rahatlığı benim sinirlerimi bozuyor.

sensiz__asla123

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
1.660
1.055
698
33
arkadaşlar zaten ilgisini belli eden bi sevgilim yok ..
vizelerden sonra 2 hafta memleketlerimize gittik..
babasına iş konusunda yardım ediyor.. tamam demiyorum saatlerce konuşalm ama..
aşkım akşam konuşcz falan dior. bi bakıyorum 5 dakika geçti geçmedi mesajıma cevap gelmiyor..
haydaaaa sonra ki günde öyle..
uyku manyağıı..
zaten beyefendide bi rahatlık var nasıl olsa bi kaç hafta sonra konuşcam nasıl olsa bensiz yapamaz. ne diye şimdi uykumdan feragat edeym diye.
hayır yanii bu rahatlık niye neden karısımıyım değilimm beni bırakmaz bana ölüo anlayışı var heralde çözemedm

ustune dusme. burak o seniarasin. o aramadan arama mesajcekmeden cekme

aramayacaksın mesaj atmayacaksın. mesajlara 15 dk sonra cevap vereceksin:) o zaman o senin gibi düşünecek emin ol. hatta bunları yapmaya şimdiden başla bak davranışları nasıl değişecek:)

aramayacaksın mesaj atmayacaksın. mesajlara 15 dk sonra cevap vereceksin:) o zaman o senin gibi düşünecek emin ol. hatta bunları yapmaya şimdiden başla bak davranışları nasıl değişecek:)

ahh vryaa kendime nasıl sayasım gelior şöyle dimdik duramıyorum ki karşısında ben bile başaramazken çocuğa bunu idrak edemem..

en son yazdığı..

(kesinlikle tartışmayalım bu konu yüzünden demişti-ilgi mesaj atma vs. konusuydu)

bende dedm ki.

tamam tartışmayalım o zaman şimdi susma zamanı .. snin için uyku vakti bol bol uyu...

erkekler sevmez telefonla konusmayi,mesajlasmayi,Ogrenemedinmi kiz daha??
onun yaptigini sende ona yapacaksin,kacan kovalaniyor bak kovaliyorsun,birde kac

erkekler çok garip gerçekten.
benim erkek arkadaşımda mesaj atarım bazen anında cevap vermez çıldırırım. işi olsa tamam anlayışla karşılarım ama işi gücü yok evde bilgisayar başında filan.
ben sana nasıl saniyesinde cevap yazıyosam sende bana anında cevap yaz dimi. ama yook beyfendinin keyfi yerine gelcek ozaman yazıcak.
arkadaşıyla birlikte olduğunda hep unutulurum. niye mesaj atmıyosun dediğimde ise cevabı hep aynıdır muhabbete dalmışım !!!! ben birgün iyi dalıcam senin o muhabbetine
birde arkadaşıyla birlikteyse filan mesaj kesilir iyice. ben ailemin yanında amcamlara gittiğimde yolda otobüste heryerde mesaj atıyorum ihmal etmiyorum neden aynı şekilde davranmıyorlar anlamıyorum hiç ya . sinir hastası olucam yakında valla

erkekler sevmez telefonla konusmayi,mesajlasmayi,Ogrenemedinmi kiz daha??
onun yaptigini sende ona yapacaksin,kacan kovalaniyor bak kovaliyorsun,birde kac

bi öğrenemedmm ya hiç konuşmasın ona da razıyım... en azından biri hayatımda yok derim ona göre davranırım..
ama böyle rahat olması beni dellendiriyor

ben sinir hastası oldum bile !!!!!!!!!!!!!! defolsun gitsnn yaa valla artıkk çıldırcm yoksa

Küçük bı cadının açtığı konu iste :)))
Cocuk burdayken ilgilenmiyomu peki babasının yanında rahat değildir müsait olmuyodur
Hem çok konuşmak sevgi göstergesi değil ki canım bende sevgilimie çok konuşamıyorum

hahaha canım yaa

ya yazmak isteyen her türlü yazar valla.. babası sürekli mi yanında 10 dedi mi yatar babası

atsan atılmıyor satsan satılmıyor:26:

Ne sinir hastasi oluyorsun canim benim. Evlenince dahi kural su cok ustune dusme. Dussende icin bitsede belli etme.

O mesgulse sen dahada mesgul ol. Kendini telkin et. Bak gor birdaha bu politikayla yasar gidersin mutlu mutlu.

Maşallah sülalenin uyku saatine kadar biliyorsun işte cadı :)))
Çocuk ilgilidir de senin beklediğin ilgiye yetisemiyodur

Maşallah sülalenin uyku saatine kadar biliyorsun işte cadı :)))
Çocuk ilgilidir de senin beklediğin ilgiye yetisemiyodur

evet yaa hay ağzını öpeyim

yetişemiyor.. ama bende ilgiye bayılırım her kadın gibi.. özel hissetmek , hissedilmek isterm.. benm de dolu zamanlarım oluyor ama ikisini bir arada yürütebiliyorum..
ilgimi sevgimi eksik etmiyorum.. ne yanii o da yapamazmı

çok mu zor

çok muuuu

kaçan kovalanır taktıgını uygulayacaksın canım .
sureklı aramıyacaksın mesaj atmayacaksın .
o mesaj attıgın da hemen cevap verme .
bırak senı merak etsin .her mesajına anın da cevap verırsen her aradıgın da
dırek dönersen ,artı sen zıppırt arayıp mesaj atarsan eger ,o adam rahat olmayacak da
sen mı rahat olacaksın .senı merak etmesı ıcın adamın nedenı yok cunku ,sen arayarak herseyden
haberdar edıyorsun onu zaten .ona gerıye kalan da rahat rahat mısıl mışıl uyku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…