Rahatlamış Olmam Gerekirken İçim İçimi Yiyor

misslola35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
460
388
33
Kızlar iyi geceler. Daha yeni yeni ne yaptığımı idrak edebildiğim bir konu var.
Birkaç gün önce memleketten bir arkadaş (Cinsiyeti erkek), bana sosyal medyadan kız arkadaşını görmek için bulunduğum şehre geleceğini ve geldiğinde de oturup kahve içer,eski günleri yad ederiz,beraber otururuz diye mesaj attı. Bende seve seve kabul ettim,kız arkadaşıyla da farklı üniversitelerde olduğumuz halde ara sıra görüşüyoruz.Bu yüzden niyetinden hiç şüphelenmedim.
Gelecekleri günde benim bulunduğum yer otogara yakın olduğu için karşılamaya gittik kız arkadaşıyla. Daha önceki konularımda bahsettiğim biri vardı biliyorsunuz, baktım onunla beraber bulunduğumuz yere doğru geliyor.
Afalladım kalakaldım öyle..Hem onun gelişi,hem durumu bilmediğini düşündüğüm birinin sanki hep haberdarmış gibi davranması salaklaştırdı beni.Hiç aklıma gelmedi böyle bir şey olacağı.Şaşkın şaşkın resmi bir şekilde selamlaştık,otogardan çıkıp bir kafeye gittik.Gıkımı çıkaramadım zaten nasılsın napıyorsun muhabbeti dışında,daha çok kendi aralarında konuştular.O da benden bir şeyler bekliyor gibi bakıp durdu.Bende rahatsız oldum önceden yapmam gerekeni yapıp gideyim işim var dedim.Arkadaşın kız arkadaşı da ne işin var gidemezsin diye zorla diretti.Bir şey de diyemedim.
Biraz zaman geçtik,bu ikisi bir bahaneyle bizi yalnız bıraktı.Bir süre sonra emrivaki yaptığı için özür dilediğini,benimle konuşmak için tek şansının bu olduğunu söyledi.
Bende ne konuşmasından bahsediyorsun nişanlısın sen,ne hakkında konuşacağız ki diye söylendim.
O da benden yalnızca bazı cevaplar almasına gerek duyduğunu,amacının kötü olmadığını falan söyledi.Bende nişanlısına ayıp olacağını uygunsuz olacağını söyledim, o da yalnızca sohbet etmenin kötü bir şey olmadığını tamamen mesafeyi koruyacağı konusunda söz verdi.
Biraz sakinleştikten sonra diğerlerinden ayrıldık,başka bir yere geçtik oturduk.Gerçekten eskiden olduğu gibi saatlerce sohbet ettik,neden olmadığına dair sorularını da sordu başta asabiyetle yaklaşsam da sonra bende güvensizliğimi ve ailevi durumlarımı anlattım, o sadece dinledi.O da benden etkilendiğini fakat benim onu kendimden uzak tuttuğum için benden vazgeçtiğini,kendi nişan sürecini anlattı yani epey bir muhabbet ettik.Sonunda da keşke bazı şeyleri önceden bu şekilde konuşabilseydik her şeyin farklı olacağını söyledi.Nişanlısını anlattı,onun hakkında konuştuk onun çok iyi biri olduğundan,sevdiğinden saygı duyduğundan falan.Ağustos ayında da düğünü varmış,düğün hazırlıklarından bahsetti.Eskileri anıp güldük...
Sonra da ayrıldık,birbirimize mutlu olmamız konusunda karşılıklı dileklerde bulunduk ve ayrıldık.
Daha yeni yeni bir şeyler kafama dank etmeye başladı.Dün gayet rahatlamıştım halbuki bu muhabbetten sonra,kendimi gerçekten tam anlamıyla geçte olsa ifade edebildim,onun mutlu olacağına inanarak rahatça uyumuştum.
Fakat şu anda içim içimi yiyor,yanlış mı yaptım,kötü mü yaptım diye...Nişanlı bir adam sonuçta bu yüzden vicdan azabından ölüyorum.Yanlış mı yaptım ha kızlar?Konuştuğum her bir cümle,yaptığım her hareketi düşünüyorum,kötü mü yaptım diye.Er ya da geç bu konuşmanın sanki aramızda olacağını biliyordum fakat ne bileyim içime sinmeyen bir şeyler var.Onu hala yanlış olsa da sevdiğimi biliyorum ama bu konuşmayı yapmamızın zamanlaması beni düşündürüyor ve özellikle nişanlısı açısından düşününce kahroldum onun adına.Sizin düşünceleriniz ne?

Bende uygunsuz buldum zamanlamayı ilk başlarda konuşsaydınız bari senlik.çok birşey yok ama o nasıl biri ya diğer kıza yazık değil mi

Daha önce hep kendimden uzaklaştırdığım için bu sefer konuşmak hakkı diye düşündüm ama şu anda da hiç rahat değilim zaten onunla ilgili duygularım hala karmaşıkken buraya gelmesi bu konuşmayı yapması ve hele de düğününe bir buçuk ay kalmışken normal değil.Haliyle bende vicdan azabı duyuyorum

Adama bak ya aklinda sen varsin ama sonunu getiremdi birtürlü belli yani, bu adam evlense bile seni arar bulur diye düsünuyorum yine ayyy kizada üzüldüm simdi sevdigi adam baskasiyla neler konusyor sende bence tamammen hic konusmasaydi bu adamlan adam hayatina birsekil girip duruyor baksana biraz okudum es konunu sen ona senile olmak istoyrum deseydin ikinizide kullancakti bence yada birakirdi belki kizi belli olmazdi ne ahlaksiz butipler ya vallahi hem nisanli konustugu seylere bak

Arkadaşlarında çok suç bulmadım, kim bilir ne kadar ısrar etmiştir onlara da. Senin vicdan yapacağın bi durum yok ortada. Ama bu çocuktan nefret ettim. Madem aklında sen varsın, neden nişanlanmadan önce yapmamış bu konuşmayı? Neden nişanlanmadan önce seni ikna etmemiş konuşmaya ve dinlemeye?

