Kaynam ve engin bilgilerini buradan paylaşmaya devam edeceğim takipte kalın öğrenecek çok şeyiniz varBende neden sürekli grip oluyorum diyordum ,şu an aydınlanma yasadim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaynam ve engin bilgilerini buradan paylaşmaya devam edeceğim takipte kalın öğrenecek çok şeyiniz varBende neden sürekli grip oluyorum diyordum ,şu an aydınlanma yasadim![]()
Yok yine iyi idare ediyorsunuz benceGelmemesini tercih ederim tabi o ayrı ama ne olursa olsun gelecek ve aile binasındayız hergün dip dibe ben gitmesem o gelir kurtuluş yok yani.
Tahamülüm oldukça azaldı son 1. 2 yıldır dananın kuyruğu kopar yakında onlar eski patianneyi arayacaklarda biraz zor bulurlar..
Direk carlıyorum yada ciddiye almadığımı üstüne basarak belli ediyorum.Ama işte![]()
allah cidden sabır versin :)Herkese merhabalar hanımlar.
Dünden beri gribim biraz ağır geçiyor.K.v. kişisi aradı bugün telefonla
Pazar günü geliyoruz(memleketten dönüyorlar) iyi hayırlı gelin dedim.Sen yinemi grip sin hep hastasın sanada rahat batıyor evde oturduğun yerde hasta oluyorsun anlamadım gitti.. şunu ye bunu iç bir ton kafa şişirdi yine.Dedimki,
Grip olmamın herhangi bir zararı varmı sana,yada ben gripsem sana bunun etkisi ne? Dondu kaldı.
Ne istiyorsun anne dedim E ben geçmiş olsun diye aradım dedi kıvırdı
Yahu Allah aşkına ben bozmaktan bıktım kadın benle uğraşmaktan bıkmadı..yaşlılığına veriyorum gülüp geçiyorum dahada coşuyor bozuyorum altta kalmamak için dahada bileniyor ...yahu nedir bu insanlardan çektiğimiz anlamadım gitti
Bana söylüyorda, kendisine gerçekten rahat batıyor..
Onun derdi bayramda köye gitmeyip 2 kez tatile gitmiş olmamız farkındayım.Gelince dahada abartacak kendide kocasıda...üstümüze gelecek kışı zehir edecekler klasik..
Zaten dar yaşıyoruz birde bunlarla uğraşmak..
Allahım sen sabır ver![]()
Az önce eşim aradı (ağır grip bu arada) anne gelmeyin covit olma ihtimalim var teste gitmedim ama belirtiler birebir dedi.Yok ne olursa olsun geleceğim sıkıldım burada sizi özlüyorum ölsemde geleceğim dedi..(aile binasındayız bu arada.) Orada sıkıldı tabi müdahale edemiyor ya ordan, telefondada söz geçiremiyor ..Kocasını doldurup üstüme salamıyor ..tartışamıyoruz beni baskılayamıyorGaliba covid oldum gelmeyin de :)
Bi müzik seç ve o senle konuştuğunda içinden mırıldan.Herkese merhabalar hanımlar.
Dünden beri gribim biraz ağır geçiyor.K.v. kişisi aradı bugün telefonla
Pazar günü geliyoruz(memleketten dönüyorlar) iyi hayırlı gelin dedim.Sen yinemi grip sin hep hastasın sanada rahat batıyor evde oturduğun yerde hasta oluyorsun anlamadım gitti.. şunu ye bunu iç bir ton kafa şişirdi yine.Dedimki,
Grip olmamın herhangi bir zararı varmı sana,yada ben gripsem sana bunun etkisi ne? Dondu kaldı.
Ne istiyorsun anne dedim E ben geçmiş olsun diye aradım dedi kıvırdı
Yahu Allah aşkına ben bozmaktan bıktım kadın benle uğraşmaktan bıkmadı..yaşlılığına veriyorum gülüp geçiyorum dahada coşuyor bozuyorum altta kalmamak için dahada bileniyor ...yahu nedir bu insanlardan çektiğimiz anlamadım gitti
Bana söylüyorda, kendisine gerçekten rahat batıyor..
Onun derdi bayramda köye gitmeyip 2 kez tatile gitmiş olmamız farkındayım.Gelince dahada abartacak kendide kocasıda...üstümüze gelecek kışı zehir edecekler klasik..
Zaten dar yaşıyoruz birde bunlarla uğraşmak..
Allahım sen sabır ver![]()
Eşim aradı gelmeyin biz hastayız belkide koronayız diye yok illa geleceğiz dedi.dedim hasta olacaklar burada keşke bu kışta gelmeseler,eşimde diyorki gelsinde gebersin ne yapayım laf anlamayana ben bıktım bunların gereksiz inadından.Ne hali varsa görsün....Geldiğinde sıcak samimi bir hosgeldin öpücüğü ver kv ,üstüne bir de hapşırık..bakalım rahat hastalık nasılmış tatsin![]()
Tam olarak anlamadım sorunuzuKaynanaya gelincr dar yaşayıp ama 2 kez tatile gitmek ben de buna takıldim afeders