Rahatlamaya ihtiyacım var.

Kızlar selam.

Cidden birilerinin "yok kanka o iş yaş ya olur öyle gecikmeler" demesine ihtiyacım var.

6. Ay oldu bebek deniyoruz. İlk 5 ay ovulasyon testleri falan uğraşıp durdum. Olmadı. 5 ay sonunda doktora gittim. 8 cm kistim çıktı. Sol yumurtalıkta sadece. Artık nasıl oluyorsa tahliller falan mis gibi çıktı. zaten bir şikayetim de yok. ağrıdır, fazla kanamadır, ara kanamadır hiçbir şey yok. 28 günde bir olan adetim bile şaşmadı. Bi tiroidim azıcık bozuk çıktı ama dr için o da çözülmesi gereken bir sorun değildi. Ultrason da tekrar tekrar bakıldı, farklı doktora gittim falan. Hepsinin söylediği şey bekle, büyür mü bakalım zaten gebelik olabilir şans sıfır değil olmazsa illa hemen isterim dersen 3 ay sonra tüp bebek yaparız.

Tüp bebeği zaten şu an düşünmüyoruz. O strese girmek için bir kaç sene bekleriz dedik. Biz de komple saldık. Ne ovulasyon testi yaptım, ne ilişki gününü kontrol ettim. yumurtladığım günü his itibari ile biliyorum. 14. Gündü şaşmadı. O gün ilişki var mı onu bile bilmiyorum ama. Olmadıysa bile önceki sonraki 2 3 gününde mutlaka vardır.

Reglime 3 gün kala test yaptım. Tanışma yıldönümümüz geliyordu eşime süpriz yapacaktım. Negatifi gördüm.

Meeeh dedim zaten olmaz bizim ya. Regl olsam da bitse bari diye beklemeye başladım.

Adet günü geldiği gibi geçtiii tık yok.

Test yapmak istemiyorum artık ilk 5 ay ikinci çizgi var mı diye şaşı oldum zaten. Bir şey de hissetmiyorum ama regl olmadıkça diyorum lan acaba? Kimyasal gebelik yaşamıştım onda bile cayır cayır hissediyordum, bir şey olduğuna değil ha sadece histi. Bu sefer bir şey yok. Millet çok uyuyorsan falan diyor da ben zaten 25 senedir günde 11 saat uyuyan insanım.

Normalde regl olmadan önce akşam olsa da sevişsek diye beklemeye başlardım. 4 gün sevişemeyecek olma fikri ile böyle aşırı bir sevişme isteği olurdu. Şimdi yok. Emmioğlu diye seslenesim geliyor eşime. Tek fark bu.

Yemin ederim 3 gündür boş pedle gezmekten pişik oldum.

Kısacası bana "sen o kistle hamile kalamazsın ileride tüp bebek yaparsın takılma hiç" der misiniz?

Test için hala olmazsam haftasonunu bekleyeceğim. Eşime kalsa çoktan doktora gitmiştik. Ben rahat olmak istiyorum. Hamileysem de süpriz olsun istiyorum.

Beni rahatlatır mısınız?

Test yap diyenleri vururum ha!
Bi önerim yok ancak çok mizahi bir dille anlatmışsınız. Okurken istemsiz güldüm . Doğru olan zaman nezamansa olur elbet .

Kızlar selam.

Cidden birilerinin "yok kanka o iş yaş ya olur öyle gecikmeler" demesine ihtiyacım var.

6. Ay oldu bebek deniyoruz. İlk 5 ay ovulasyon testleri falan uğraşıp durdum. Olmadı. 5 ay sonunda doktora gittim. 8 cm kistim çıktı. Sol yumurtalıkta sadece. Artık nasıl oluyorsa tahliller falan mis gibi çıktı. zaten bir şikayetim de yok. ağrıdır, fazla kanamadır, ara kanamadır hiçbir şey yok. 28 günde bir olan adetim bile şaşmadı. Bi tiroidim azıcık bozuk çıktı ama dr için o da çözülmesi gereken bir sorun değildi. Ultrason da tekrar tekrar bakıldı, farklı doktora gittim falan. Hepsinin söylediği şey bekle, büyür mü bakalım zaten gebelik olabilir şans sıfır değil olmazsa illa hemen isterim dersen 3 ay sonra tüp bebek yaparız.

Tüp bebeği zaten şu an düşünmüyoruz. O strese girmek için bir kaç sene bekleriz dedik. Biz de komple saldık. Ne ovulasyon testi yaptım, ne ilişki gününü kontrol ettim. yumurtladığım günü his itibari ile biliyorum. 14. Gündü şaşmadı. O gün ilişki var mı onu bile bilmiyorum ama. Olmadıysa bile önceki sonraki 2 3 gününde mutlaka vardır.

Reglime 3 gün kala test yaptım. Tanışma yıldönümümüz geliyordu eşime süpriz yapacaktım. Negatifi gördüm.

Meeeh dedim zaten olmaz bizim ya. Regl olsam da bitse bari diye beklemeye başladım.

Test yapmak istemiyorum artık ilk 5 ay ikinci çizgi var mı diye şaşı oldum zaten. Bir şey de hissetmiyorum ama regl olmadıkça diyorum lan acaba? Kimyasal gebelik yaşamıştım onda bile cayır cayır hissediyordum, bir şey olduğuna değil ha sadece histi. Bu sefer bir şey yok. Millet çok uyuyorsan falan diyor da ben zaten 25 senedir günde 11 saat uyuyan insanım.

