- 20 Ağustos 2015
- 460
- 388
- 33
- Konu Sahibi misslola35
-
Kesinlikle evlenmek istemezdim bu şekilde.Ama kendi söylemine göre nişanlısına saygı duyuyormuş onunla mutlu olacağına inanıyormuş seviyormuş. Hepsini geçtim nişanlısı gerçekten çok iyi ve güzel biri görmüşlüğüm var ve onun bu söylediklerine benim için zorda olsa inanmak istiyorum.Durum böyle ortadayken de ne yapayım bilemiyorumNişanlı ve seninle konuşabilmek için planlar hazırlıyor konuşuyorda.. yanlış anlama senin hiçbir suçun yok peki bu adam seninle konuşurken nişanlısı ne yapıyor heyecanla evleniceği günün hayalini kuruyor gelinlik seçiyor peki bu hak mı ? Hem kızın iyi olduğundan bahsediyor hemde günahına giriyor. Kızın yerine koymuşsun kendini birde kendi nişanlının böyle birşey yaptığını düşün evlenmek istermiydin? Demem o ki bunu kıza bir şekilde söyle ne bilim gizli bi hesap aç ve söyle yazık değilmi o kıza kendini sevmeyen bir adamla evlenmesin madem vicdanını rahatlatmak istiyorsun o zaman kıza bir iyilik yap senin adamla konuşman suç değil suç olan adamın seninle buluşup konuşa bilmek için plan yapması çaba sarfetmesi kıza bir şekilde söyle
Bak sende diyosun ki "mutlu olacağına inanıyormuş" mutlu değil olabilirim diye düşünüyor peki Hangimiz erkeklerin hayatımıza belkilerle gelmesini hak ediyoruz sen mi ben mi o kız mı yoksa bir başkasımı? Ben söyliyim cevabı hiçbirimiz hiçbir kadın hak etmez bunu erkekler içinde geçerli. Hiçbir insan hak etmez. Kız düğün hayalleri kurarken adam eski sevgilisiyle buluşma çabaları sarf ediyor. Yine seni ayırarak söylürün bu konu da ne sen ne de o kız ikiniz de masumsunuz ama ortada ne yapmak istediğini bilmeyen bir adam var. Seni de sevmiyor dur o seven biri gidip başka birine evlenme teklifi etmez! Bekler gerçekten seven bekler.. Hiç korkmuyormu kızın Günahına girmekten. . Senin de dahil senin de günahına girdi haberi yok! Git kızın yüzüne söyle hatta gizli hesaptan atarsan çekemiyolar der umursamaz mesajı direk söylemen lazım şahitlerimde var ben üzerime düsen görevi yaptım gerisi sana kalmış de. Ya bi düşünsene evlendik lerini kızın bu durumu evlendikten sonra öğrendiğini yıkılmaz mı ben ne hayaller kuruyordum o ne yapmış demezmi bir de çocukları olduğunu düşün o zaman kızın hayatı hepten maf olur her gün şüpheyle yaşamak kadar kötü bir durum yokKesinlikle evlenmek istemezdim bu şekilde.Ama kendi söylemine göre nişanlısına saygı duyuyormuş onunla mutlu olacağına inanıyormuş seviyormuş. Hepsini geçtim nişanlısı gerçekten çok iyi ve güzel biri görmüşlüğüm var ve onun bu söylediklerine benim için zorda olsa inanmak istiyorum.Durum böyle ortadayken de ne yapayım bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?