• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahalıktan ölecek.

Evlendikten sonra hepten salıveriyorlar canım daha beter rahat oluyorlar. Bir şey istersin kafa sallar durur sonuç negatif... Değiştirebileceğini düşünüyorsan yanılıyorsun. Ya öyle kabul edeceksin ya da yol yakınken...... dilim varmıyor ama böylesini çekmek zor gerçekten

böyle ve buna benzer erkeklerin neresini seviyorsunuz..birde herşeyine katlanıyorsunuz ya..şaşırıyorum doğrusu..böyle adala vakit geçiremezsin..tam tekmelik..:KK67:

Gerçekten hiç çekilmez.
Çocuğun bezi bitmiştir.
Al al diye diye o alana kadar çocuk pişik olur yahu:KK53::KK53:

Gamsız olacaksın bu hayatta rahat relax ohh miss en iyisini yapıyor ölmeyecekmiş gibi planlar yapıp planlarına uyma telaşıyla yıpratmıyor kendini canı nasıl istiyorsa öyle yaşıyor bunun adı özgürlük ve bence şahane birşey :) Evlilik zaten özgürlüğü insanın elinden alan birşey hep iki kişilik kararlar hep öyle davran şöyle davran diyen biri pfff çok sıkıcı ben onun yerinde olsam evlenip rahatımı bozmazdım ama sizi özgürlüğünden çok seviyor demek ki iyi birşey aslında bu sizin için . Şahsen ben asla evlilik kurumunun prangalarını geçirmem ayağıma yok ailesi yok sorunlar yok yapılması gereken şeyler yazarken bile tüylerim diken diken oluyooo

Back
X