Rahat batanlar buyrun buraya

nemesis06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
107
0
46
Ankara
rahatmı batıyor anlamıyorum ama evim var eşim var arabam var anam var babam var ama bişey eksikmiş gibi geliyor nedir bilmiyorum

rahat battığı filan yok. sanırım o eksik olan maneviyat. onun huzursuzluğu var içinizde.

o dediğinden bende fazlasıyla var ama hep evde olduğum için sıkılıyoum. kış mevsiminden pek haz etmem. sanki dünya kararıyor. herşey uykuya dalıyor. benim huzursuzluğum bu sanırım. bi de şu tayin meselesi var tabii.. bu konuyu dert edinmekten bitap düştüm. neyse ki İNNALLAHE MEAS-SABİRİN!

bazen bana da batıyor, sonra geçiyor kronikleşmedi henüz

Ne güzel...
Azıcık da bana batsa...
Yine de şükür halime...

Başlık güzelmiş
Tatminkarsızlık, huzursuzluk, bir şeyleri bekleme vs..Bende maneviyat diyeceğim. Bir de bu konuya yoğunlaşın.

Şu rahatlık denen, batmayı geçtim teğet geçse razıyım anacım

bende geldimmm bir insana rahat bu kadar batmazki canım buldukca buluyoruz mutlu olmuyoruz oo neler neler nefret ediyorum bu huyumdan

Sahip olunacak bişey kalmamasi da kötü bişeyse demek ki.Hayatta herşeyin var mı derdin var valla.

Bence maneviyata yönelebilirsiniz kendimden biliyorum. Bende böyleydim 1 ay öncesine kadar , şu an huzur doluyum. Boşuna yaşamışım diyorum. Sakın söylediklerimi yanlış anlamayın hani öğretmek akıl vermek değil amacım dedim zaten bende böyleydim ama geçti çok şükür.

Huzursuz olamak muzbin bir hastalık oluyor bazen.
Bir yaşam koçu aynı derten müzdarib olan danışanlarını sadece birgünlerini hastane bahçesinde geçirmelerini tavsiye ediyordu.

aynen rahat batar bna da mücadele etmeden elde ettklermn zerre kıymtı olmaz gözümde karsmdaki herhngi bir konuda bni sinir edip zorlamzzssa da tınlamm onu :) hayatı da kafaya takmıyorm zaten günüm iyi gecti tamam iş bitti yarına Allah kerim dyrm .d

boşluktasın anlaşılan,
kendine bir meşguliyet bulmalısın...
bi derdim olsa derdimi düşünmeye zamanım yok, haline şükret...

senin gibi olmayı o kadar isterdim ki.. en küçük şeyleri bile kafamda büyütüp tüm günümü zehir etme potansiyeline sahibim belki de yaşadığım olaylar beni böyle takıntılı yaptı. bir de insanlara fazla değer verdiğim için olabilir. herkesin sözüne fazlaca önem veriyorum. bu huyumdan vazgeçmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…