• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahatlık mı dersiniz

gunluk yemek parası 20 tl den hesaplansa aylık ortalama 500 tl para yapar bu tiktiritik :KK70: nasıl bıseyde resmen ayrı maaas baglamıslar
neresıyse orası ofısı kapatıp oraya ıse gırım !
hesap yanlıs hergün tıcketi almıyorum ordan 100 kendime alıyosan 200 de eve alıyroum esimede 400 kalıyor yeter kalmazsa esime evden de ekmek arası köfte koyarım

Ben anladım seni aslında. param varsa yada (kartı bende unuttuysa) Filan bende evde bişey yapmıyom alıyom oğlumu gezmeye yemeye oohh evde de keyfime çok düşkünüm ama kahve isteyince kalkıp yapıyom o dediğin bucks mucks bana hitap etmez asla para vermem onlara zaten Türk kahvesinden başka da sevmem de neyse biraz müsriflik olmuş oluyo sizinki evde eşine hitap edicek onu Mutlu edicek bişeyler yapmaya çalışabilirsin yada ne bileyim evini daha çok seviceğin (evde vakit geçirmek istemiyorsun gibi geldi) değişimler yapmalısın emek harcamalısın bence ama tebrikler günü yaşamak hayattan keyif almak, benimde felsefem bu olduğundan beri çok mutluyuZ

amber abla cocuk yaptıysa insna ana olmayı bilcek et suyuda kaynatcak cocuguna hergün taze corbada yapıcak yumurtada yedirtcek ana olmak kolay degil

İşte sen onu beceremezsin bu keyfe duskun halinle. Mumkunse cocuk yapma zaten. Zebil olur yavrucuk. Tarhanadan once starbucksta frappacino falan tadar zavalli.

Ben anladım seni aslında. param varsa yada (kartı bende unuttuysa) Filan bende evde bişey yapmıyom alıyom oğlumu gezmeye yemeye oohh evde de keyfime çok düşkünüm ama kahve isteyince kalkıp yapıyom o dediğin bucks mucks bana hitap etmez asla para vermem onlara zaten Türk kahvesinden başka da sevmem de neyse biraz müsriflik olmuş oluyo sizinki evde eşine hitap edicek onu Mutlu edicek bişeyler yapmaya çalışabilirsin yada ne bileyim evini daha çok seviceğin (evde vakit geçirmek istemiyorsun gibi geldi) değişimler yapmalısın emek harcamalısın bence ama tebrikler günü yaşamak hayattan keyif almak, benimde felsefem bu olduğundan beri çok mutluyuZ
kredi kartı ve maas kartı bendedir esime vermem aslında

2000 lira Maaş 700 lira ticket ilginç doğrusu.
Yazdığın hayat bomboş, üretkenlik yok gibi geldi bana. sizin derenin suyu gür akıyormuş, yoksa bu kadar gezmeye dağ dayanmaz

Ya ben mi yanlis biliyorum 2011 de su cok meshur giyim magazasinda reyon yoneticiligi yapmistim 11 lira gunluk ticket hakki vardi :KK64: Simdi de 15 i gecmistir yani illaki 500 u buluyordur ticket ,sodex falan her neyse iste

Ya ben mi yanlis biliyorum 2011 de su cok meshur giyim magazasinda reyon yoneticiligi yapmistim 11 lira gunluk ticket hakki vardi :KK64: Simdi de 15 i gecmistir yani illaki 500 u buluyordur ticket ,sodex falan her neyse iste
bu kızlar cazgırlıgına ne diceklerini sasırdıılar adam 12 senedir calısıyo 550 normali mesai kaldıgındada mesai yemekleri yüklenince 700 oluyor normal yani ben turkcelde calısan kuzenim var 1000 tl alıyo mesela süper bisey

Back
X