Rabbime krler olsun hamileyim

huzeyfe

AHMET YASİR`im hoşgeldin
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2008
1.568
8
116
42
Trabzon
bende 6 yıl 1 ay sonra 3.hamileliğimin daha başlarındayım arkadaşlar rabbim olmayan herkes nasip etsin ama ilk gibi 2 tedaviyel vede düşükle sonuçlanmıştı :nazar: :nazar: :nazar: :nazar::nazar: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:

banada bu başlığı açmayı nasip eden rabbim çok büyük arkadaşlar sakın ümitsiz olmayın bize hiç ummadığımız anda rabbim mucizemizi yolladı tam tedaviye başlıcak araştırma içerisindeyken rabbime şükürler olsun sorusu olan arkadaşlar cevaplamaya hazırım dualarınızdan eksik etmeyin opuyorumnanaktan

çok tebrik ederim arkadaşım.Bizde 4 yıl 1 aylık evliyiz.Mevlam daha nasip etmedi. Umarım bizide sizin gibi mutlu kılar.Allah evladını kucağına versin.Okşayıp sevmeni nasip etsin.

Canım tebrıkler ben 5,yılımda sen 6,yılında Çok gÜzelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

canım benim allahım saglıklı bir sekilde kucagına almayı nasip etsin evet biz heyacanla beklerken belirtilerin neydi cannnım

gözün aydın olsun allah tamamın erdırsın cnm

seni adına çok sevindim allah olmayanlarda nasıp etsın inşallah

:Saruboceq:cok sevindim canim,dilerim sorunsuz bi sekilde hamileligini yasar ve saglikli hatirli evladin olur,RABBIM korusun:Saruboceq:

Canım tebrik ederim,,, cok sevindim senin adına opuyorumnanaktan

çok tebrik ederim arkadaşım.Bizde 4 yıl 1 aylık evliyiz.Mevlam daha nasip etmedi. Umarım bizide sizin gibi mutlu kılar.Allah evladını kucağına versin.Okşayıp sevmeni nasip etsin.

Canım tebrİkler ben 5,yılımda sen 6,yılında Çok gÜzelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

canım benim allahım saglıklı bir sekilde kucagına almayı nasip etsin evet biz heyacanla beklerken belirtilerin neydi cannnım

gözün aydın olsun allah tamamın erdırsın cnm

seni adına çok sevindim allah olmayanlarda nasıp etsın inşallah

:Saruboceq:cok sevindim canim,dilerim sorunsuz bi sekilde hamileligini yasar ve saglikli hatirli evladin olur,RABBIM korusun:Saruboceq:

kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum allahım olmayanlarada nasip etsin bu duyguyu dualarım sizlerle sizlerde beni unutmayın lütfen sağlıkla kucağıma almayı kokusunu koklamayıda nasip etsin rabbim :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

inşallah kıızz inşallah.allah hayırlısıyla kucağına ve güle güle büyütmeyi nasip etsin tatlım :Saruboceq: :Saruboceq:

canım ne yalan söyleyim hem okuyorum hem ağlıyorum canım benim allah kokusunu bizede nasip eder hele bana edermi dersin inşallah allah daha fazla aratmasın ya üfff çok sevindim dünür

çok sevindim canım rabbime binlerce şükürler olsunki her isteyene böyle sağlıklı sıhatli evlat versin....

içinden benide ayırmasın...

rabbim sağlıklı sıhatli kucağınada almayı nasip eder inşallah sen zar zor işler yapma yat keyfine bak..

bol bol dua et...

benim içinde dua et canım rabbim banada versin sağlıklı sıhatli evlat hamilelerin duası geçermişş

allah tamamına erdirsin,sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin....:ecrin_bebek:

darısı tüm isteyenlerin başına...

inşallah kıızz inşallah.allah hayırlısıyla kucağına ve güle güle büyütmeyi nasip etsin tatlım :Saruboceq: :Saruboceq:

ay ne gusel ya analı babalı saglıklı mutlu gunler ınsallah

canım ne yalan söyleyim hem okuyorum hem ağlıyorum canım benim allah kokusunu bizede nasip eder hele bana edermi dersin inşallah allah daha fazla aratmasın ya üfff çok sevindim dünür

Canım ne güzel bir haber. Allah tüm isteyenlere nasip etsin .

Rabbim sağlık ve huzur versin yavrunuza...

allah tamamına erdirsin,sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin....:ecrin_bebek:

darısı tüm isteyenlerin başına...

hepinize ayrı ayrı göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ediyorum arkadaşlar
allahım olmayanlarada tattırsın bu duyguyu inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Back
X