rahim acilmasi icin öneriler istiyorum lütfen

bi solukta okudum bütün sayfaları
çok şükür doğurmuşsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı bi insan olsun inş. cadı kızın
bizlerede ne erken nede çok geç değilde zamanında doğurmayı nasip et yarabbim

benim bi arkadasim vardi mayista dogum yapti o da esinden uzaktaydi dolayisiyla iliski gerçeklesmiyordu kayinvalidesi telefonda zeytinyagi kullanmasini önermis rahim açilmasina çok yardimci oldugunu söyledi bana
Merhaba nasıl kullanılması gerekiyormuş? Bende aynı dertten muzdaripim((( 42 hafta ve hiç açılma yok(

Bende açılma için Medine hurması duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama peygamber efendimizin zamanında kadınlar doğum sancısı geldiğinde kendini hurma ağacı altına atarmis.

Sen yuruyuslerine devam canim kendini yormadan inan cok faydasi oluyor sadece 5 saat sanci cektim kizimda okadar kolay dogurdumkii darisi butun hamislere olsun ins

Mrb arkadaslar araniza yeni katildim ..hamileligimin 42. Haftasina giriyorum ama rahim agzim kapaliymis ne bi acilma nede bi sanci var bugun doktordaydim hersey yolunda ama sanci ve acilma sifir hic yok sali gunu suni sanci vercez dedi ne yapmaliyim acilma olmasi icin lutfen yardim edin bi yol soyleyin cok kotu durumdayim

Epey bir zaman gecmis ama kizlar 1cm acilmayla benliyirum 3 gundur dancilarim seyrek bi tik ilerleme yok doktorum dogumun yakim oldugunu fakat haftamin 39 oldugu icin kucuk oldugunu soyluyor ne yapsam ne etsem bilemedimm basindan boyle birsey gecen varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…