• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahatlık mı dersiniz

Hayalini kurduğum hayat:KK53:
Ama ne yazık ki senin kocan gibi bir kocam yok. Keşke olsa:KK53:
Ohh sabah kalk iş yok okul yok, yetişmek zorunda olduğun bir yer yok:KK45: Hayat sana güzel bir de şikayet mi ediyorsun nispet niyetine?
Günlük 10 saat çalışıp akşam eve 8 de gelebilip üzerine de yemek pişiren kadınlar var bu forumda.
yapabileni tebril ediyorum helal olsun diyorum hep calıs hem cocuga ba hem kocaya ben sadece benim gibi ocugu olmayıp calısmayan ların gübü nasıl geciyor merak ediyorum belki bende hosam giden bi sey olur yaparım diye

kızlar bilen biliyor ben biraz keyfime düskünüm simdi evli olup cocugu olmayan ve calısmayan bayanların günü nasıl geciyor merak ediyorum

ben yazıyım önce esim vardiyalı calıstıgı icin zaten haftanın 3 günü yemek yapmıyorum
esim aksamları evde olunca canım ne isterse bazen esime yapar kendime spariş ederim

mesela ne biliyim canım kahve isterse hic üsenmem giderim sahildeki starbucks denizin sesini dalga sesini izlerim cevremdede keske senin nesen gibi nesemiz olsa hayat sevincimiz olsa diyolar bilemiyroum ben kendime cok mu deger veriyorum diyorum bazen benden bi tane daha yok diye düsünürüm neden günümü gün etmiyim diyorum

yada haftalık gezmelerimiz olur 1 i günümüz biri kahve keyfi gibi zaten kendi ailem cevrem yakın sık sık gideriz anne teyze hala yengelere kendi arkadaslarım dersen var yine gidip görüstügüm ama cogu evlenince kocasını dinleyen kocasının sözündne cıkmyana tipler oldu maas kartını veren kocasına sormadan bakkala gidemeyen tipler benim de yapım öyle olmadıgı icin pek sık görüsmüyorum iste bi kac kız arkadas ve aile dostları yetiyor gerci

en sevmedigim huyum gene tek basıne yemek yemek esim ise gidince aksam yemegi icin yanlız yiyemiyorum bu yüzden ya cıkıyorum dısarı bi english home yapıyorum neler gelmis bakıyorum ordan gratis ordan bi yemek ordan anneme ugrayıp cay iciyorum eve geliyorum bazende annemde yatıyorum cünkü esim gececi oluyo sabah 8 de geliyo yada

eve söylüyorum ne biliym cocugum yok cesaretimmi yok kendimemi güvenmiyorum bi yanım turist gibi gezmek istiyor al sırtına cantanı peri bacalarındna gir atinada gezz balık mezeleri ye ordan roma yap ask selalesine sırtını dönüp para at dilek tut offff cok kızıyorum kendime bazen cok erken evlendim ask evliligi iste insan kör oluyor

bide sizden dinliyim cocuksuz evli calısmayan hanımların günleri nasıl gecer
:KK70:
cok bos ,cok yalnız, cok starbucks lı cok vıtrın gezmelı bı yasam...
gereksız...
sızın adınıza uzuldum
ben 2 gunde 1 kıtap bıtırıyorum
butun evımın ısını cok ıncelıklı yapıyorum cıddı zaman ayırıyorum
mısafır agırlıyorum sinema gunu falan yapıyoruz evde....
ne zaman bos vakıt bulsam buzlukta saklamak ıcın yıcek bırseyler hazırlayıp dolduruyorum
hıc bısey yapmasam sıkıldıgım dolabımın kulpunu boyayıp uzerıne ojeyle falan desen yapıp evı degıstırıyorm, ne bılım balkon sandalyelerının falan rengını degıstırıyorum boyayarak turkuaz mavısı falan
esımle gece uyumadan once hergun yuruyuse cıkıyoruz
bana 24 saat yetmıyo gun 48 saate cıkmalı dıyorum.

