rabbime şükürler olsun

yasamak_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2012
104
0
26
İstanbul
arkadaslar pazartesi günü test yaptırdım gebelik var gözüküyo sonuc 156 cıktı 2 günde bir tekrar tahlil yaptırcam 2 hafta sonrada muayne olucam dua edin ne olur inşallah sorun çıkmaz inşallah normal gebeliktirr rabbim tüm bekleyenlerin yüzünü güldürsün inşalllahh.

canım çok sevindim yaaa ALLAHIM ne güzel haberler alıyoruz hadi bakalım hayırlısı
kızlaarrr topik uğurlu geldi valla daha fazlasını istiyoruz inşallah!

çok çok tebrikler canım benim

hayırlı olsun canım....
sağlıkla kucağına al inşallah....
darısı isteyen herkesin başına...

canım çok sevindim yaaa ALLAHIM ne güzel haberler alıyoruz hadi bakalım hayırlısı
kızlaarrr topik uğurlu geldi valla daha fazlasını istiyoruz inşallah!

çok çok tebrikler canım benim

çok teşekkürr ederimm canımm iyiki varsınız güzel dualarınız işe yaradı rabbim herkese çifter çifter versin inşallahh :))

canım tebrik ediyorum seni... MAŞALLAH RABBİM YÜZÜNE GÜLDÜ SENİN
bu arada ben tüp bebek günlüğünde okumuştum yazını
beni de listeye ekler misiniz demiştin
bende dün topicte yaşamaktan haber varmı demiştim ama haber vermemişsin.
şimdi burada gördüm müjdeli hhaberi ve tüp bebek günlüğümüz topiğine de yazdım, yaşamaktan müjde var diye

istersen sende gel bir haber verde
sana güzel bir kutlama düzenliyelim :))))))

BEKLİYORUZ...............

gözün aydın cnm allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

enbriyolar taze ise ikiz ihtimali var fakat donmuş ise genelde donmuşlar çok yüksek değerlerde oluyor tek olabilir dondurulmuşsa.

yaşamak Allah tamamına erdirsin canım çok sevindim :)))) kendine çok dikkat et olur mu ?

yaşamak Allah tamamına erdirsin canım çok sevindim :)))) kendine çok dikkat et olur mu ?
Darısı bekleyen herkesin başına inşlllllllllllllllllllllllllllll

çok teşekkür ederim canım iki gündür hiç bilgisayar basına oturramamıstım o yüzden haber veremedim ama hep aklımdaydı inaan mutluluğumu benimle yaşadığınz için ne kadar teşekkür etsem azdır insallah diğer bekleyen arkadaslarımızda güzel haberler verir bizlere rabbim herkesin yarıdmcısı olsun ...

Darısı bekleyen herkesin başına inşlllllllllllllllllllllllllllll

tesekkür ederim tatlım ammmmiiiiiiinnnnnnn iiiinnnnşşşşalllllaaahhhhhhh :))) rabbim herkesin yüzünü güldürsün

gözün aydın cnm allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

enbriyolar taze ise ikiz ihtimali var fakat donmuş ise genelde donmuşlar çok yüksek değerlerde oluyor tek olabilir dondurulmuşsa.

saol canım dondurmadık canım ilk denememdi sorun olmadı cok şükür transver ettiler iki embrıo transver etmişdiler zaten

tebrikler canım ben de senden haber bekliyordum. İnşallah 2 hafta sonra kalp atışlarını da duyarsın

canım çooooooooook sevindim..tebrik ederim...Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canımmm gözün aydın olsunnnnnn....darısı keseyi ve sonrasında kalp atışlarını duymana......

canım ben beceremedim tüp bebek topiğine yazmayı nasıl yapacağımı anlatırmısın sitenin yabancısıyım bıraz alışamadım tam olarak

canım ben beceremedim tüp bebek topiğine yazmayı nasıl yapacağımı anlatırmısın sitenin yabancısıyım bıraz alışamadım tam olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…