Rahatlamaya ihtiyacım var.

Sakin Slim sakinnnn, bi 5 gün sonra test yap olur mu,bebeğin de olur gelir burda mızmızlanırsın da lütfen kendini germe

Test yapma canim.
Bence hamile degilsin.
Bilgisi geldi bana ;)
Şaka şaka. Hissim bu sadece

vur beni ama test yap :KK70:
belirti bende hiç olmamıştı, hayatım boyunca saat gibi 28 günde bir regl oluyorken ilk defa bir gün geciktim, o kadar rahattım ki elimde sigarayla test yaptım. çünkü gayet regl olacak gibiydim, çift çizgiyi görünce refleks olarak ilk elimdeki sigarayı tuvalete attım :KK53: yani öyle uyku gelmesi, kasık batması, göğüs şişmesi vs hiç bir şey yoktu. darısı başına.

Sigarayı bırakmışken geri başladım ben bide. Bende de bir belirti falan yok. Hayırlısı bakalım.

E ama kadin hakli olabilir :)
Madem doktora gidecek asamalara geldiniz. Esin de bi görünsün. Arkadasim 3 yil tedavi oldu kisti var diye. 3 yil sonra esi de doktora gitti. Kanal mi tikaliymis onda da.Ameliyat falan derken 2 tane bebekleri var simdi.

Biz o stresli aşamalara girmek istemiyoruz ki loch. Bildiğin saldık. Amaaan 2 3 sene sonra gideriz doktora modundayız. O da o zaman gider anca.

kist ile hamile kalabilirsin mesela annem bana hamile kaldığında kist varmış doğum esnasında kist ile birlikte yumurtalığı da alınmış ama üstüne 2 çocuk dha doğurdu annem .

Bakalım artık hayırlısı ne ise o olsun.

slim ben yumurta takibini doktor kontrolünde yaptırdım işte büyümesi çatlaması vs benim hesapladıklarımla hiç alakası yoktu olayın.
doktora söylediğimde her kadının farklı ama genel olarak tam ortasında diye biliniyor dedi.

benim yumurtamam ve çatlaması hesaplarımdan 4 gün önceye denk geliyordu yani.
evet yumurtladıktan sonraki 14. günde regl olman gerek aslında ama dediğim gibi kendi kafamızda arka planda hep bi bebek muhabeti olduğu için belkide gecikme bundandır.

hee bana sorarsan da hamile olabilirsin negatif çıkması çok normal adet günün 5-6 gün geçmeden evde yapılan gebelik testlerine güvenmeyin dedi doktorum ben o yüzden hiç yapmıyorum direkt kan testi.
he onda da negatifse yine inanmıyorum ama o benim mallığım :KK53:

bence 2-3 gün daha bekle sonra kan testi yaptır sık dişini az daha bize de haber ver :confused:

Hesap değil de ovulasyon testi kullanıyordum ben. Ama pozitif çıktığı gün kendimi dinlediğim için belirtileri idrak edebilmiştim.
Belki de k şaşmıştır haklısın

Ben de cok yasadim bunlari. Psikolojiktir bence. Ama insallah gebesindir. Kist varken gebe kalabilirsin ama adet olursan sogan kürü yap benim kistim o kurle gitmisti sukur.

Çok sağol bilgece. Hayırlısı ne ise o olsun.

Kızlar selam.

Cidden birilerinin "yok kanka o iş yaş ya olur öyle gecikmeler" demesine ihtiyacım var.

6. Ay oldu bebek deniyoruz. İlk 5 ay ovulasyon testleri falan uğraşıp durdum. Olmadı. 5 ay sonunda doktora gittim. 8 cm kistim çıktı. Sol yumurtalıkta sadece. Artık nasıl oluyorsa tahliller falan mis gibi çıktı. zaten bir şikayetim de yok. ağrıdır, fazla kanamadır, ara kanamadır hiçbir şey yok. 28 günde bir olan adetim bile şaşmadı. Bi tiroidim azıcık bozuk çıktı ama dr için o da çözülmesi gereken bir sorun değildi. Ultrason da tekrar tekrar bakıldı, farklı doktora gittim falan. Hepsinin söylediği şey bekle, büyür mü bakalım zaten gebelik olabilir şans sıfır değil olmazsa illa hemen isterim dersen 3 ay sonra tüp bebek yaparız.

Tüp bebeği zaten şu an düşünmüyoruz. O strese girmek için bir kaç sene bekleriz dedik. Biz de komple saldık. Ne ovulasyon testi yaptım, ne ilişki gününü kontrol ettim. yumurtladığım günü his itibari ile biliyorum. 14. Gündü şaşmadı. O gün ilişki var mı onu bile bilmiyorum ama. Olmadıysa bile önceki sonraki 2 3 gününde mutlaka vardır.

Reglime 3 gün kala test yaptım. Tanışma yıldönümümüz geliyordu eşime süpriz yapacaktım. Negatifi gördüm.

Meeeh dedim zaten olmaz bizim ya. Regl olsam da bitse bari diye beklemeye başladım.

Adet günü geldiği gibi geçtiii tık yok.

Test yapmak istemiyorum artık ilk 5 ay ikinci çizgi var mı diye şaşı oldum zaten. Bir şey de hissetmiyorum ama regl olmadıkça diyorum lan acaba? Kimyasal gebelik yaşamıştım onda bile cayır cayır hissediyordum, bir şey olduğuna değil ha sadece histi. Bu sefer bir şey yok. Millet çok uyuyorsan falan diyor da ben zaten 25 senedir günde 11 saat uyuyan insanım.

