Rabbime şükürler olsun!!!Hamileyim.!!!!Darısı Tüm İsteyenlere İnşallah

gxuxlsen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2008
201
0
96
Ankara
Canlarım Benim
Tarih 25 Nisan .Kan vermek için hastaneye geldim. 1 gün önceden akıntılarım başlamıştı.Umudumu yitirmiştim. Yıkıldım. Ama kendimi hazırladım her sonuca. Umutsuz bir şekilde sonucumu almaya geldim. Aman Allah'ım o da ne Hcg 142 .Hemşire güzel dedi sekreter yerinden ayağa kalktı. Yaşadın dedi. İnanamadım söylediğim tekşey Allah'ım sana şükürler olsun rabbim dedim.Sonucu alacağım güne kadar hergün dua ettim. Sırtımı rabbime yasladım. Sizde öyle yapın. İnşallah hepinizde bu sevinci yaşarsınız. Şimdiden hepinize sonsuz teşekkürler. Bugün 2. kan sonucumu alacam inşallah iyi çıkar. Dualarınızı eksik etmeyin. Sürekli kahverengi lekelerim var. Doktor olabilir dedi. Progesteron kullanıyorum. Ondan kaynaklanabilir dedi. Umarım bir sorun çıkmaz. Dualarım sizinle.

canım yaaa hamileyim yazısını görünce böyle oldum....:1shok: çok sevindim yaaa. allaha şükür gerçekten canım gözün aydın... allah sağlıcakla kuzağınada almayı nasip etsin inşallah...darısı bizim başımıza inşallah....

ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN İNŞALLAH DARISI TÜM İSTEYENLERİN BAŞINA

içinde bir can taşıdığını bilmek o kadar güzel bir duygu ki allahım isteyen herkese nasip etsin.bende altı haftalık hamileyim ama doktorum düşük tehlikesi olduğunu söyledi.sürekli evde yatıyorum.bundan üç ay önce 18 haftalık babeğimi kaybettim.allahım kimseye yaşatmasın çok kötü günler geçirdim.

hayırlı olsun gözün aydınnn bebiş gelio yani inşallah
tüpbebek miydi :)))

gülsencim tebrikler canım allah tamamını erdirsin inşallah bende bugün sonucumu aldım 207 bende hamileyim çok şükür darısı tüm isteyenlere olsun hayırlısıyla keseleride görelim inş kendine dikkat et canım hiçbişey yapma ben öyle yapacam bu haberi üç yıldır bekliyorum çünkü

oh oh oph maşallah maşallah bugün duyduğum ikinci hamile haberi canım tebrik ederim allah hayırlısıyla va sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin amin

Gülsen ve Yusi gözünüz aydın olsun, Yusi senin ikiz galiba, darısı bebek isteyen ve birbirine dualarını esirgemeyen arkadaşlarımızın başına

gözün aydın canım hayırlı olsun uzun ve saglıklı ömürler nasip etsin mevlam saglıklı bir hamilelik gecirirsin inş...

:sm_cool:çook sevindim gözün aydın, hayırlı sağlıklı bi evlat olur inşallah, darısı başımıza Şeniz

Hayırlı olsun canım. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Darısı bizlerin başına. Allah inşallah bizlere de bu mutluluğu nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…