Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar ben dogum yapan annelere sesleniyorum.. dogum aninda acilmaya bakiyolar ya iste bu bakmalari cati muyanesindeki gibi mi oluyo yoksa daha mi hafif oluyo.ben cati muayenesinde biraz irkildimde ondan merak ettim..
Kizlar ben dogum yapan annelere sesleniyorum.. dogum aninda acilmaya bakiyolar ya iste bu bakmalari cati muyanesindeki gibi mi oluyo yoksa daha mi hafif oluyo.ben cati muayenesinde biraz irkildimde ondan merak ettim..
Maalesef aynı birde bana bakan hemşirenın tırnakları vardı galiba . hepsı gecıyor bıraz sabır canım sonunda kucahına alunca hepsını unutuyorsun.ıyıkı normal doğum yalmışım diyeceksin.
Maalesef aynı birde bana bakan hemşirenın tırnakları vardı galiba . hepsı gecıyor bıraz sabır canım sonunda kucahına alunca hepsını unutuyorsun.ıyıkı normal doğum yalmışım diyeceksin.
normal dogum yaptim . Dediginiz gibi bakiyolar ama ona da alisiyo insan. Sanci aninda dusunemiyosun ama zor is dogum.. allah kolaylik versin yasayarak ogreniliyo bu durum.
Açıklığa bakarlarken daha fazla acı hissettim ben. Çatı muayenesinde hiç acı hissetmemistim ama acikliga bakarlarken nerdeyse bayilacaktim çok canım yandi
Hiçbir alakası yok tamamen icle ilgili bi durum.yani ben hamilelik dışında 45 kilo üstüne hic çıkmayan biri olarak o zayiflikla normal dogurdum.he 35 gun oldu toparlanamadim o ayrı.