Rabbıme sukuler olsun hamıleyımm dua edın arkadaslar

ozge2307

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2010
7
0
36
İstanbul
SUKURLER OLSUN BU AY HAMILE OLDUGUMU OGRENDM RABBIM DUALARIMI KABUL ETTI 4444 DEFA SALATI TEFRICIYE OKUDUM RABBIM KABUL ETTI HERKESE TAVSIYE EDERIM ARKADASLARR BU DUNYADA OLMASA BILE OBUR DUNYADA MUKAFATINI ALICAZ DUALARIMIZN AMA RABBIM ISTEYEN KULUNUN ELINI BOS CEVIRMEZZ DUA EDIN BOL BOL :nazar:

Saol canım benım ama ıstıyosan gercekten okumanı tavsye ederım rabbım dualarımı bos cevırmedı ısteyen herkese versın kımseye aratmasın ınsallah sen ne zamandır ıstıyosun

Allah kucagına almayıda nasip etsin cnm..böyle hamile haberleri alınca cok seviniyorum..Allahh inşallah banada nasip eder..bende okuyayım bu duayı..yanlız birşey soracagım kac günde kac tane okuyarak bitirdin cnm

SUKURLER OLSUN BU AY HAMILE OLDUGUMU OGRENDM RABBIM DUALARIMI KABUL ETTI 4444 DEFA SALATI TEFRICIYE OKUDUM RABBIM KABUL ETTI HERKESE TAVSIYE EDERIM ARKADASLARR BU DUNYADA OLMASA BILE OBUR DUNYADA MUKAFATINI ALICAZ DUALARIMIZN AMA RABBIM ISTEYEN KULUNUN ELINI BOS CEVIRMEZZ DUA EDIN BOL BOL :nazar:

masallah sağlıkla kucagına alırsın insallah bebişini:))

BEN GUNDE 400 E DENK GTRMEYE CALSTIM TABI OKUYAMADIGIM GUNELRDE OLDU AMA BIDAHAKI ADET GUNUME KADAR BITIRDIM BIRDE ABLAM BENIM ICIN CUMA GUNLERI SABAH NAMAZNDAN SNRA YUSUF VE MERYEM SURELERINI OKUDU ALLAH RAZI OLSUNN SMDI HEYECANLA BEKLYRM CARSAMBA GUNU KALP ATISLARINI DUYUCAZ INSALLAH ALLAHIM NASIP EETSIN :nazar:

hayırlı olsun canım :nazar:
hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin Allah,darısı isteyenlerin başına..

sağlıkla kucağınıza alın inşallah...:nazar::nazar::nazar:

HEPINIZE COK TSK EDIYORUM ARKADASLAR ALLAHIM BU DUYGUYU HEPINIZE YASATSN BANADA HABER VERIN SONRAA INSALLAHH RABBIM BOS CEVIRMEZ ELLERINIZI :nazar::nazar::nazar:

Back
X