rahatlamak istiyorum

pelinbb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
579
-3
0
İstanbul
Kızlar ben çok şanssızım. Kendi içimde mutluyum ama son bi yılda başıma hiç güzel bişey gelmedi istediğim hiçbişey olmadı çok yorgun hissediyorum kendimi sürekli bi sinirliyim ailemi de kırıyorum bazen bu sinirli halimle noluyo bana bilmiyorum ama bazen birden boğulucak gibi oluyorum geriliyorum iyice sonra kendi kendimi toparlıyorum kurşun falanmı döktürsem acaba psikolojimi bi şekilde rahatlatmam lazım :50:

Kızlar ben çok şanssızım. Kendi içimde mutluyum ama son bi yılda başıma hiç güzel bişey gelmedi istediğim hiçbişey olmadı çok yorgun hissediyorum kendimi sürekli bi sinirliyim ailemi de kırıyorum bazen bu sinirli halimle noluyo bana bilmiyorum ama bazen birden boğulucak gibi oluyorum geriliyorum iyice sonra kendi kendimi toparlıyorum kurşun falanmı döktürsem acaba psikolojimi bi şekilde rahatlatmam lazım :50:

ne istedinde olmadı mesela canım, bu kadar bunaldığına göre önemli şeylerdi herhalde

psikolojik destek almalısın :26::26: durup dururken mutsuz ve sinirli olacak ne var kii :20::20::20::20:

anladım canım, hangi sınav, valla hangi sınav olursa olsun, çalıştıysan ve kazanamadıysan depresyona girmekte haklısın

evet biçok kişiden iyi yaptım benim yarı puanımı bile yapamayanlar özelde istediğni okurken ben hiçbiyere giremiyorum işte hayat

sakin ol stres yapma elbet bi gün iyi bi seyler olur Allah' a dua et için rahat edecekse psikolojik destek al... bak durumları senden kötü insanlar var haline sükret isyan etme

................................

Son düzenleme:
kendinden daha kötü durumdakileri düşün, biraz olsun rahatlayacaksınıdr. şükretmek lazım her zaman, yoksa herkesin derdi çook :71:

Back
X