Rabbime şükürler olsun çift çizgiyi gördümmm

sinemeeren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2010
272
3
46
Çanakkale
dün test yaptım ikinci çizgi cok belirgindi günüm dündü pek bi belirti yoktu sadece göğüslerimden anladım bide sağ kasığımda hafif hafif ağrılar oluyordu allah iseyen herkese nasip etsin

tebrik ederim ne güzel bir haber..Bende az önce test yaptım ama tek çizgi,ikinci çizgi çok silik belli belirsiz..
Allahım hayırlısıyla bizlerede nasip etsin..

hayırlı olsun tebrikler allah kucağına almayı nasip etsin ne güzel artık yeni bir heyecanın peşindesin inşallah bizde böyle bir duyguyu en kısa zamanda yaşarız aminn

arkadaşlar ya ben hamile olduğumu dün öğrendim ama ondan önceki pazartesi günü yarım novalgin iğne oldum acaba bebeğe bi etkisi olmuşmudur

hayırlısı ama pek umudum yok..pkoluyum..adetimin gecikmeside ondandır diye düşünüyorum yumurtlama günlerini takip ettik ama hiçbi belirtide yok..adet olamazsam dr. yolları gözüküyo galiba..siz ne zamandır bekliyousunuz?herhangi bi tedavi oldunuz mu?

hayırlı olsun tebrikler allah kucağına almayı nasip etsin ne güzel artık yeni bir heyecanın peşindesin inşallah bizde böyle bir duyguyu en kısa zamanda yaşarız aminn

inşallah canım yaa bizde bunun için 4 ay dır uğraşıyoruz allah cok fazla bekletmedi bizi.strese cok bağlı kesinlikle arkadaşlar gecen ay doktora gittim doktorum bana böyle cocuk olmaz dedi sen cok stres yapıyorsun dedi bu ay biraz daha rahattım inşallah kandada cıkar

dün test yaptım ikinci çizgi cok belirgindi günüm dündü pek bi belirti yoktu sadece göğüslerimden anladım bide sağ kasığımda hafif hafif ağrılar oluyordu allah iseyen herkese nasip etsin

hayırlı olsun cnm çok sevindim rabbim inşallah kucağına almayı ve büyütmeyide nasip etsin...
ben de 4. ayımda hamile kaldım ve sanki hiç hamile kalamıcakmış gibi ağlıyodum çok stres yapıyodum şükür verdi rabbim...

tebrik ederim ne güzel bir haber..Bende az önce test yaptım ama tek çizgi,ikinci çizgi çok silik belli belirsiz..
Allahım hayırlısıyla bizlerede nasip etsin..

cnm benimde çok belirsiz çıklmıştı ikinci çizgi koşa koşa polikliniğe gitmiştik eşimle kan testi için çok şükür pozitif çıktı inşallah hamilesindir genelde ikinci çizgi belirsiz oluyomuş

inşallah canım ama bakalım haftasonuda geçsin gelmezse gidicem polikliniğe..çok sağol iyi dileklerin için

banada yardım edermisiniz nasıl yola gideceğimi şaşardım(incir kürü uyguladım olmadı, çörek otu bal tarçın uyguladım olmadı) şimdi polen ile bal uygulamak istiyorum ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…