Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım tebrik ederim,,, cok sevindim senin adına opuyorumnanaktan
çok tebrik ederim arkadaşım.Bizde 4 yıl 1 aylık evliyiz.Mevlam daha nasip etmedi. Umarım bizide sizin gibi mutlu kılar.Allah evladını kucağına versin.Okşayıp sevmeni nasip etsin.
Canım tebrİkler ben 5,yılımda sen 6,yılında Çok gÜzelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
canım benim allahım saglıklı bir sekilde kucagına almayı nasip etsin evet biz heyacanla beklerken belirtilerin neydi cannnım
gözün aydın olsun allah tamamın erdırsın cnm
seni adına çok sevindim allah olmayanlarda nasıp etsın inşallah
:Saruboceq:cok sevindim canim,dilerim sorunsuz bi sekilde hamileligini yasar ve saglikli hatirli evladin olur,RABBIM korusun:Saruboceq:
inşallah kıızz inşallah.allah hayırlısıyla kucağına ve güle güle büyütmeyi nasip etsin tatlım :Saruboceq: :Saruboceq:
ay ne gusel ya analı babalı saglıklı mutlu gunler ınsallah
canım ne yalan söyleyim hem okuyorum hem ağlıyorum canım benim allah kokusunu bizede nasip eder hele bana edermi dersin inşallah allah daha fazla aratmasın ya üfff çok sevindim dünür
Canım ne güzel bir haber. Allah tüm isteyenlere nasip etsin .
Rabbim sağlık ve huzur versin yavrunuza...
allah tamamına erdirsin,sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin....:ecrin_bebek:
darısı tüm isteyenlerin başına...