Rahatlatıcı konuşun noluuurr..

Theteacher00

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2016
554
746
103
6 haftalık hamileyim bugun ultrasona girdim karından 12mm kese gorundu sadece. Herkes bu haftalarda kalp atisi bile duyulabilir diyor. Daha once boş gebelik yaşadım. Sizce normal mi? 12mm kese 6hafta.. Sizlerin nasildi

Kızımda 8 haftalık yada 7 haftalıktı tam net hatırlamıyorum kesemi ve bebeği Yen'i görmüştük geç döllenmeydi. Hcg değerin nasıl?

Bilmiyorum ki işte hiçbir şey vermedi doktor. Ne test ne başka bişey. 2 aralıkta 200dü. Sadece 2hafta sonra gel dedi

Bilmiyorum ki işte hiçbir şey vermedi doktor. Ne test ne başka bişey. 2 aralıkta 200dü. Sadece 2hafta sonra gel dedi
Hemen telaş yapma bence geç döllenme olabilir . inşlh öyledir. Kesen sağlıklıysa bebeğini görürsün inşlh bende 5+6 da Bebek gördüm. Birazda cihazdan kaynaklı . Cihaz iyi bir cihaz değilse keseyi zor görüyor vajinal mi baktı?

canım konuya fazlasıyla yabancıyım anlamam bilmem
ama rabbim yar ve yardımcın olsun
gelen ondandır, ne olursa olsun hakkında hayırlısı olsun inşallah
allaha emanet olun

Şuan sakin olman gerekiyor çünkü bu yaptığın telaş bebeğine çok daha fazla zarar veriyor farkında mısın.. eltim 9.haftasında duydu kalp atışını allahtan Ümit kesilmez senin için daha erken demekki bekle bakalım

6 haftalık hamileyim bugun ultrasona girdim karından 12mm kese gorundu sadece. Herkes bu haftalarda kalp atisi bile duyulabilir diyor. Daha once boş gebelik yaşadım. Sizce normal mi? 12mm kese 6hafta.. Sizlerin nasildi
Benim de o haftalarda sadece kese görünmüştü 7. Haftada kalp atışlarını duymuştuk bence acele etmeyin. Rahat olmaya çalışın derim de bu süreçte çok rahat olamıyor insan ne yazıkki. Ben de o haftalarda hep tedirgindim. Ne zaman ki hareketlerini hissetmeye başladım o zaman rahatladım.

Karından çok çok normal canı ben vajinal gördüm bebeği. Kanamam vardı alttan baktı. Üstten 7 haftalık gördük

5. haftada keseyi bile göremedik bir hafta sonra çağırdı 6. haftada sadece kese gördük. 7.5 haftada ise bebek ve kalp atisini gördüm. yani sabır sabır sabır. seni çok iyi anlıyorum zor zamanlar ama sen stres yapsan da yapmasan da bebegin oradaysa orada. ve stresle sadece ona zarar verirsin. sen 1 hafta sonra tekrar git inşallah meleğin seninledir.

Lütfen bu zamanları stressiz geçirin ve internetten araştırmayın.
Ben 6+3'te keseyi gördüm boyutunu hatırlamıyorum.

Kalp atışını 8+4'te yani 9. haftadayken gördüm.
Moral bozmaya gerek yok.

Yorumlar için çok teşekkürler ya. Sadece garip gelen kese 12mm büyük degil mi. Bu boyda bebegin de gorunmesi lazim gibi geldi . sizin kac mmdi hatirliyor musunuz?

Yorumlar için çok teşekkürler ya. Sadece garip gelen kese 12mm büyük degil mi. Bu boyda bebegin de gorunmesi lazim gibi geldi . sizin kac mmdi hatirliyor musunuz?
bu benim 5 haftalık kesem ama kaç mm bilmiyorum

Eklentiler

• IMG_3584.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 29
Bence de geç döllenmedir canm.canını sıkma benm de öyleydi.geç duyduk ama ilerledik bile.telaş yapma.Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…