- 26 Ekim 2012
- 5.018
- 4.072
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu kadinin kocasi yok mu otursun kocasiyla ilgilensin azcik insanlar iyice arsizlasti ya sesin cikmiyorsa ezen ezene.ya ins kurtulirsun.kayinvalideyi anladik annesi neyse gorumce ne ya evi yok mu kadinin ne kadr anlayissiz sen gelinsinya enayi yerine koyuyorlar.bence bu sorunu cozsun esinguzellikle.lafdan anlamayan insanla nasil konusulur onuda bilemedim isin zoooor..esin konussun ablasiyla kirmadn kibarca y da o kadinin esi gondermesin karisina sahip ciksin zirt pirt baskasinin evine gidilmez kardesi de olsa...Biz dışarıda olsak bile annesi evde oluyor. Yani bizim planlarımız onu pek bağlamıyor. Tabi ki annesini görmeye gelir merak eder. Hakkıdır tabi ki ama neden sabahın bi saatinden akşamlara kadar? Neden haftanın bir kaç günü ben çocuğuyla kalmak zorundayım?
Merhaba, evlendim kendi düzenimi az çok kurdum sayılır. Yalnız şöyle bir sorunum var. Ben ve eşim çalışıyoruz. pazar günleri kahvaltıyı saat 10:30 civarı biraz geç yapıyoruz. Ben daha kahvaltı masasını hazırlarken eşimin ablası çıkıp geliyor ve akşam 7lere kadar birlikte oturuyoruz. Şimdiye dek hiç şaşmadı. Bundan ziyade kendi küçük kızını (ortaokula gidiyor) bizde bırakıyor. Bunu da bazen hafta sonu bazen hafta içi peş peşe düzenli olarak yapıyor. Ben mi abartıyorum bilemedim ama bu konuda biraz sıkıntılıyım. ctes günleri de işten erken çıktığımda koşa koşa eve gidiyorum temizlik yapmak için ama o zaman da ablası çoktan gelmiş oluyor ve genelde sağda solda uzanıyor ben temizlik yaparken. Temizliğim bitene kadar temizlediğim yer bir daha kirleniyor açıkçası. Çözüm önerileriniz var mıdır?![]()
sen haklisin annesini gormek hakki ama haddi asmamali .herseyin bir usulu adabi var.ins sorun hsllolunur.Bence orası ikimizin evi. Ben öyle düşünüyorum alınan kararlar yapılacaklar gelen giden vs ortak karar verilmesi gerekir diye düşünüyorum. Benim kardeşim sürekli gelse kalsa eminim rahatsız olurlar ki o kızla aynı yaştalar
ya madem gorimcen annesini cok seviyor duskun alsin gotursun kendi evinde kalsin.masem ozluyor sonra geri getirsin.cocuklarida senin evine birakmaz.burdan konusmasi kolayda olayin icine girince zor tabii.isin zoorHaklısınız laf aralarında söyleyebilirim sanırım hafta sonu yaptığım temizliğin keyfini haftaiçi de ben süremiyorum nasılsa kendi özel yatak odamdan tutun da tuvalete kadar ben fazla kullanmadığım halde mahvoluyor malesef. Yani kollama koruma huylarıda pek yok
sen haklisin annesini gormek hakki ama haddi asmamali .herseyin bir usulu adabi var.ins sorun hsllolunur.
Bende onu anlatmaya çalışıyorum hanımlara ama malesefYazilanlarin coguna katılmıyorum. Ne demek orasi annesinin evi? Sizde artik o evde yasiyorsunuz yani sizinde eviniz orasi. Illa tabuda hak mi olmasi gerekiyor yani? Gorumceniz dusuncesizlik yapıyor. Esiniz ile bu durumu konusmalisiniz.
