Raglden sonra gebelik mümkün mü

merdumgiriz humanist

Bana unutmayın ki hiçbir şey olmaz
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2018
198
383
103
27
Merhaba, en son 2 ay önce ilişkiye girdim, sonrasında regl oldum ve şehir dışına çıktı. Fakat şimdi 10 gün gecikmesine rağmen olmadım. Normalde geciktiği zaman muhakkak emareleri olurdu, karın ağrısı ve kahverengi akıntı gibi. Fakat şimdi hiçbiri yok, tam aksine şeffaf, bazen de beyaz akıntım var. Sanki yumurtlama dönemimdeymişim gibi. Gebelik ihtimali var mıdır? Bir sitedeki benim gibi olan birine doktor mümkün olduğun söyleyince bilemedim açıkçası.

Eklentiler

• IMG_20221117_170624.webp
    IMG_20221117_170624.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleme:
Bence mümkün değil.
2 ay önceki ilişkiden bahsediyoruz.
Regl den önceki ilişkiniz regl den ne kadar sonraydı ve tamamen regl gibi miydi kaç gün sürdü kırmızı mıydı
Yo hayır, sadece birkaç gün erken oldum ama normal miktardaydı. Yeni evliyiz, şimdilik uzak mesafe evliliği yürüttüğümüzden özellikle çocuk isteğimiz yok ama varsa da erkenden öğrenmek lazım 😁 forumda bunu yaşayan böyle biri daha olunca emin olamadım.

IMG_20221118_001630.webp

Cevap için teşekkürler 😊

Yo hayır, sadece birkaç gün erken oldum ama normal miktardaydı. Yeni evliyiz, şimdilik uzak mesafe evliliği yürüttüğümüzden özellikle çocuk isteğimiz yok ama varsa da erkenden öğrenmek lazım 😁 forumda bunu yaşayan böyle biri daha olunca emin olamadım.

Eki Görüntüle 3163000
Cevap için teşekkürler 😊
Son zamanda gebelik testi yaptıysanız ve sonucu ne olursa olsun onu dikkate alın 🤣 çünkü 2 ay önceki ilişkide hamile kaldıysanız şuan elleri kolları oluşmuştur 🤣 testte kesinnnnn çıkar
KESİN 🤣

Merhaba, en son 2 ay önce ilişkiye girdim, sonrasında regl oldum ve eşim şehir dışına çıktı. Fakat şimdi 10 gün gecikmesine rağmen olmadım. Normalde geciktiği zaman muhakkak emareleri olurdu, karın ağrısı ve kahverengi akıntı gibi. Fakat şimdi hiçbiri yok, tam aksine şeffaf, bazen de beyaz akıntım var. Sanki yumurtlama dönemimdeymişim gibi. Gebelik ihtimali var mıdır? Bir sitedeki benim gibi olan birine doktor mümkün olduğun söyleyince bilemedim açıkçası.
Şu ekran alıntısını attığınız konunun linkini atar mısınuz okumak istiyorum

Şu ekran alıntısını attığınız konunun linkini atar mısınuz okumak istiyorum

Yaptınız mı muhtemelen negatiftir 😊 üstüne adet bile olmuşsunuz İlişki bile 2 ay önce yani

Back
X