Normalde regl olmadan önce akşam olsa da sevişsek diye beklemeye başlardım. 4 gün sevişemeyecek olma fikri ile böyle aşırı bir sevişme isteği olurdu. Şimdi yok. Emmioğlu diye seslenesim geliyor eşime. Tek fark bu.

Kısacası bana "sen o kistle hamile kalamazsın ileride tüp bebek yaparsın takılma hiç" der misiniz?

Test için hala olmazsam haftasonunu bekleyeceğim. Eşime kalsa çoktan doktora gitmiştik. Ben rahat olmak istiyorum. Hamileysem de süpriz olsun istiyorum.

Beni rahatlatır mısınız?

Benim de döngüm hiç şaşmaz 28de bir gelir.. fakat ne zaman kaçak olsa adetimin üstünden 3 4 gün geçiyo ve tam test yapıcam kıpkırmızı gelmiyo mu ayar oluyorum.. 5 günü doldur acele etme test için insan çöküyo resmen

Off slim konun çok yol almış yeni gördüm.

Yorumlara bakamadim.

Rahat ol bebişim diyorum sana:KK50:

Hayırlısı neyse o olsun, test yapmicam diyon ama için içini yemiyor mu? Yiyor bence:ukala:

Boş pedle gezme yav günlük ped koy bari olduğunu anlayınca değiştirirsin

Yolda belkide iyotsuztuz iyotsuztuz :KK55:

Kızlar selam.

Beni rahatlatır mısınız?

Okurken cok güldüm.Anlatım tarzınız cok hoş.Bi keresinde benim de adetim 16 gün gecikmişti.Ben de boş ped takıp duruyordum o günlerim aklıma geldi.Kesin hamileyim falan derken doktora gittim kan testi yaptırdım,o gün regl olmustum :) Adet gününüz şaşmıyorsa yapıverin test , kızacaksınız ama :)

Arkadaşımın ablası 1 yıl çok uğraştı olmadı, artık bosverdim olursa olur dedikten 5 ay sonra da 1 aylık hamile olduğunu öğrendi. Bu da evrenin sen bakarken soyunamıyorum deme şekli işte heralde. Tıbbi bir açıklamasıda o zaman doktorlar tarafından verilmemişti hatta hatırlıyorum. Bi sorun yok zamanı var demekki bekleyin diyen bir dolu doktor topluluğu. O tarzdı.

Slim keyfini hiç kaçırma. Kiste rağmen hamile kalabilirsin bunda sorun yok, ille tüp bebek yapman gerekmiyor yani. Regl gecikmesi konusuna gelirsek mevsimlerde değişme var bunu hepimiz fark ediyoruz yani, güneş ışınlarının dünyaya geliş açısı evvelki yıllarla aynı değil artık, günsel anlamda sapmalar var bu yüzden bahar döneminde regl tarihinin +- 7 gün oynaması mümkün.

En basidinden, evinde kanarya, saka besleyenler muhakkak dikkat etmişlerdir. Bu hayvanların ayakları güz mevsiminde koyu renk olur, baharda ayaklarının rengi açılır ve gagalarını tüneğe sürtmeye başlarlar çünkü kan akışı hızlanır ve karıncalanmaya başlar çeşitli uzuvları, aynı şekilde yanık yanık ötmeye başlarlar. Hava aniden ısındı ve bir anda soğudu, çocuklar dik ötümden sonra suskunluğa büründü yeniden ve stresliler.Kuşlarda böyle oluyorsa insanlarda neler olur bir düşün :KK56:

Şu an hamile olmayabilirsin veya belki test erken yapıldığı için sonuç vermemiş olabilir ama sanıyorum bir kaç ay içinde güzel haberlerle kaşılaşacağız senin açından. Umudunu kırma lütfen.

verılmıs sadakam varmıs :)
hatta sezeryan olmamda bıle bı hayır varmıs normal dogum olsaydı belkı kurtulamazmısım
rahım ve bebek buyudugu ve arkada kaldıgı ıcın gorunmemıs
o esnada cıkarıp bana gosterdıklerınde bıldıgın ıkızı varmıs kızımın dıyebıldım :)
gerçekten verilmiş sadakanız varmış, çok şaşırdım, benim kistim de hamileyken patlayıp yumurtalığıma yapışmış, sezeryan oldum dite çok ağlamıştım ama dediğiniz gibi varmış bir hayır, bu sayede doktor temizlemisti yapışan parçayı.

gerçekten verilmiş sadakanız varmış, çok şaşırdım, benim kistim de hamileyken patlayıp yumurtalığıma yapışmış, sezeryan oldum dite çok ağlamıştım ama dediğiniz gibi varmış bir hayır, bu sayede doktor temizlemisti yapışan parçayı.
cok gecmıs olsun...

Ben regl olmaktan umudu kestim kızlar.

Eklentiler

• IMG_20160505_144249.webp
    IMG_20160505_144249.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 263
Çok sevindim dün okumuştum yazamamıştım içimden geçmişti niyeyse hayırlı olsun :KK68:

Çok teşekkürler.
Ben cidden beklemiyordum çünkü hissedileceğine inanıyordum.
Eşime de regl oldum önümüzdeki maçlara bakarız dedim
Akşama evde şenlik var.

Çok teşekkürler.
Ben cidden beklemiyordum çünkü hissedileceğine inanıyordum.
Eşime de regl oldum önümüzdeki maçlara bakarız dedim
Akşama evde şenlik var.
Aaa imza gelmiş. Test yaptın dimi,süper haber:KK76: Hayırlı olsun canım

Back
X