Nerede oturdugunu bilmiyorum ama hak egitim kurslari olabilir,spor salonu olabilir,kosgeb kurslari,bilgisayar _ingilizce kurslari,tiyatro kurslari,herhangi bir muzik aleti ilginiz varsa ,taki kurslari ki ben cok sikilirim hic bana gore degil ..Vs vs bir sure kurs var ,ayrica yasin kucuk mucuk degil 29 olmussun yap bi cocuk adam sevinsin :anneadayı:

ben kurslara gidiyorum milli eğitim kurslarına onun haricinde kitap okurum bol bol film izlerim.ev işi yemek derken zaten vakit geçiyor.
o belediyenin kurslaruna bende gittim modelistlik kursuydu ama com ayrıntılı icim sıkıldı 1 milim kaysa bütün kuması at cöpe 6 ay falan gittim ama sonra bıraktım

Koca parası yiye yiye ne güzel geziyorsun :) cok guzel güle güle kullan :)

Hayal aleminde yasiyor. 2500 tl mi neydi gelirleri. Krediyle araba almayi dusunuyordu. O kadar yok kocasinin parasi. Hoş ,olsa da kiyamaz ki bu arkadaş ona. Ya da belki de kiyar. O hayata da biz parazit yasam diyoruz:)

Ben de aynen senin gibiyim. Universite bittiginden beri on yildur calisiyordum. İsten cikarilmamla evlenmem ayni zamana geldi. Hadi biraz keyfime bakayim dedim. Ama boyle cok sikiliyorum, cok bos bir hayat.

Ayy nekadaaaan guzeeel bi hayatın varr bugün doğum günüm evliyim butun gün ders çalıştım akşam oğluma alışveriş yaptım eve geldim yemek yaptım senin gibi olsam şimdi dışarda ywmekte olurdum dimi

Hayal aleminde yasiyor. 2500 tl mi neydi gelirleri. Krediyle araba almayi dusunuyordu. O kadar yok kocasinin parasi. Hoş ,olsa da kiyamaz ki bu arkadaş ona. Ya da belki de kiyar. O hayata da biz parazit yasam diyoruz:)
2500 le bahsettiginhayati aynen dediğin gibi hayal alemjnde yasar :)

Sanırım bi parazit bile olamayız amber :) bence bu da bi başarı

yapabileni tebril ediyorum helal olsun diyorum hep calıs hem cocuga ba hem kocaya ben sadece benim gibi ocugu olmayıp calısmayan ların gübü nasıl geciyor merak ediyorum belki bende hosam giden bi sey olur yaparım diye
Valla öyle bir hayatım olmadığı için tavsiye veremem. Rahatsızsanız, kitaplar okuyun, kültürünüz genişlesin, ufkunuz açılır. Kurslara gidin, spor yapın.

gereksız...
sızın adınıza uzuldum
ne zaman bos vakıt bulsam buzlukta saklamak ıcın yıcek bırseyler hazırlayıp dolduruyorum
hıc bısey yapmasam sıkıldıgım dolabımın kulpunu boyayıp uzerıne ojeyle falan desen yapıp evı degıstırıyorm, ne bılım balkon sandalyelerının falan rengını degıstırıyorum boyayarak turkuaz mavısı falan

Siz su an hamilesiniz diye evdesiniz sanirim ama bana gore degil soyledikleriniz seyler mesela bende ince temizlikten sikilirim bayar beni..Kadin sohbetlerini sevmem..
Bende sanirim o hayattan sikilirdim ,herkes farkli farkli iste ,sizin ne guzel sakin bir hayatiniz var ,,:KK5:

