rabbimin mucizesi hamileyim galiba ....

meleqq_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2008
110
1
96
41
İstanbul
ne yazacağımı bilmiyorum ama ilk buraya yazmak aklıma geldi az önce test yaptım ve çift çizgiz çıktı anında allahım şükürler olsun hamileyim galiba şükürler olsun ne yapacağımı şaşırdım. 2.5 yıldan sonra çok şükür allahıma burayı hep ookur arkadaşlarım adına sevinir inşallah bende bir gün yazarım derdim çok şükür oldu galiba opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:emir_bebek:

hayırlı olsun çok sevindim senin adına sağlıkla kucağınada al canım darısı bizlere

ne gusel bır duygu allh saglıklan vede hayırlısıylan kucagına almayı nasp etsın darısı bıze olsun ınşşşşş

ayy cok sevindim canım duygularını çok iyi anlıyorum aynı şeyleri bende hissetmiştim bi annemiz daha oldu yani:lepi:

tebrik ederim canım benim, Rabbim cümlemizin bebeğini yavrusunu sağlıkla kucaklarımıza versin inşallah :nazar:

çok teşekkür ederim arkadaşlar dün kan testi yaptırdım ve keseyi gördük 4 hafta 4 günlük bebişim şimdi tek duam sağlıkla kucağıma almak rabbim isteyen herkeze tez zamanda hayırlısını nasip etsin. hamile arkadaşlarımada sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. bekleyenlere hep dua edecem

Tebrik ederim :1hug:
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin işallah :nazar:
bol duanı bekliyoruz senden

Hayırlı sağlıklı olsun inşallah.Tebrik ederim.ısteyen herkese tez zamanda nasip etsin mübarek cuma günü hürmetineeee aminnnn

çok teşekkür ederim arkadaşlar rabbim isteyen bekleyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah eylül arkadaşım ne demek herzaman dualarımdasın

Back
X