• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahat, pratik, hızlı ve basit bir tuşlu telefona ihtiyacım var!

myutopia

Guru
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
33
0
296
Bursa
Dokunmatik telefonları kullanmayı sevmiyorum. Nokia 7230 var şu anda elimde. Öyle pratik ve rahat ki... Ancak kullanımdan dolayı ekranı çizildi. Yıprandı biraz. Ayrıca wireless bağlantısı da olsun istiyorum.
Kısacası wireless'lı ve tuşlu,kullanımı pratik bir telefon önerebilir misiniz acaba hanımlar? :44:

q klavyeli telefonları tercih edebilirsin canım, kullanımı gayet rahat.
Nokia E6, Htc Chacha önerebilirim sana.
Bunlar hem q klavyeli, hem dokunmatik.
Bence internet kullanmak istiyorsan iki özelliği de olmalı telefonda.
Çünkü internette sayfalarda gezinirken dokunmatik olmadan bayağı zorlanıyor insan. :)

Son düzenleme:
Kesınlıkle ıphone 4s aradığın tum ozellıkler var belkıde daha fazlası ben cok memnunum kullanımı gercekten cok rahat

Samsung C3053 kullanıyorum bende.
Çok seviyorum.
Kullanışlı bir telefon.
Şimdiki telefonlar gibi özellikleri yok ama internete girebiliyor.:1:

Aslında başlıktaki tanıma en uygun telefon iphone ama, dokunmatik istemiyorsunuz. Aslında iphone un dokunmatiği de o kadar rahattır ki hiç zorluk çekmezsiniz, çok stabil ve kullanımı aşırı kolay bir telefon. Ama tuşlu istiyorum diyorsanız blackberry nin tuşlu modellerine bir bakın derim.

Aslında başlıktaki tanıma en uygun telefon iphone ama, dokunmatik istemiyorsunuz. Aslında iphone un dokunmatiği de o kadar rahattır ki hiç zorluk çekmezsiniz, çok stabil ve kullanımı aşırı kolay bir telefon. Ama tuşlu istiyorum diyorsanız blackberry nin tuşlu modellerine bir bakın derim.

Blackberry'leri de çok kötüleyen var aslında. Araştırmadım ama duyduğum kadarıyla bluetut vs gibi bir çok gerekli özellik blackberry'lerde yokmuş. Şaşırdım kaldım ne alacağımı bilememekten. Daha önce nokia x3-o2 kullanayım dedim ama dokunmatiğe tıklayınca hep farklı mönüler gelmekteydi ekrana. Kullanması zor geldi; kızıma verdim ben de. Şimdi 7230 kullanmaktayım ve çok memnunum. Sadece çizildi biraz ve internette çok verimsiz. O nedenle yine tuşlu olup nete girebileceğim bir telefon aramaktayım.

Samsung C3053 kullanıyorum bende.
Çok seviyorum.
Kullanışlı bir telefon.
Şimdiki telefonlar gibi özellikleri yok ama internete girebiliyor.:1:

İnternete şimdiki telefonum 7230'la da girebiliyorum ama çok stabil değil. Acaba bu telefonla(Samsung C3053) internette youtube seyredip Mynet'te okey vs oynayabilir miyim?

$ku-xlarge.webp
Balckberry Q10 acayip rahat ve kullanışlı bir telefon. Hem dokunmatik hem tuşlu.

Dokunmaktik normalde bende sevmiyordum hiç hemde. Ama s3 u aldıktan sonra tuşlu bana o kadar garip geliyor ki :) Çok özelliği var internet olayı çok güzel. O özelliklerine bir alışırsan tuşlu da ne dersin.

Back
X