Rahim ağzı darlığı

68aksarayli

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2022
728
206
23
28
Kızlar acil döner misiniz rahim ağzı darlığı olan var mı hsg çektirecektim alet rahim girisimden geçmedi yaşayan var mı

Merhaba, sorununuz düzeldi mi? Bugün ben de aynısını yaşadım doktorum rahim ağzınj genisletecek bir ilac verdi carsamba tekrar gideceğim. Sizin süreciniz nasıl oldu?

Merhaba, sorununuz düzeldi mi? Bugün ben de aynısını yaşadım doktorum rahim ağzınj genisletecek bir ilac verdi carsamba tekrar gideceğim. Sizin süreciniz nasıl oldu?
Merhaba ben başka yerde hsg çektirdim orda anestezili yaptırdım hiç bir problem yokmuş burdaki doktorlar cekememis

Ben anestezili cektirdiğim halde yapamadılar
Anestezili 2500 e çekildim emek hoca var ona darlık var dediler dedim öyle bişey yok cekememisler dedi bende anestezili deneyin dedim duzcedeyim burdaki doktora anestezili de cekemeyeviliriz dedi zorlariz yirtariz dedi doktorum oraya gönderdi orda çektiler

Bana da zorlarız yırtılır diye cok riske giremedik dedi. Ben rizedeyim zaten burada cok alternatif de yok maalesef. Simdi verdikleri ilacı sabah aksam hem iceceğim hem vajinal fitil olarak kullanacağım. Doğumu baslatmak icin de kullanılıyormuş bu ilaç. Genişletir inşallah ama eğer gerçekten darsa aşılama yaptırmak zorundayım sanırım doktor doğurganlığı etkilemez sonucta regl kanın dısarı cıkabiliyor sperm de gecebilir dedi ama baska doktorlar da etkiler yazmıslar kafam cok karıstı

Aynısını banada dedi regl kanı geçiyorsa oda geçebilir dedi ama bence başka yerlere sorun derim çünkü doktor da cekemeyeviliyor Trabzon da falan bu tarz görüntüleme merkezi varsa bakabilirsiniz yada Ankara'da Erzurum'da bı bakın bide benm rahim agzimda yara varmış o yüzden de cekememis olabilirler dedi belki sende de o yüzden olabilir ben bide Medine hurması yedim hsg ye kadar günde 6-7 tane hatta bide aşılama yaptırdım ben darlık yok olsa aşılama olmazdı zaten darlık olanlarda aşılama deniyolarmis direk

Bana verdiği ilaca baktım da şimdi neymiş bu diye cytotec diye bir ilaç. Düşük yapmak için falan kullanılıyormuş. İnsallah bana bir zararı olmaz bu hapın. Buraya simdi 4 bin liraya yakın ödeme yaptım çarşamba günü yapılacak islemden ücret alınmayacak o yüzden tekrar gideceğim ama sonrasında baska bir doktora görüncem

Bencede öyle yap bı baya vermişsin ama düşük ilacı ne alaka anlamadm

Rahim ağzı darlığını genisletmek ve doğumu baslatmak icin kullanılıyomus aynı zamanda vakitsiz kullanınca düsük yapıypr demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…