- Konu Sahibi _butterfly
-
bu merasimleri ne kadar az ve aileleri ne kadar kısa süre için bir arada tutarsanız sızın iyiliğinize olur
söz yaparsın nişanlanana kadar 100 kişi fikir beyan eder kavga etsen moralın bozulsa ne oldu dıye sorarlar ne zaman evleniyorsun cart curt bi ton gereksız tantanayla asab bırakmazlar insanda
paranızı toparlayın hepsini bir arada ya da kısa sürede yapın kenara geçin bence...
Katılıyorum size ve ben de o kıvama gelmiş olsun istiyorum.Ama sanırım bunun için geç kaldım
Ben şuan evlenmek istediğimi aşırı derecede belli ettim ve sıktım onu biraz da..Bundan sonra susup otursam faydası olur mu ya da nasıl susar otururum bilemiyorumSizin yaptığınız gibi olunca hakikaten değerini anlıyorlar,görüyorum işte arkadaşlarımdan örneklerini.Ama bizimki onlar kadar istekli çıkmadı maalesef.Ben o ağırlığı yapamadım.
Canım bir de anladığım kadarıyla erkek arkadasınla yaşıtsınız...Kadınların evlenme vakti erkeklerinden daha erken gelir bunu unutma bence...Erkekler daha gec olgunlaştıkları için senin geldiğin aşamaya gelmesi vakit alabilir.O senin sevgilin ya bırak hayatı zindan etme adama.kıyma adama...onun daha vakti var seni anlaması için.
bir de evilik öyle dışardan göründüğü gibi değil...evlilik kadını yorar ama erkege iyi gelir.kadını yaşlandırır erkeği gençleştirir...Çünkü evlilik te sorumluluğun yüzde sekseni kadındadır.hem çalışırsın hem adamı idare etmeye uğraşırsın yemek temizlik ellerinden öper :) bir de çocuk oldu mu tamam artık... zor işler bunlar bence.
Seninle aynı durumda sayılırız bizim de 4. yılı bitirdiğimiz bir ilişkimiz var geçen yaz mezun olduk erkek arkadaşım da mezun olduktan bir kaç ay sonra askere gitti çok şükür kısa dönem yapıp geçen ay geldi ben de bu süre zarfında geçen ekim ayından beri kpss için dersaneye gidiyorum yani henüz bir işim yok o da bu aralar yeni girecek ama böyle hemen işe ilk girdiğin gibi de öyle kolay kolay adım atılmıyor her şeye birikim biraz gerekiyor. Ayrıca çevrem gördüğüm kadarıyla nişanlılık dönemi çok d ahım şahım değil her öüne gelen ne zaman evleniyorsunuz ayy kaç aydır nişanlısınız hala evlenemediniz mi abuk sabuk sorularla kafanızın etini yiyecek şu an en aından kaamız rahat diyoruz karışan görüşen yok. Evleneceğimiz tarih netleşmeden de nşan filan düşnümyoruz en az 5-6 ay öncesinden nişanlanmayı planlıyoruz şimdilik aceleye gerek yok hayırlısını iste her zaman. Nolacak şimdi nişanlansanır ama bir iki yıl içinde gene evlenmeseniz ve o sre boyunca nişanlı kalsanız bu daha yıpratıcı olacak ilişkiniz için Allah korusun belki sonu ayrılmayla sonlanacak işin içine aialaler girince daha ço kyıpratırsınız kendinizi ve ilişkinizi boşuna aşkınızı, sevginizi öldürmeyin derim oalcağı varsa hayırlıysa olur zaten. Biz insanlar böyle küçücük aklımızla gelecekle ilgili planlar yapıyoruz ama eminim yukardakinin bizim için daha hayırlı planları vardır biz burda kendimizi yiyip dururken.
Orası öyle zaten,biz istediğimiz kadar plan yapalım olacağı varsa olur."Kul kurar,kader gülermiş" çok severim bu sözü ve şarkıyı da:).Ama insanız işte,isteklere engel olamıyorsun.bir de etrafımda görünce,daha çok aklıma geliyor bu düşünce.
bende ayni durumdayim canim... arkadaslarim evlendiler, mutlu mesut görünüyorlar tabi gercekte nasillar bilmiyorum ama sürekli birde laf atar gibi sormadigim halde evliliklerinden bahs ederler...
kendi halime cok üzülüyorum... onlari mutluluga laik görmedigimden degil kiskandigimdan degil ama insan imreniyor.. yuvasini kurmak istiyor..
bende erkek arkadasima senin gibi birkac kez evlilik konusunu actim, ciddi düsündügünü biliyorum ama yinede konuyu kapatmaya calisti ayni senin ki gibi... bende galiba biraz fazla üzerine gittim...
bakalim ne olacak halimiz... etrafimdaki insanlari düsünmeden yasamaya mutlu olmaya calisiyorum yine ama bakalim ne zamana kadar...
hakkimizda hayirlisi olsun insAllah... icini herzaman ferah tut...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?