Radikal kararlar için 26 yaş geç bir yaş mı ?

27 yaşındayken işimi şehrimi değiştirdim evleneceğim sevgilimi terk ettim ailemden uzaklara gittim, şuan 31 yaşındayım hayatımın en güzel yılları 27den sonra başladı
Daha genç hissediyorum bile
Ailemden ayrılmakla alakası yok onlarla iş sebebiyle ayrıldım onlarlada yaşasam en güzel yıllarım olacaktı
Asla geç değil tam zamanı

Bir kursa gidiyordum 20li yaşların başındaki kızlar hocaya hayatınızın dönüm noktası neresi diye sordular

Neyse bence hayatın dönüm noktası yok döndüm dersin ha bitti dersin sonra tekrar bir olay var yaşarsın tekrar dönersin

Hiçbir zaman geç değildir

Akran sayılırız. Hayatınızın baharındasınız. Şimdi yapmayacaksınız da ne zaman yapacaksınız? Daha kendimizi yaşı geçti hissetmek için çok erken.

Günaydın, lütfen hayat ile ilgili bir kararın var ise lütfen yap.. Çok gençsin ve asla geç değil.. sonra bir kere de ben sıyırsaydım, bir kere de ben hovardalık yapsaydım, bir kere de ben okulu ekseydim diye düşünüyorsun... Çünkü çevrendeki herkes yapmış oluyor ve yapmadıkların içinde patlıyor. Kesin bilgi.

Bende 27 ye girdim 20 yaşımdaki bazı şeyleri şuan kafam kaldırmaz herkes aynı değildir elbet seni bilmem şu anki durumundan rahatsızsan dene derim ama heyecan ve aksiyon içinse bence riskli.

ben 30 yaşındayım
bu zamanda mecburi olarak radikal kararlar almak zorunda kaldım
şimdki aklımla keşke en azından 27-28 de bu düşüncelerime başlasaydım diyorum
geç değil

Ben de yeni yeni seviyorum yaşamayı. Gençlik yıllarım da hep bir dert hep bir mutsuzluk...
Başkalarına göre değil kendime göre yaşamaya başladım ve hiç bir yaş hayat için geç değil. Herkesin ömür yaşıının bitişi de başka. Önemli olan hata yapsan bile sorumluluk almak ve öğrettiği şeyi öğrenmek.
Kimse hatasız değil. Deli dolu yaşa ve istediğin şeye odaklan

Daha yolun başındasın. En güzel yılların da duruyor henüz bitmedi. Önce bu psikolojiden kurtul. 26 yaş hiç de geç bir yaş değil. Hiçbirşey için.

Ben 27 yaşımı dünüyorum da saçma sapan şeyler düşünüyormuşum o zaman.. Daha sonraları uzun vadeli planlar kurup bunları gerçekleştirmeye başladım..

Herkese merhaba arkadaşlar ;

Sorunum şu ben hayatımla ilgili köklü değişiklikler yaratacak bir konuda yeni kararlar almak üzereyim ancak şu düşünceyi aklımdan atamıyorum '' en güzel yıllarım geçti zaten bu saatten sonra geç kaldım çok da manası yok ''

O yüzden eğer içinizde bu yaşlarda böyle kararlar almış olanlarınız var mı ya da benim yerimde olsanız bu düşünceyi nasıl aşardınız ?
Bence geç degil ne yaşadıysanız geride bırakın asıl hayat yeni kararlar aldığınızda basliyor umarım istediğiniz gibi olur çünkü yeni kararlar almak kolay gibi görünür ama zordur kolay degil alışkanlıkları bırakmak

40 yasinda iki kucuk cocukla ulke degistirdim , dilini bilmedigim bir ulkede isyeri actim , hem cocuklari adapte etmeye calisiyorum hem dil bilmeden para kazanmaya calisiyorum
Dun musterilerden biri ingilizce biliyorum deyince nerdeyse boynuna sarilacaktim kadinin tercumansiz anlasabilecegim diye :)
Karar almanin yasi yok , en guzel yaslar da 20'ler degil , biri size yanlis bilgi vermis , siz bir 30'u gecin o zaman anlayacaksiniz hayatin guzelligini:)
:KK9:

Şuan 36 yaşındayım. 23 yaşımda en güzel yıllarım geçti diyordum. 30 oldum yine aynı. Şimdi ise diyorum ki ne yaşasam bugün yaşarım. En güzel an yaşadığın an. Yeter ki bir şeylerden ümit kesmeyelim. 26 yaş hiçbir şey için geç değil ve daha gençliğin baharı. 10 sene sonra pişman olmayın şimdi yapın ne istiyorsanız. Bir daha aynı yaşa dönmek mümkün olmadığına göre fırsatları kaçırmayın.

Ben hep şunu söylerim
10 yıl sonra herşey için çok daha geç olacak ve geriye dönüp baktığınızda keşke o gün yapsaydım şimdi nerde olacaktım kim bilir dememek için bugün yapın!

31 yaşımda anne oldum radikal bir karar ile 7 sene süper işimden ayrıldım, 38 yaşımda 2 çocuklu olarak yine yüksek bir pozisyonda işe başladım. Yani hiçbir yaş hiçbir şey için geç değil yeter ki istekli ol ve kararlarının arkasında dur.

25 26 yaslarimda o radikal kararlari almak icin ben de gec mi kaldim,bundan sonra deger mi dedigim icin suan 35 yasinda pismanlik dolu yillarima bakip hala acaba radikal kararlar almak icin gec mi kaldim deger mi diyorum ve kilimi kipirdatasim gelmiyor.burdan pay bic kendine kolay gelsin..

Sorunum şu ben hayatımla ilgili köklü değişiklikler yaratacak bir konuda yeni kararlar almak üzereyim ancak şu düşünceyi aklımdan atamıyorum '' en güzel yıllarım geçti zaten bu saatten sonra geç kaldım çok da manası yok ''

O yüzden eğer içinizde bu yaşlarda böyle kararlar almış olanlarınız var mı ya da benim yerimde olsanız bu düşünceyi nasıl aşardınız ?

“Tutmak icin cok genc birakip kacmak icin cok gec.”Su ara ne kadar cok dusunuyorum bu cumleyi bilemezsiniz. Hakkinizda hayirlisi olsun

Back
X