• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahatlık mı dersiniz

eğer imkanınız varsa bence çocuk yapmayı ertelemeyin
ilerde siz istediğiniz zaman problem çıkabiliyor
hem bebeğinize vakit ayırmak sizi çok mutlu eder hem de zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınız :)

Bence 700 lira ticketa inanmayanlar el kaldırsın :KK66:
yuhh sizde yaa turkcelde 1000 tl bile alan bile var inanıp inanmamak size kalmıs cünkü esim 12 saat calısıyor o saatten sonraki 1 saat bile 22 lira ücret yükleniyor yani 1 günlük daha fazla yemek alıyo ee öyle olunca her mesai kaldıgınde tıcket parasıda artıyor bude benim isime geliyo

:KK70:
cok bos ,cok yalnız, cok starbucks lı cok vıtrın gezmelı bı yasam...
gereksız...
sızın adınıza uzuldum
ben 2 gunde 1 kıtap bıtırıyorum
butun evımın ısını cok ıncelıklı yapıyorum cıddı zaman ayırıyorum
mısafır agırlıyorum sinema gunu falan yapıyoruz evde....
ne zaman bos vakıt bulsam buzlukta saklamak ıcın yıcek bırseyler hazırlayıp dolduruyorum
hıc bısey yapmasam sıkıldıgım dolabımın kulpunu boyayıp uzerıne ojeyle falan desen yapıp evı degıstırıyorm, ne bılım balkon sandalyelerının falan rengını degıstırıyorum boyayarak turkuaz mavısı falan
esımle gece uyumadan once hergun yuruyuse cıkıyoruz
bana 24 saat yetmıyo gun 48 saate cıkmalı dıyorum.
Çok hoşsunuz bende ew hanimi olsam ayni seyleri yapacağıma eminim ewimi deistirr kitap okur dururdm... :)

yuhh sizde yaa turkcelde 1000 tl bile alan bile var inanıp inanmamak size kalmıs cünkü esim 12 saat calısıyor o saatten sonraki 1 saat bile 22 lira ücret yükleniyor yani 1 günlük daha fazla yemek alıyo ee öyle olunca her mesai kaldıgınde tıcket parasıda artıyor bude benim isime geliyo
Genellikle ticketa mesai yüklemesi yapılmaz masraf yazılır fiş verilir parası maaşa eklenir.

dalga konusu yapıcaksan baska kapıya konumu sulandırma lütfen baslıktaki yazıya cvp ver yoksa yazma

Limoncu iyi niyetli olduğuna inansam valla işine yarar cevap vercem ama inanamıyorum malesef.
Normal bir insan çalışmıyorum, çalışmayan bayanlar ne yapıyor zamanı nasıl geçiriyor diye sorar. Limoncu içtiği kahveye kadar yazar.

gunluk yemek parası 20 tl den hesaplansa aylık ortalama 500 tl para yapar bu tiktiritik :D nasıl bıseyde resmen ayrı maas baglamıslar
neresıyse orası ofısı kapatıp oraya ıse gırım !

Limoncu iyi niyetli olduğuna inansam valla işine yarar cevap vercem ama inanamıyorum malesef.
Normal bir insan çalışmıyorum, çalışmayan bayanlar ne yapıyor zamanı nasıl geçiriyor diye sorar. Limoncu içtiği kahveye kadar yazar.
onu neden yazdım simdi tek tek sen ne yapıyosn peki nasıl günün geciyo diye sorucakları icin yazdım zaten baslıktada fazlamı rahatım diyo ve calısmayan baska hanımlar neler yapıyor diye sordum iyi niyetli olmayan bence sen degilsin

eğer imkanınız varsa bence çocuk yapmayı ertelemeyin
ilerde siz istediğiniz zaman problem çıkabiliyor
hem bebeğinize vakit ayırmak sizi çok mutlu eder hem de zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınız :)

Ne diye cocuk yapsın ki. Cocuk yaparsa starbuckslarda kim takilacak? Evde yemek yapmasi gerekecek evde oturmasi gerekecek vs vs.

Limoncu sen hangi dili biliyorsun
Hani yanlış anlamada Türkçe yi bile zor yaziyo gibisin bazı harflerin yerini biz değiştiriyoruz konuyu anlamak için :110:
yaa ben hızlı yazıyorum cok o yüzden elim kayıyor sanırım bide bu laptopta sürekli hızlı yazdın mı bi anda diger kelimelerin icine giriyor yazı ordan sil düzelt falan o yüzden bazı kelimeler ya eksik yada yok

onu neden yazdım simdi tek tek sen ne yapıyosn peki nasıl günün geciyo diye sorucakları icin yazdım zaten baslıktada fazlamı rahatım diyo ve calısmayan baska hanımlar neler yapıyor diye sordum iyi niyetli olmayan bence sen degilsin

Çok haklısın cicim iyi niyetli olmayan ben değilim :KK48::KK48::KK48:

Ne diye cocuk yapsın ki. Cocuk yaparsa starbuckslarda kim takilacak? Evde yemek yapmasi gerekecek evde oturmasi gerekecek vs vs.
amber abla cocuk yaptıysa insna ana olmayı bilcek et suyuda kaynatcak cocuguna hergün taze corbada yapıcak yumurtada yedirtcek ana olmak kolay degil

yakın çevremden bebeği olması için uğraşan insanları görünce öyle söyledim Hoppa
ama tabi yinede kendisi bilir :KK6:

ayy senin hayatın superrrr, bizimki b.ktan. hele ben hem calisiyorum, hem 2 cocuk, hem krediler, ödemeler falan. nasil imrendim nasil :-)

Back
X