Rahat batanlar buyrun buraya

bence de maneviyat eksikliği.sezen aksu'nun "sızı" şarkısını dinle tam senin durumunu anlatıyor.şarkı da bir soru var onun cevabını verebilirsen huzuru bulursun zaten.

senin konunu okumuştum ama cevap yazmak nasip olmadı buradan cevaplayayım. Lapseki gerçekten çok güzel bir ilçe İstanbulda kimi zaman mumla aradığınız sessizlik sakinlik ve huzur sürekli sizinle olacak. ilk etapta sıkıntı çekeceksiniz elbette. çünkü orada satterimizi geçirdiğimiz AVM ler kalabalık caddeler yok. Güzel bir köy ortamında gerçek komşuluk ilişkisini dayanışmayı görüp anlayacaksınızdır ayrıca köylüler şehirden geldiğiniz için sizinle çok ilgilenecektir.

İstanbulu elbetteki özlersiniz ama o köyde 1 sene kalıp ist ye döndüğünde köyun sessizliğini sakinliğini çok arasın .

Bence bi eksik var bebek o olunca o rahat batmaz bence fırsatı olmaz batmaya gerçekten böyle bi eksiklik olabilirmi

bitanem bak cok takınıtılı olmaman için kendini herkesten yani kendini derken duygularını herkesten değerli görmen gerekiyor baskalarını üzmemek için kendimi hiç üzmüyorum cnkü diorum ki ben katlaanabilirsem bu derde karsımdakide katlanır ben cekecegime baskası çeksin tamam biraz bencillik denebilir ama benim hayatımda bi sürü problemim var sevgili aile vs vs. ama ben hep güçlüyüm gerekirse kimseyi düşünmem silerim .yani sana söylecegim biraz hyatta gözü kara olmak lazım o zaman hep kazanan sen olursun .ayrıca takıntılı olmak hiç iyi bişey degil cnm bnm annemde oyleydi allah korusun seni de
seker hastası oldu sırf sinir ve takıntıdan (((

Son düzenleme:
Bana göre maneviyat eksikliğinden kaynaklanıyor bu durum dua edip Allaha sığınsanız içinizde sonsuz bir huzur olacaktır..
ev,araba,eş,çocuk yada aile hepsinin varolması sizi sonsuz huzurlu yapmıyor baksanıza..
Kendinizi oyalayacak şeyler bulun;
el sanatlarıyla ilgili yada dil öğrenin ne bileyim kendinizi geliştirecek şeyler yapın belki faydası olur..

ahanda kendimi buldum:) biri benim için açmış bu konuyu.....bana da rahat batıyor...ama benim işim yok işte bana en çok o batıyor......

Bi gayeniz kalmamıştır belki bilemiyorum ama bence memnuniyetsizlik kötü birşey
Şükür etmeyi bilmeli insan

Ya bende bir gariplik var ya sizde :)

Sabah erkenden kalk, çocuğu hazırla, eşini uyandırmak için bütün enerjini kullan (ki güne bazen kalmıyor o enerjiden), sonra okula gitmicem diye ağlayan çocuğunu avut, uyandığında hep yaptığı gibi sinirli olma eğilimindeki eşini yatıştır, sonra işe geç kalmaya ramak kala işe git, çalış, kafa patlat bütün gün, akşam eve gel, yemek hazırla, mutfağı topla, bütün gün yorulmak yetmiyor gibi yavrunla ilgilenmek zorunda olduğun için onunla oyna, kitap oku vs.. eşinle ilgilen, haşat bir şekilde yatağa at kendini.. Bunlar sadece bir çırpıda yazıkların olsun birde devamı varki... Yine de şükret, seni seven bir eşin, sağlıklı dünya güzeli bir evladın, mutlu bir yuvan, severek yaptığın bir işin, haftasonun var diye şükret.. Bu benim işte. Dedim ya, ya bende bir gariplik var ya sizde :)

Çocuğu varmıymış bende var bi eksik bebek yazmıştım

Tövbe tövbe .
Depresyondasınız sanırım psikolağa görünseniz iyi olabilir.

bana da oluyor bu. güzel bir evimiz var arabamız var, maddi sıkıntımız yok, eşimle mutluyum..

ama gel gör ki salak saçma şeyleri kafama takıyorum. ve cidden çok kızıyorum kendime.

böyle düşünmemeye çalşıyorum ama ben.. çünkü şükürsüz gibi olmaktan da korkuyorum. Allahım korusun dert vermesin diyorum.

ne demişler her şeyin azı karar çoğu zarar...fazla rahat olunca da batıyor galiba..Allah eksikliğini yaşatmasın elinizdekilerin ki haklı yere canı sıkkın olanları anlamanıza gerek kalmasın..

Huzursuz olamak muzbin bir hastalık oluyor bazen.
Bir yaşam koçu aynı derten müzdarib olan danışanlarını sadece birgünlerini hastane bahçesinde geçirmelerini tavsiye ediyordu.

wayy canınaa.. çok mantıklı. ben mesela ayağı olmayan bir adam görünce o gün çok etkisinde kalıyorum.

akadaşım kalk bi abdest al dua oku ibadet et nasıl geçio:)))

bende bir yerde okumuştum. sinirlenince falan da kalkıp bi abdest alın rahatladığınızı göreceksiniz diyordu.

rahat batma durumu da şeytanın verdiği kötü vesveseler işte..

aslında bunun tatminsizlikle, şükürsüzlükle falan bir alakası yok.. herşeyiniz de olabilir, sonuçta "herşey" göreceli bir kavram.. ama bazen sadece istediğiniz bir kıyafeti ya da herhangi küçük bir konuyu günlerce kafanıza takıp, mutsuz olabilirsiniz.. aslında bu bir nevi depresyon belirtisidir, yakın bir arkadaşımdan biliyorum.. çok düşünmeyin bir konunun üstünde, bırakın oldugu gibi kalsın..

her seyim tamam diyorsan spora basla pilates pover plate olmadi temiz havada yürüyüs ama yazin kis ortasinda buz tutarsin
eger büyük sehirdeysen huzur evlerini ziyaret et cocuk yuvasini olmadi sosyal faliyetlere git kurs felannnn daha ne yazim yeter heral sana bu kadar bacummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…