o dediğinden bende fazlasıyla var ama hep evde olduğum için sıkılıyoum. kış mevsiminden pek haz etmem. sanki dünya kararıyor. herşey uykuya dalıyor. benim huzursuzluğum bu sanırım. bi de şu tayin meselesi var tabii.. bu konuyu dert edinmekten bitap düştüm. neyse ki İNNALLAHE MEAS-SABİRİN!
oda olabilir ama eminde değilim
rahatmı batıyor anlamıyorum ama evim var eşim var arabam var anam var babam var ama bişey eksikmiş gibi geliyor nedir bilmiyorum
rahat battığı filan yok. sanırım o eksik olan maneviyat. onun huzursuzluğu var içinizde.
senin gibi olmayı o kadar isterdim ki.. en küçük şeyleri bile kafamda büyütüp tüm günümü zehir etme potansiyeline sahibimbelki de yaşadığım olaylar beni böyle takıntılı yaptı. bir de insanlara fazla değer verdiğim için olabilir. herkesin sözüne fazlaca önem veriyorum. bu huyumdan vazgeçmem lazım
Ya bende bir gariplik var ya sizde :)
Sabah erkenden kalk, çocuğu hazırla, eşini uyandırmak için bütün enerjini kullan (ki güne bazen kalmıyor o enerjiden), sonra okula gitmicem diye ağlayan çocuğunu avut, uyandığında hep yaptığı gibi sinirli olma eğilimindeki eşini yatıştır, sonra işe geç kalmaya ramak kala işe git, çalış, kafa patlat bütün gün, akşam eve gel, yemek hazırla, mutfağı topla, bütün gün yorulmak yetmiyor gibi yavrunla ilgilenmek zorunda olduğun için onunla oyna, kitap oku vs.. eşinle ilgilen, haşat bir şekilde yatağa at kendini.. Bunlar sadece bir çırpıda yazıkların olsun birde devamı varki... Yine de şükret, seni seven bir eşin, sağlıklı dünya güzeli bir evladın, mutlu bir yuvan, severek yaptığın bir işin, haftasonun var diye şükret.. Bu benim işte. Dedim ya, ya bende bir gariplik var ya sizde :)
Huzursuz olamak muzbin bir hastalık oluyor bazen.
Bir yaşam koçu aynı derten müzdarib olan danışanlarını sadece birgünlerini hastane bahçesinde geçirmelerini tavsiye ediyordu.
akadaşım kalk bi abdest al dua oku ibadet et nasıl geçio:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?