Ama artık nişanlanmış bir kere. Ne diye geliyor sana? Ne umarak? Hem o kıza ihanet etmeye, hem de sana kendini hatırlatıp üzmeye hakkı yok. Şerefsiz lanet bencil pislik.

Nişanlı ve seninle konuşabilmek için planlar hazırlıyor konuşuyorda.. yanlış anlama senin hiçbir suçun yok peki bu adam seninle konuşurken nişanlısı ne yapıyor heyecanla evleniceği günün hayalini kuruyor gelinlik seçiyor peki bu hak mı ? Hem kızın iyi olduğundan bahsediyor hemde günahına giriyor. Kızın yerine koymuşsun kendini birde kendi nişanlının böyle birşey yaptığını düşün evlenmek istermiydin? Demem o ki bunu kıza bir şekilde söyle ne bilim gizli bi hesap aç ve söyle yazık değilmi o kıza kendini sevmeyen bir adamla evlenmesin madem vicdanını rahatlatmak istiyorsun o zaman kıza bir iyilik yap senin adamla konuşman suç değil suç olan adamın seninle buluşup konuşa bilmek için plan yapması çaba sarfetmesi kıza bir şekilde söyle

Kesinlikle evlenmek istemezdim bu şekilde.Ama kendi söylemine göre nişanlısına saygı duyuyormuş onunla mutlu olacağına inanıyormuş seviyormuş. Hepsini geçtim nişanlısı gerçekten çok iyi ve güzel biri görmüşlüğüm var ve onun bu söylediklerine benim için zorda olsa inanmak istiyorum.Durum böyle ortadayken de ne yapayım bilemiyorum

Bak sende diyosun ki "mutlu olacağına inanıyormuş" mutlu değil olabilirim diye düşünüyor peki Hangimiz erkeklerin hayatımıza belkilerle gelmesini hak ediyoruz sen mi ben mi o kız mı yoksa bir başkasımı? Ben söyliyim cevabı hiçbirimiz hiçbir kadın hak etmez bunu erkekler içinde geçerli. Hiçbir insan hak etmez. Kız düğün hayalleri kurarken adam eski sevgilisiyle buluşma çabaları sarf ediyor. Yine seni ayırarak söylürün bu konu da ne sen ne de o kız ikiniz de masumsunuz ama ortada ne yapmak istediğini bilmeyen bir adam var. Seni de sevmiyor dur o seven biri gidip başka birine evlenme teklifi etmez! Bekler gerçekten seven bekler.. Hiç korkmuyormu kızın Günahına girmekten. . Senin de dahil senin de günahına girdi haberi yok! Git kızın yüzüne söyle hatta gizli hesaptan atarsan çekemiyolar der umursamaz mesajı direk söylemen lazım şahitlerimde var ben üzerime düsen görevi yaptım gerisi sana kalmış de. Ya bi düşünsene evlendik lerini kızın bu durumu evlendikten sonra öğrendiğini yıkılmaz mı ben ne hayaller kuruyordum o ne yapmış demezmi bir de çocukları olduğunu düşün o zaman kızın hayatı hepten maf olur her gün şüpheyle yaşamak kadar kötü bir durum yok

Bak diyorsunki kız güzel biri yazık olmucakmı o güzelliğe kocasının kendisine ilgisizliğinden kızda güzellik kalmıcak hayattan soğucak belki de.. Asıl böyle durumlarda birbirimize daha çok destek olmamız gerekiyo çünkü hepimiz birer çiçek kadar güzel ve hassas değilmiyiz bir çiçeği seviyorum de ama sulama soruyorum sana o çiçek kaç gün yaşar susuz? Bu adam ilerde ben yapamıyorum derse ilgi göstermezse ne olur kızın hali? Güzelliğinin bir önemi kalır mı? Hepimiz ilgi görmeyi sevilmeyi bekliyoruz ve hak ediyoruz bunu. Bütün kadınlar sevilmeyi ilgi görmeyi hak eder. Ama bir kadının sevilmediğini bile bile evlenmesine göz yummak o adamla konuşmandan daha beterdir bence.

benzer bir olay benim de basima geldi eski sevgilim (su an evli ve cocugu var)1 yildan beri sosyal medya uzerinden sahte hesaplar acarak konusmak istedigini beni hala unutamadigini soyluyordu ben her seferinde bu mali engelliyordum gecen ctesi gunu goruselim konusalim deyince kabul ettim ve gorustuk en buna soylenmesi gerekenleri soyledim selametle dedim yanindan ayrildim vicdanim su an cok rahat senin de rahat olsun yapilmasi gerekeni yapmissin senlik bir durum oldugunu dusunmuyorum yanliz bu tipler bir sekilde yeniden ulasma girisiminde bulunuyor bundan sonra yapacagin tek sey onun sana ulasmasini kesin bir sekilde engellemen olur :) vicdanin rahat olsun :)

Senin bir suçun yok terbiyesizlik yapmamışsın birşey yapmamışsın iki medeni insan gibi konuşmuşsunuz ama adam resmen tongaya düşürmüş ne yapacaktı acaba senden biraz elektrik görse demekki nişanlısından ayrılma planları yapacaktı. Bence o adamlada seni oraya götürüp o duruma sokanlarla da bir daha görüşme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…