rahatmı batıyor anlamıyorum ama evim var eşim var arabam var anam var babam var ama bişey eksikmiş gibi geliyor nedir bilmiyorum
rahatmı batıyor anlamıyorum ama evim var eşim var arabam var anam var babam var ama bişey eksikmiş gibi geliyor nedir bilmiyorum
biri bana mı seslendi?gerçi artık huzursuz olmak için bir sebebim var. [/QUO
yanlız olmadığıma sevindimarzalı gurubundayız galiba temennım çoğunluktayızdır inş :)
rahat battığı filan yok. sanırım o eksik olan maneviyat. onun huzursuzluğu var içinizde.
rahat battığı filan yok. sanırım o eksik olan maneviyat. onun huzursuzluğu var içinizde.
senin gibi olmayı o kadar isterdim ki.. en küçük şeyleri bile kafamda büyütüp tüm günümü zehir etme potansiyeline sahibimaynen rahat batar bna da mücadele etmeden elde ettklermn zerre kıymtı olmaz gözümde karsmdaki herhngi bir konuda bni sinir edip zorlamzzssa da tınlamm onu :) hayatı da kafaya takmıyorm zaten günüm iyi gecti tamam iş bitti yarına Allah kerim dyrm .d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?