Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var garip olan tarafı da o sanırım uzun yıllardır devam eden bir evliliği olduğu için sürekli vakit geçirmiyorlar eşiyleBu ablanin kocasi yok mu her haftasonu napiyosun kardesinde demiyor mu?
Ona ayrı kendime ayrı ev açacak maddi imkanım yok malesef o yüzden kalıyoruz birlikte diğer türlü olsaydı başından ayrılırdım ayrı evlerde yaşardık
kusura bakmayın ama siz o eve gelin gitmişsiniz. ve ev annesinin evi. istediği saat gelir. birşey demeye hakkınız yokbabası vefat etmiş annesi tek kalıyor hem bize hem ona ayrı eve maddiyat yetmiyor malesef
hayır değil. o ev annesinin evi. yanılıyırsunuzBence orası ikimizin evi. Ben öyle düşünüyorum alınan kararlar yapılacaklar gelen giden vs ortak karar verilmesi gerekir diye düşünüyorum. Benim kardeşim sürekli gelse kalsa eminim rahatsız olurlar ki o kızla aynı yaştalar
aynen: anneme giderken izinmi alacağım ya. olacak şeymi b uGorumceniz annesinin evine gelirken sizden izin alacak degil. Cocugunu da size birakmiyo annesine birakiyo bisey demeye hakkiniz yok. O evin soz sahibi kayinvalideniz memnun olmayan kendine ev acar.
evli diye annesinin evine istediği zaman gidemeyecekmiGörümcem dul değil bekar değil uzun yıllardır evli zaten ha allah korusun ayrılıp gelse tabii onunda evi ama sizinle aynı fikri paylaşmıyorum.
neden. çoğu kadın çocuğunu anneesine bıurakıyor. isterse 1 gün değil 3 gün bırakır. sizi ilgilendirmezki bu.Kardeşimle kıyaslamamın sebebi şu kardeşim erkek yarın öbürgün oda annemin evine gelin getirse tabi ki yine gidiş geliş yaparım ama o eve gelen kadını da düşünürüm oh baba evim anne evim diyerek sabahtan gece yarılarına kadar kalmam açıkçası gelinin odasına dalıp çekmecelerinde şarj makinesi aramam mesela yada çocuğumu bırakıp bırakıp avmlere gitmem yada haftanın üç günü çocuğumu kaldırmam orda her ne kadar baba evim ana evim olsa da benim de kendi ailem evim eşim çocuğum olacak ayrıca dediğim gibi kabullenip gelen kadını da düşünmek lazım erkek kardeşim olduğu için onun üzerinden örnek verdim
Canim merhaba yazilanlari ookurken gercekten cok uzuldum bak benimde babam vefat etti ve tek bir erkek kardesimiz var ilerde. De evlenince annem yanina istiyor çünkü hem abim rahatca evinj idare ettirebilsin hemde bu yastan.sonra tek basima kalmayayim diye boyle düşünüyor. Sen boyle yazarken ben cok kötü hissettim simdi ben abim evlenince annemin yanina rahat rahat gidemeyecekmiyim.ayrica gorumcene karsida acik ol bak hersey yoluna girer alinma bana ama abla calisiyorum ediyorum kalk hadi yardim et desen boyle icten ice kin tutmazsin.illaki kotuluge gerek yok kimi insanlar dusunmezler bende senin gibi titiz bir insanin.bende abim evlenince annemin evine gidip eskisi gibi temizlik yapabilirmiyim diye dusunuyorum ama sen buradaki fesat insanlarin lafina bakipya yok kaynana niye temizlemiyor falan diye sakin dusunme yapsa temizlik sen begenecekmisin senin.gibi yapabilecekmi sanki kadıncağız sen sakin kotu dusunme ama gorumcenede soyle dusuncesizlik yaptiginin farkinda olsun.bence ev ayirma falan bunlar cok.bos neden biliyormusun extradan kendini.kulfete sokma kadinin maasi vardir e bebegin olsa onada bakacak e evinide acmis size aksam gelince 1 kasikta olsa corba koymuyormu onunuze sakin kotu dusunme kayinvalidene deki anne yatak odama girmesin kimse ben sevmiyorum kapiyi kitledim al bak anahtarda sende dursun ama girmesin kimse hassasim de.konus ama icine atip da kendini onlara karsi bileme olurmu guzel kardesim
kalamayacak. çünkü kayınvalidenin evine gelin gitmiş.ben rahatsız olurdum yeni evli olmama bile gerek yok bu en bacım yani insan eşiyle hiç yalnız kalamayacak mı ben patlardım herhalde en sonunda
oovvvv o kötü işte ya bunları baştan kabul etmiş o zamankalamayacak. çünkü kayınvalidenin evine gelin gitmiş.
ama o sizsiniz görümceniz başka biriAnnesi artık tek yaşamıyor ama bunu da düşünmesi gerekmez mi sizce? Ben kendi annemde kardeşimden pay biçiyorum ben yapamazdım sanırım bu şekilde.
Annesi artık tek yaşamıyor ama bunu da düşünmesi gerekmez mi sizce? Ben kendi annemde kardeşimden pay biçiyorum ben yapamazdım sanırım bu şekilde.
herkes. annesinin evine giden kız herkesmi oluyorkayınvalide ile yaşadığın için, eşin de çok umursamaz olduğu içinzor durumdasın. kayınvalide ile yaşaman senin evine herkesin gelmesi gerektiği anlamına gelmiyor bence tavrını koy rahatsız oldugun belli et. orayı kimse senin evin olarak görmüyor belliki eşin dahil
şimdi ev kayınvalidenin. kira değil. kısaca o evde görümcenin miras hakkı bile var. yani görümce bir yerde kendine ait eve geliyor.hayır ev kira öyle olsa daha rahat olur kendime bir ev tutardım aynı şartlarda 2 eve kira fatura gideri vs için bütçe ayırmam mümkün değil