Normalde regl olmadan önce akşam olsa da sevişsek diye beklemeye başlardım. 4 gün sevişemeyecek olma fikri ile böyle aşırı bir sevişme isteği olurdu. Şimdi yok. Emmioğlu diye seslenesim geliyor eşime. Tek fark bu.

Yemin ederim 3 gündür boş pedle gezmekten pişik oldum.

Kısacası bana "sen o kistle hamile kalamazsın ileride tüp bebek yaparsın takılma hiç" der misiniz?

Test için hala olmazsam haftasonunu bekleyeceğim. Eşime kalsa çoktan doktora gitmiştik. Ben rahat olmak istiyorum. Hamileysem de süpriz olsun istiyorum.

Beni rahatlatır mısınız?

Test yap diyenleri vururum ha!

Eger hamileysen testte reglin 3 gun oncesinde bile cok silikde olsa cikiyor
Kistin nasil bir kistmis? bende de dermoid kist vardi mesela 4 cm onunla hamile kalırsın dediler ama kalamadim tup bebek yapıcaktim drum önce kistini alalim zarari olabilir dedi ameliyat oldum ameliyattan sonrada 5 6 ay geçti yine hamile kalamayinca tup bebekle ilk seferde hamile kaldim canim umarim sen tüp bebege gerek kalmadan hamile kalırsın

Tiroid için de kist içinde bir başka doktora görünmeni tavsiye ederim, kist şu an fiziki rahatsızlık vermez ama büyüme eğilimli ise silin olabilir, tiroid zaten bebek olmasını engelleyebilecek birsey

Allah gönlüne göre versin insallah

Hamile kalmaktan ümidi kestigim ayda hamile kalmışım.
Sizin gibi negatifleri görmekten, adetim geçmesine ragmen
- "aman bir belirti dahi yok" deyip test yapmayı 6 gun geciktirdim.
Test yapmaya karar verdiğimde tam 5 haftalık hamileydim. Zaten anında 2. Çizgi çıktı.
İmkansız diye birşey yok insanlar kapalı tüplerle bile hamile kalabiliyor.
İnş hamilesinizdir. İçimden de hamiş olduğunuz geçiyor :)

valla ben de eve giderken bi gebelik testi alayım diyorum
3 nisandan beri adet olmadım
sakata geldim galiba bu defa.:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

yumurtlama günüm olduğunu düşündüğüm günlerde :oops:

Valla belirti aramıyorum sun.
Ciddi ciddi düşündüğüm şey zaten olmucaktı. Gecikince acaba dedim.
Hani yumurtladığımı bildiğim gün de olunca, acaba aşamasında yıl hala.

Yumurtladıgım zamanı bilmiyor muydun ki?

İdrar testi goha. Kan vermedim. Geçen o kimyasal da deli danalar gibi dra koşunca geminin var bir daha hamile kalırsam 8 haftaya kadar dr yüzü görüp kendimi üzmeyeceğim diye.

Kötü içerik bildir :KK70:
Erken bence ya. Cumartesi iyidir.

Peki kşstlerde gecikme olması mesela bu ay 1gün diğer ay 3gün gibi mi oluyor yoksa 10gün pat diye gecikebiliyor mu?

Ben adetliyken fark edildi kist.
Adet bitince de aynıydı.
Eridiğini sanmıyorum. İlaç falan kullanmıyorum ki.

Hayırlısı ile kucağına almanı dilerim.

Hayırlısı ise olsun bakalım.

Ben 5 ay çok uğraştım işte. Sonra kist çıkınca bana ne be bebekmiş falan bana bir şey olmasın da kafasına geldim. Uğraşmadık bu sefer.

Yapınca haber veririm ki.
Ama cidden yoksa regl olayım modundayım.

Cumartesi test keyfi.

Acele etmiyorum ki.
Olacağını bile sanmıyorum aslında.
Saldım komple ama regl olmayınca acaba oldu. Hani bugün spiral ve prezervatifle korunsam yine reglim gecikse acaba derdim.

Biliyordum tabi ama bu ay geç olmuş dedi bende anlamadım valla ne oldu ne bitti de ilk defa başıma geldi bakalım inşallah bir dahaki ay olmaz. Çok yumurtan var dedi bide

iyotsuztuz iyotsuztuz yani kistin gebeliğe engel olsa idi kimyasalı yaşamazdın.. Değil mi? Testkolik biri olarak reglimin geçmesini hiç beklemedim şimdiye kadar :KK45: inşallah vardır inş hiç gelmez reglin

Yaw eskiden test mi var dı, kist mi yoktu, annemlerin jenerasyonunda çocuksuz kadın bilmiyorum ben hakkaten.

Sen hiç takma bence. Çocuk diye düşünmeden, taze evliliğinin tadını çıkar diyorum. He zaten mevsimi, illa bişey yapayım diyorsan soğan kürü yap, lahana ye. Detox yani. Toprağa bas.

Son düzenleme:
1- hep düzenli adet olan kadınlarda senede bir ay yada 2 ay gecikme yaşanması mümkün.
2- adet hep düzenli oluyorsa ve gecikmeye başlamışsa bu gelcek hamileliğin habercisi olablirmiş.
3- 1 yıl hamile kalmaya uğraşan bi insan olarak edindiğim bilgiler bunlar ve düzenli adetim son ayalrda hep gecikirdi ben hamileyim dye umutlanırdım sonra üzülürdüm ama 2 ay gecikmeli geldi 3. ay hamile kaldım doğru çıktı 2. madde :))) rahim kendini hazırlıyormuş =:))

Slim ev tasi. Cok ciddiyim kafayi bosaltamayan insanlarin cogu ev tasiyinca sip diye hamile kaliyorlar. Bende ev taşıdım 2 ay sonra hamile kaldim.

Belirti de arama çoğu belirti 6. Haftadan sonra

Back
X