Rahatlatıcı konuşun noluuurr..

Bende 6. Haftanın başında gittiğimde kese var Bebek yok demişti hatta kese boş dedi bana bir hafta kabus gibi geçti ama 6 gün sonra gittiğimde 9 mm bebeğimi görmüştük :) doktorun detaylı bakması lazım belki baştan savmıştır? Umudunu kaybetme

6 haftalık hamileyim bugun ultrasona girdim karından 12mm kese gorundu sadece. Herkes bu haftalarda kalp atisi bile duyulabilir diyor. Daha once boş gebelik yaşadım. Sizce normal mi? 12mm kese 6hafta.. Sizlerin nasildi
5.haftada küçücük kesemizi görmüştük, kaç mm bilmiyorum, 7.haftada da kalp atışlarını duyduk, daha doğrusu ben duyamadım baya zayıftı :) doktorumuz duymuştu. Endileşelenmeyin, aklınıza iyi şeyler getirin. Sağlıkla gelir inşallah :)

Canım 5+5te aldığım ultrason kağıdına baktım kesem 3.7mmymiş o zaman. Kişiden kişiye değişebiliyodur belki telaş yapma inşallah sağlıklı bi bebeğin olur çok zor gelsede beklemek gerekiyo malesef. Doktorun bişey söylemedi mi kese olması gerekenden büyük bebeği görmemiz gerekirdi derdi bence doktorlar olumsuz bi durum olduğunda direk söylüyorlar benim gözlemlediğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…