve kucagınada saglıkla almak nasıp olur.dualarım senınle.rabbım kabul eder ınsallah

insaallah ama 9 haftalıktan sonra çok zor.. drum %99 düşük dedi..pazar günü tekrar gel dedi..o kadar da alışmıştımki ona..:1no2::1no2: ilacta verdi düşsün diye ama pazar gününden sonra kullanacağım birde baska dra gidip tam emin olduktan sonrabenneyaptımkibenneyaptımki

çok güzel canım hayırlı uğurlu olsun kendine dikkat et yalnız...bizim komşununda 5 senelik evliliği süresince evliliğinin ilk aylarında düşüğü olmuş..sonrasında senelerce bebeği olmamış...eşindede hiç bi problem olmamasına rağmen bebek sahibi olmayı başaramamışlar...ama şimdi 5 senenin sonucunda kadın hamile....allah isteyen herkeze versin

geçmiş olsun canım şimdi okudum son yazılanları...allah yardımcın olsun

geçmiş olsun canım şimdi okudum son yazılanları...allah yardımcın olsun

teşekkür ederim .. aslında 9 haftadır bişey yazmamıştım dün dr'uma gitmeden yazayım dedim ..öyle bir ihtimal aklımın ucundan geçmemişti bile:1no2::1no2: garip bir tevafuk oldu...2 saat daha bekleseymişim bu başlığı açmama gerek kalmayacaktı... herseyın hayırlısı

canım..inşallah kalp atısını duyarsın.bellımı olur..baska doktora gıdeceksın degılmı..
allah saglık versın sana ve bebişine inşallah..dualarım senınle ve bebegınle canım..

bentanem çok sevinmiştim okurken senin adına ama mucize gibi gelmiş bebeğin belki bir mucize daha gerçekleşir ne dersin kalbini kapatma gene dua et rabbime inşallah herşey yoluna girer ya

hayırlı ugurlu olsun rabbm saglıklan
kucagına almayıda nasp etsın ınşşşşşş

canım benım ben zor asamalrdan gectım sukurler olsunkı rabbım banada kısmet ettı yavrumu kucagıma aldım senınde yavruna saglıklı bı sekılde kavusman dılegıyle......

gerçekten çok etkilendim insan asla umudunu kesmemesi lazım genellikle bazı insanlar bu gibi durumlarda genellikle Allaha asi gelmeye başlıyorlar neden ben diye rabbimin nelere gücü yetmezki yeterki istemesini bilmeli ona açılan eller boş kalmaz bebeğini inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah annesi gibi maneviyatı kuvvetli hayırlı bir evlat olur

Allahım kucağınıza aldığınız günleride nasip etsin sağlıklaaa......

tüp bebek konusunda bende çok endişeliyim ilk kez geçen ay doktorum önerdi....
hep sizin doğal yolla olur diyodu doktorlar ama 4 yıldır olmadı....
inşallah benim de meleğim tüpe gerek kalmadan kendiliğinden gelir.......

tebrik msjları atan arkadaslara teşekkür ediyorum..sanırım benim gibi msjların ilk sayfasını okunuyor.. :1closedeyes: mucizem gitti arkadaşlar.. 9+6 haftalık bebeğimi 2 gün önce kaybettim.. şu an yeni mucizelere umutla bakabilmek için kendimi toparlamaya çalışıyorum... çok zor olsa da:1no2::1no2::1no2:

Çok sewindim inanın opuyorumnanaktan

ALLAH sağlıkla sizlere kawuştursun inşaallah ...

Amiiiiiinnn

Allah sabır versin canım. ama hiç umudunu kaybetme. yine inancını kaybetmeden dua etmeye devam et. ben de senin gibi mucize bekleyenlerdenim. hiç istemiyorum tüp bebeğe gitmek. koskoca dünyayı yaratan rabbim, yoktan var eden rabbim, bizim de yüzümüzü güldürür inşallah.
dualrını paylaştığın için ayrıyeten teşekkür ederim. ben de duyduğum her duayı deniyorum. inşallah bir tanesinin saati tutatacak ve dualarımız kabul olacak.

her şeyin hayırlısı cümlesi gerçekten çok anlamlı lütfen sabrını, inancını yitirme, pozitif ol
Allah çok büyük unutma herşeyin hayırlısı, sağlıklısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…