- 17 Mayıs 2010
- 1.660
- 1.055
- 698
- 33
- Konu Sahibi sensiz__asla123
-
ustune dusme. burak o seniarasin. o aramadan arama mesajcekmeden cekme
aramayacaksın mesaj atmayacaksın. mesajlara 15 dk sonra cevap vereceksin:) o zaman o senin gibi düşünecek emin ol. hatta bunları yapmaya şimdiden başla bak davranışları nasıl değişecek:)
erkekler sevmez telefonla konusmayi,mesajlasmayi,Ogrenemedinmi kiz daha??
onun yaptigini sende ona yapacaksin,kacan kovalaniyor bak kovaliyorsun,birde kac
erkekler çok garip gerçekten.
benim erkek arkadaşımda mesaj atarım bazen anında cevap vermez çıldırırım. işi olsa tamam anlayışla karşılarım ama işi gücü yok evde bilgisayar başında filan.
ben sana nasıl saniyesinde cevap yazıyosam sende bana anında cevap yaz dimi. ama yook beyfendinin keyfi yerine gelcek ozaman yazıcak.
arkadaşıyla birlikte olduğunda hep unutulurum. niye mesaj atmıyosun dediğimde ise cevabı hep aynıdır muhabbete dalmışım !!!! ben birgün iyi dalıcam senin o muhabbetine
birde arkadaşıyla birlikteyse filan mesaj kesilir iyice. ben ailemin yanında amcamlara gittiğimde yolda otobüste heryerde mesaj atıyorum ihmal etmiyorum neden aynı şekilde davranmıyorlar anlamıyorum hiç ya . sinir hastası olucam yakında valla
Küçük bı cadının açtığı konu iste :)))
Cocuk burdayken ilgilenmiyomu peki babasının yanında rahat değildir müsait olmuyodur
Hem çok konuşmak sevgi göstergesi değil ki canım bende sevgilimie çok konuşamıyorum
Ne sinir hastasi oluyorsun canim benim. Evlenince dahi kural su cok ustune dusme. Dussende icin bitsede belli etme.
O mesgulse sen dahada mesgul ol. Kendini telkin et. Bak gor birdaha bu politikayla yasar gidersin mutlu mutlu.
Maşallah sülalenin uyku saatine kadar biliyorsun işte cadı :)))
Çocuk ilgilidir de senin beklediğin ilgiye yetisemiyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?