rahim acikligina bakma!!!

selocux

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2012
150
33
48
Kizlar ben dogum yapan annelere sesleniyorum.. dogum aninda acilmaya bakiyolar ya iste bu bakmalari cati muyanesindeki gibi mi oluyo yoksa daha mi hafif oluyo.ben cati muayenesinde biraz irkildimde ondan merak ettim..

Kizlar ben dogum yapan annelere sesleniyorum.. dogum aninda acilmaya bakiyolar ya iste bu bakmalari cati muyanesindeki gibi mi oluyo yoksa daha mi hafif oluyo.ben cati muayenesinde biraz irkildimde ondan merak ettim..
Maalesef aynı birde bana bakan hemşirenın tırnakları vardı galiba . hepsı gecıyor bıraz sabır canım sonunda kucahına alunca hepsını unutuyorsun.ıyıkı normal doğum yalmışım diyeceksin.

Ben 37 haftadayim ve dr 1.5 cm açıklık var dedi bunun artışı nekadar zamanda oluyor bilen varmı

Maalesef aynı birde bana bakan hemşirenın tırnakları vardı galiba . hepsı gecıyor bıraz sabır canım sonunda kucahına alunca hepsını unutuyorsun.ıyıkı normal doğum yalmışım diyeceksin.
normal dogum yaptim . Dediginiz gibi bakiyolar ama ona da alisiyo insan. Sanci aninda dusunemiyosun ama zor is dogum.. allah kolaylik versin yasayarak ogreniliyo bu durum.

Cati muayenesiyle ayni ama o anda sancilandigin icin cati muayenesindeki kadar irkilmiyosun cunku sancilarindan hissetmiosun bile :)

Çatı muayenesiyle aynı. Biraz daha acı okadar.. 2-3 saatte bir kontrol edilmişti benim. Yaklaşık 3-4 kere bakıldı doğumdan önce.

Çatı muayenesi nasıl oluyor? 37. Hafta vajinal kontrol yapacağım dedi doktorum. Bu çatı muayenesi mi oluyor?
Evet canım. Uzanıyorsun parmağıyla bakıyor, çatın normal doğuma uygun mu değil mi diye. Hemen bitiyor.

Açıklığa bakarlarken daha fazla acı hissettim ben. Çatı muayenesinde hiç acı hissetmemistim ama acikliga bakarlarken nerdeyse bayilacaktim çok canım yandi

Ne kadar çok çatı darlığı yaşayan var :KK64:
Kızlar bunun fizikle bi ilgisi var mı basen,kalça büyüklüğü gibi ?

Hiçbir alakası yok tamamen icle ilgili bi durum.yani ben hamilelik dışında 45 kilo üstüne hic çıkmayan biri olarak o zayiflikla normal dogurdum.he 35 gun oldu toparlanamadim o ayrı.
Ne kadar çok çatı darlığı yaşayan var :KK64:
Kızlar bunun fizikle bi ilgisi var mı basen,kalça büyüklüğü gibi ?

Back
X