gereksız...
sızın adınıza uzuldum
hıc bısey yapmasam sıkıldıgım dolabımın kulpunu boyayıp uzerıne ojeyle falan desen yapıp evı degıstırıyorm
işte o 24 saat banada yetmiyor gün 48 saat olsun daha fazla kenidime zaman ayırıtyım diyorum gecen mesela sabahtan kızlara kahvaltıya gittim 2 gibi bi alısveris merkezinde bot spairs etmistim o gelmis ona gittim sonra 5 tede yüzme dersim vardı 1. 5 saat ordaydım sonra esim beni aldı sinemaya gittik aksamda halalarıan oturmaya gittik

yani ev isi pek sevdigim bi is degil yapıyosun tabi yapıcan kim yapıcak senin isine ama ruhumda ev kadınlıgı yok yani resmen
yemek konusunda azın 15 günü esim olmadıgı icin zaten öyle geciyor 2 günü dısardayke 2 gün annemde 2 günde keyfimize göre takılıyoruz

Siz su an hamilesiniz diye evdesiniz sanirim ama bana gore degil soyledikleriniz seyler mesela bende ince temizlikten sikilirim bayar beni..Kadin sohbetlerini sevmem..
Bende sanirim o hayattan sikilirdim ,herkes farkli farkli iste ,sizin ne guzel sakin bir hayatiniz var ,,:KK5:
aynen bu 1 aydır evdeyım
aksam esımın arkadasları benım arkadaslarım falan oluyor
apartmanda yaslı teyzeyı zıyarete gıdıyorum bazen yalnız kalmasın dıye :) mutlu olsun dıye
onun dısında ılla bıseyler uretmelıyım evde hıc bos duramam :)

2500 le bahsettiginhayati aynen dediğin gibi hayal alemjnde yasar :)

Sanırım bi parazit bile olamayız amber :) bence bu da bi başarı

Olmayalim zaten demi. Ben olamam valla. Bunca sene babam beni bosuna okutmamistir herhalde. Hala kocam okutmak icin cirpiniyor:) saka bi yana,konu sahibinin pek eviyle alakasi da yok. Hani calismiyordur ama kendini evine eaine çocuğuna adar bu da saygin bi istir bana gore. Ben zerre anlamiyorum onun hayata gelis amacini sorgulamayi aklina getiremeyisini.

2500 lira ile hem ev aliyosun, hem araba aliyosun, hem her gun disardan yiyosun, hem elektrik su cart curt oduyosun, hem altin yapiyosun, hem yuzmeye gidiyosun, hem her gun starbuckstan kahve iciyosun, yol parasi veriyosun, gunlere giriyosun.....vs vs

Sen bence hayallerinle yasiyorsun..
Anladim ben seni...

Olmayalim zaten demi. Ben olamam valla. Bunca sene babam beni bosuna okutmamistir herhalde. Hala kocam okutmak icin cirpiniyor:) saka bi yana,konu sahibinin pek eviyle alakasi da yok. Hani calismiyordur ama kendini evine eaine çocuğuna adar bu da saygin bi istir bana gore. Ben zerre anlamiyorum onun hayata gelis amacini sorgulamayi aklina getiremeyisini.
Ben bugüne kadar başkasının parasını harcamadım hiç. Kendi paramı da bu şekilde boş boş kadın sohbetleriyle harcamak istemem. Gayri safi milli hsilaya katkida bulunmak lazım :)

neden 2500 az paramı keske 2500 alsak 2000 lira alıyrouz cok sükür geciniyorzu kenarda tabili param var o konu ayrı esim araba icin kredi cekmek zorunda nedne kenardaki parayı veritim o bi yatırıkm borca girmeden mal sahibi olunmaz ne kadar gelirse o kadar gider benim sorum calısmayan bayanların günlerini nasıl gecirdigi buna cvp v

Kendinizi hayır işlerine verin, başkalarının dertleriyle dertlenin ve içinde bulunduğunuz rahatlık için sık sık şükredin. Ayrıca ulu orta bu kadar detaylı anlatmayın imkanlarınızı. Hele ki BDV'ye... Nispet yapar gibi algılayıp ah edenler olabilir. "Maşallah" da diyeyim tamam olsun. :)

Back
X