Rahatsız olduğum konu (RESİMLİ)

hayvansevergenc1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2019
23
11
1
25
Ablalarım/kardeşlerim öncelikle iyi geceler umarım bu saate konumu okuyan bir kaç kişi çıkar.

Benim 5 aydır bir iliskim var fakat son zamanlarda ilişki olarak görmemeye başladım çünkü birlikte hiç bir şekilde bir aktivitemiz yok maddi sorunları olduğunu biliyorum fakat ona her defasında aramızda böyle bir şeyin sorun olmayacağını kabul etmesen dahi sadece birlikte sahilde yuruyebilecegimizi dile getirdim ilk zamanlar tabi. Ama şimdi bakıyorum bana saçma gelmeye başladı bu artık sorundan çok umursamamak ilgilenmemek haline dönüştü gibi hissediyorum. Bu arada onun evinde buluşuyoruz ve bir detay ekliyim bir şey yapmıyoruz. Ona attığım mesajı eklicem belki o zaman daha detaylı anlayıp yorum yaparsınız pek anlamıyorum ama umarım ekleyebilirim:)) okuyan olursa yorum yaparsa çok sevinirim. Çünkü sadece benim tuhaf karşıladığımi bilmek istemiyorum.

Eklentiler

• IMG_20190709_014712_004.webp
    IMG_20190709_014712_004.webp
    63,9 KB · Görüntüleme: 2.695
İyi de ekran görüntüsündeki mesajınızla buradaki yorumunuz çok çelişiyor.
Balık yemeğe gidelim, adalara gidelim, fotoğraf atalım, arkadaşlarıma hava atalım hep görüntü için vakit geçirmek istemişsiniz. Burada sahilde gezsek yeterli diyorsunuz.
Hangisini istiyorsunuz?

Fotograf atmamasi, birlikte sizle disarda gözükmek istememesi burnuma iyi kokular gelmediğini söylüyor.
Ancak daha bisey yokken ortada sizin de onu rencide etmeniz hos değil. Sanki çok büyük adamsin filan, bunlar adamı darlar.
Herkesin ilişkisi ve dinamiği farklıdır. Ilgi goremiyorsan ayrıl, zorla ve hakaretle kimse kimseye bisey yaptıramaz.

Ablalarım/kardeşlerim öncelikle iyi geceler umarım bu saate konumu okuyan bir kaç kişi çıkar.

Benim 5 aydır bir iliskim var fakat son zamanlarda ilişki olarak görmemeye başladım çünkü birlikte hiç bir şekilde bir aktivitemiz yok maddi sorunları olduğunu biliyorum fakat ona her defasında aramızda böyle bir şeyin sorun olmayacağını kabul etmesen dahi sadece birlikte sahilde yuruyebilecegimizi dile getirdim ilk zamanlar tabi. Ama şimdi bakıyorum bana saçma gelmeye başladı bu artık sorundan çok umursamamak ilgilenmemek haline dönüştü gibi hissediyorum. Bu arada onun evinde buluşuyoruz ve bir detay ekliyim bir şey yapmıyoruz. Ona attığım mesajı eklicem belki o zaman daha detaylı anlayıp yorum yaparsınız pek anlamıyorum ama umarım ekleyebilirim:)) okuyan olursa yorum yaparsa çok sevinirim. Çünkü sadece benim tuhaf karşıladığımi bilmek istemiyorum.
Görünen o ki o da sizi sevgilisi olarak görmüyormuş.

Ay güzelim işin mi yok allah aşkına bırak şunu .
Hani evlilikte sağlıkta-hastalıkta -iyi gün kötü gün diyoruz da sevgiliyken bile bile lades deme.
Evet para herşey değil ama çok şey , arada bir dışarı gidemeyecek kadar şimdiden parasız ise evlenince ne olur bilemedim . Ama sorun parasızlık değil gibi geldi , parasızlık bahane bence . Dediğin gibi el ele gayet güzel gezilebilir bi dondurma yenebilir ne bileyim , henüz böyle gençken , evli değilken bu tarz sıkıntılar çekenlere şaşırıyorum , bırak gitsin , önündeki Maçlara bak diyorum :KK53:

Evine gitmeyin. Görüşmek isteyen her türlü görüşür. Evden termosa bir cay demlersin alir bir örtü gidersin sahil kenarinda oturursun. Yeterki görüşmek istensin.
Biz esimle sevgiliyken icimizde döner agaci cikacakti yemekten(1 tl idi o zamanlar)
Parklarda buluşmaktan donardık. İsinmak için surekli yürürdük. En ufak firsati degerlendirirdik. Mesela beni dersaneden almaya gelirdi. İş çıkışı 5 dk olsada gorusurduk. Sizinki baya usengev yada icten pazarlikli

Adam sizinle dışarıda vakit geçirmek için imkan yaratmıyor ama siz de adama vitrin mankeni muamelesi yapmışsınız.

"Arkadaşlarıma gezmiyoruz diyemiyorum" gibi bir mantık olamaz yani bence. Yaşınızdan ötürü muhtemelen öyle düşünüyorsunuz ama siz sevgilinizle gezmeyi arkadaşlarınıza anlatmak için mi istiyorsunuz?

Bir de "sanki çok büyük adamsın" diye küçümsediğiniz adamla niye sevgililik peşindesiniz?

Bu kadar uzun mesaj yazmana gerek yoktu çünkü bu mesajdan sonra olsa da olmaz. E olmayacagını için de gereksiz bir mesaj olmuş ve çok çok önemsemiş gibi bir hal takınmışsın, üstüne çocugu küçümsemişsin, çocuk diyorum çünkü çok çocukça bir mesaj ve anlatımına göre de ilgisiz, çocuk gibi bahaneler bulan bir sevgili.

En güzeli engeli basıp, kendi haline bırakmak o kişiyi.

Senınke zaman geciröek ıstemıyo net.Sabretsen 2 ay bılemedın 5 ay sabredersın sonra zaten sende ıstemezsın

Adam sizinle dışarıda vakit geçirmek için imkan yaratmıyor ama siz de adama vitrin mankeni muamelesi yapmışsınız.

"Arkadaşlarıma gezmiyoruz diyemiyorum" gibi bir mantık olamaz yani bence. Yaşınızdan ötürü muhtemelen öyle düşünüyorsunuz ama siz sevgilinizle gezmeyi arkadaşlarınıza anlatmak için mi istiyorsunuz?

Bir de "sanki çok büyük adamsın" diye küçümsediğiniz adamla niye sevgililik peşindesiniz?
De dediğiniz gibi biraz çocukluk yapmis olabilirim

Bu kadar uzun mesaj yazmana gerek yoktu çünkü bu mesajdan sonra olsa da olmaz. E olmayacagını için de gereksiz bir mesaj olmuş ve çok çok önemsemiş gibi bir hal takınmışsın, üstüne çocugu küçümsemişsin, çocuk diyorum çünkü çok çocukça bir mesaj ve anlatımına göre de ilgisiz, çocuk gibi bahaneler bulan bir sevgili.

En güzeli engeli basıp, kendi haline bırakmak o kişiyi.
Zaten olmaz evet ama en azından icimdekini döküp bitirmeyi tercih ettim

Çok haklısınız bende
Kızma ama; 5 aylık ilişkiye göre bence fazla uzun bir mesaj :)

Yani ben 5 aylık ilişkimde bu kadar kendimi üzeceğime, ilişkiyi postalarım daha iyi kafa yormaya değmez sanki.
takmamak istedim fakat pek elimde olmadı sadece bitsin demek varken böyle bir mesaj yazmak evet biraz tuhaf açıkçası:)

Back
X