Rahim ağzı dikiş

Ikiz gebelikte dikiş atılmalımı

• Ankete Katılan
    5
  • Anket Kapalı .

Herzamaniyiki

VEDALAR ZAMANSIZDIR...
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2016
203
320
33
Merhaba kk üyeleri.
Ben 24+4 haftalık ikiz hamileyim. Ikiz gebelikte erken doğumu önlemek için rahim ağzına dikiş atılıyor ve benim rahim ağzı 22.7 olduğundan geç kalınmış dedi dr. Progestan verdi. Çok tedirğinim.
Etrafınızda rahim ağzına dikiş atılmadan hamileliğini geçiren varmı.

Annem ilk doğumunu prematüre yapmış. Bana hamileyken diktirmiş. Benden sonraki hamileliklerinde diktirmemis. sorun yaşamamış.

Erken doğum veya düşük olmasın diye atılıyormuş. Bende hergün aynı korku yaşıyorum. Ya bir şey olursa diye. Güzel dileklerin için teşekkür ederim

herkese dikis atilmiyor, dusuk riski olana atiliyor diye biliyorum. agir kalfirmayin, ayaklarinizi yukati dikerek bol bol dinlenin. hayirli dogumlar

İlk doğumda 26 haftalıkken serklaj yapıldı. Size geç kalınmış denmiş ama benim doktorum yapmayı uygun buldu. Ama kasılmalar başlamıştı bu yüzden kasılma önleyen ilaçlarla bitirdim hamileliliğimi..

Erken doğum veya düşük olmasın diye atılıyormuş. Bende hergün aynı korku yaşıyorum. Ya bir şey olursa diye. Güzel dileklerin için teşekkür ederim

Ablam 30 yaşında. Annem ona hamileyken dikiş attırmış, hatta doğuma da geç gittiği için o dikişler sıkıntı olmuş falan, kızmış doktoru niye zamanında gelmedin diye. :) anlatır hala.

İlk doğumda 26 haftalıkken serklaj yapıldı. Size geç kalınmış denmiş ama benim doktorum yapmayı uygun buldu. Ama kasılmalar başlamıştı bu yüzden kasılma önleyen ilaçlarla bitirdim hamileliliğimi..

Kasılmam yok sol kasığım ve karnımın altı ağırıyor bazen.

22.7 dediginiz serviks mi? 25 altı riskli biliyorsunuz. Ama hunilesme, acilma, kasilma yoksa sürekli yatarak ve iğne olarak inşallah atlatirsiniz. Hunislesme, acilma, kasilma varsa riskli de olsa dikis denenir

22.7 dediginiz serviks mi? 25 altı riskli biliyorsunuz. Ama hunilesme, acilma, kasilma yoksa sürekli yatarak ve iğne olarak inşallah atlatirsiniz. Hunislesme, acilma, kasilma varsa riskli de olsa dikis denenir
Evet. Biliyorum zaman ilerlemeden dikiş yaptırmalımıyım bilmiyorum. Hunileşme ?

Back
X