• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahalıktan ölecek.

LadyPenny

Deliyim ben deliyim
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2010
743
153
123
Sözlüm çok umursamaz ve sorumsuz . Taa dünden konuşurm yarın şunu yapcaz diye . Yarın olur ne erken kalkar ne sorumluluk bilir ne işi halleder. Nolcak canım yarın yaparız diye diye erteliyor her konuyu. Bıktım artık ya. Nasıl baş edilir bilmiyorum. Akşamdan alarm kurarız yarın kahvaltıya gitcez diye sabah olur öğlen 3e kadar erteler. Artık dayanamıyorum bu rahatlığı batıyor gözüme soğutuyor beni sürekli düzelir düzelir diye diye geldim bu günlere hala tık yok.. Kendi olayları için de böyle. Kalk yarın doktora gideceksin erken yat erken kalk yok o doktora canı ne zaman isterse o zaman gider.

Çalışmıyor mu sözlün? Ben de sinir olurum yani bi plan varsa yapılacak kardeşim ertelemenin ne anlamı var.

Sözlüm çok umursamaz ve sorumsuz . Taa dünden konuşurm yarın şunu yapcaz diye . Yarın olur ne erken kalkar ne sorumluluk bilir ne işi halleder. Nolcak canım yarın yaparız diye diye erteliyor her konuyu. Bıktım artık ya. Nasıl baş edilir bilmiyorum. Akşamdan alarm kurarız yarın kahvaltıya gitcez diye sabah olur öğlen 3e kadar erteler. Artık dayanamıyorum bu rahatlığı batıyor gözüme soğutuyor beni sürekli düzelir düzelir diye diye geldim bu günlere hala tık yok.. Kendi olayları için de böyle. Kalk yarın doktora gideceksin erken yat erken kalk yok o doktora canı ne zaman isterse o zaman gider.
hiç bir şey düzelmez...daha sözlüyken böyle sorumsuz ,aldırmaz ,evlenin bakalım o zaman görürüsün..biitirir bu bu kişi seni..çokmu aradın bu adamı?

Ömür törpüsü gibi.

Şimdi böyleyse evlenince büsbütün rahata serer kendini. Tez zamanda kurtul, düzelmez.

Canim seni korkutmak istemem ama benim abimde böyleydi annem ablam ve ben sinir olurduk bu huyuna onun hicbir isini kalkip halletmezdi. ex yengeminde birgün canina tak etti ve ayrildilar:(

Merhaba canım
Bende insanların özellikle erkeklerin 7'sinde neyse 7o'lerinde de o olduğuna inanıyorum .
Hiç kendi güzel canını sıkma . Hayatının yükünü hafifletecek biri muhakkak çıkacaktır karşına . Bir yükle daha uğraşma

Tezcanlı biri olarak bu rahatlık beni ya sinir hastası yapardı ya da öldürürdü.
Rahat erkek hiç çekilmiyor evlilik kararını iyi düşünmelisin.
Değişmeyeceğini de unutma.

Sormayın.. 23 yaşında normalde çalışıyor ama amelyat oldug için dnlenmede su aralar. Sadece bana değil herkese öyle.. Bilmiyorum bende tez canlıyım çok zor.

İyi Düşün canım. Bu adamla bi iki ay değil bir ömür geciririm diyosan devam et ama bi yerden sonra Aaaaaa yeter be!! Der insan.

Back
X