onu da yapmıyor dieğr mesajlarımda da bahsettim annesi 2 kez ameliyat olmasına rağmen hiç misafir etmedi gündüz ben evde yokken geldi ilaçlarını verdi akşam bir kap çorba yapayım diye bile düşünmedi hadi bize yapsın demiyorum kendi annesine bile yemek hazır etmedi akşamlıkya madem gorimcen annesini cok seviyor duskun alsin gotursun kendi evinde kalsin.masem ozluyor sonra geri getirsin.cocuklarida senin evine birakmaz.burdan konusmasi kolayda olayin icine girince zor tabii.isin zoor
görümcem 20 yıllık evli sanırım artık evlilikten kocamla vakit geçireyim evimle ilgileneyim diye bir beklentisi kalmamış anladığım kadarıyla. yani evliliğe doymuş dolayısıyla empati de kuramıyor benimlebu kadinin kocasi yok mu otursun kocasiyla ilgilensin azcik insanlar iyice arsizlasti ya sesin cikmiyorsa ezen ezene.ya ins kurtulirsun.kayinvalideyi anladik annesi neyse gorumce ne ya evi yok mu kadinin ne kadr anlayissiz sen gelinsinya enayi yerine koyuyorlar.bence bu sorunu cozsun esinguzellikle.lafdan anlamayan insanla nasil konusulur onuda bilemedim isin zoooor..esin konussun ablasiyla kirmadn kibarca y da o kadinin esi gondermesin karisina sahip ciksin zirt pirt baskasinin evine gidilmez kardesi de olsa...
Çok teşekkür ederim. Ne kvdem o ikazı yapar ne de görümcem kendiliğinden o sonuca varır. Karmakarışık bir aile düzelme umudu da yok sanırım. İçtenlikle yaklaşmaya çalışıyorum çok şükür kvdemden karşılık bulabiliyorum çoğu zaman ama görümcemle çok uzağızBizim de akrabalarda birlikte oturanlar var. -Hala anlamam neden birlikte oturulur - Ama şöle bişey var. Gelin eve geldikten sonra herkes bir kendine çekidüzen verir. Geliş gidişler, Ziyaretler seyrekleşir. En azından aileye yeni katılan gelin, o ilk yabancılığı üstünden atana kadar. Bu da öyle hemen bir kaç ayda olmaz.
Görümcenizin evi görüşüne katılmıyorum. Annesini çok görmek istiyorsa alsın evine götürsün. Çocuğuna bakılacaksa KVNİZ görümcenin evinde baksın. O ailenin topluca bir derlenip toparlanmaya ihtiyacı var bence. Aslında en baştan KV.nizin kızına "artık burda tek yaşamıyorum, gelinin de varlığını göz önünde bulundurarak geliş gidişlerini bu şekilde ayarlaman lazım" diyerek bir uyarıda bulunması gerekirdi. Bunu yapması gereken sen değilsin yani.
Allah kolaylıklar versin. En kısa zamanda kendi evinde kendinle başbaşa kal inşallah.
Ya mecburiyetler illa ki var ama bu 'erkeğin ailesiyle birlikte yaşamak, kendi ailenden çıkıp bi ailenin yanında yaşamaya başlamak' bana çok tuhaf geliyor. Allah korusun öyle bi duruma mecbur kalsaydım kendimi evli gibi bile hissetmezdim.[/QHaklısınız çoğu zaman öyle hissedilmiyor. Ya başbaşa kaldığımızda yada yatak odasının kapısı kapandığında haa ben evlendim gibi bir moda girebiliyorsunuz
çıkıyoruz tabi ki ama biz dışarı giderken de döndüğümüzde de ablası bizde oluyorsız hıc dısarı cıkmıyormusunuz
oturdugunuz ev sanırım aıle evı yanı kıra ya da sızın aldıgınız bır ev degılçıkıyoruz tabi ki ama biz dışarı giderken de döndüğümüzde de ablası bizde oluyor
hayır ev kira öyle olsa daha rahat olur kendime bir ev tutardım aynı şartlarda 2 eve kira fatura gideri vs için bütçe ayırmam mümkün değiloturdugunuz ev sanırım aıle evı yanı kıra ya da sızın aldıgınız bır ev degıl
cok komık nasıl bu kadar gelebılırkı
madem annesine corba yapmiuor sizin eve ne diye geliyor bence sirf sizi merak rdiyor ya da seni rahatsiz etmek istiyor .sabrini olcuyor senin cook politik ol .esinle guz3l bi sekilde konua nasil mi valla hic bilmiyorum.onu da yapmıyor dieğr mesajlarımda da bahsettim annesi 2 kez ameliyat olmasına rağmen hiç misafir etmedi gündüz ben evde yokken geldi ilaçlarını verdi akşam bir kap çorba yapayım diye bile düşünmedi hadi bize yapsın demiyorum kendi annesine bile yemek hazır etmedi akşamlık