• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Merhaba acaba annenizin son durumuyla ilgili bilgi verirmisiniz? Bende 44 yaşındayım ve bu hafta 2. Evre 4 cm tümör için kemoradyoterapiye başlanacak. Çok endişeliyim çünki gittiğim doktordan birtanesi radyoterapinin o çevredeki birçok dokuya zarar verdiğini ve ileride tekrarlama söz konusu olursa ameliyatın çok daha riskli bir hal aldığını söyledi. Lütfen şu anda çok bilgi desteğine ihtiyacım var
Merhaba. Su anda benimde ablam ayni durumda. Son durumunuz nasil? Iyi misiniz? Kemoradyoterapi ile iyilestiniz mi?

Heroese merhaba. Yaşım 43. Kasım ayından beri çok hafif kanamalarım vardı. Lekelenme tarzında. Ocak 10 gibi doktora gittim 6.5 cm kitle varmış rahim ağzımda. Testler smear , mr lar petler falan. Teşhis rahim ağzı kanseri. Kocaman bir kitle. Evre 2 b dendi. Ameliyat zamanı geçmiş. Ameliyat yapmadılar. Pet sonucum 2 lenfte büyüme ve kitle çıktı. Kurul kararı ile az kemoterapi ve ışın almam gerektiği söylendi.
İzmirdeyim Onkomer diye bir yer var orayı seçtim. İyi ki orayı seçmişim aşırı ilgilendiler.
33 seans karından ışın. Işın aldığım sürece haftada bir olmak üzere düşük miktar 55 g dı. Kemoterapi aldım... Haftada bir olmak üzere 4 seans alttan ışın gördüm ( brakiterapi )

Veeeee dün yani 22 Nisan itibari ile kanseri yenmiş bulunuyorum. Allahıma şükürler olsun. Dün tedavim bitti. Tertemiz oldu rahim ağzım. Dün doktorum ağladı ben ağladım. 3 ay sonra pet çekilcem temmuz sonunda.
Bu arada 25 ışın günümden sonra mr istemişti. 25 ışın ve 3 kür kemoterapi uygulandıktan sonra yani. Mr da kitlem kaybolmuştu. İnanamayıp raporu 10 kez okumuştum.
Çok şükür atlattım bu yazım bir başarı öyküsü olarak kalsın. Allahım bundan sonra tekrar yaşatmasın. Şuan çok mutluyum
Benim gibi rahim ağzı kanseri olanlara umut olsun diye uzun uzun yazdım. Sorusu olanlar lütfen yazsın. Okuduğunuz için teşekkürler
Cok gecmis olsun cok sevindim sizin adiniza. Simdi sira bizde. Simdi nasilsiniz peki?

Sürekli akıntı anormal ama kanama ara ara ilişki sonrası bile kanamam oluyodu smr testi yaptırdım temiz çıktı sonra parça aldırlar kanser geldi rahim ve rahim ağzına yapışmış kanser olduğu çıktı 2 evde daha sonra kemoterapi ve ısın birlikte tedavi görmeye başladım 3. Haftam sonra son ısın tedavim var bi aksılık olmaZsa bundan sonra akıntı baş gösterse gidicem zaten altına kaçırır gibi akıntı ama soylim
Cok gecmis olsun. Simdi nasilsiniz?

Merhabalar. 25 yaşındayım, 5.5 cm rahim ağzı kanseri teşhisim konuldu . Lenflere yayıldığı için cerrahi önerilmedi. 28 seans radyoterapi 8 kür kemoterapi ve 4 seans breakiterapi aldım.Breakiterapide, benim acıya dayanıklılığım olmadığı için anestezi aldım ama ona rağmen sancım oldu. Tedavim biteli 1 ay oluyor. Menepoza girmemem için amaliyatla yumurtalıklarımı yukarı astı dr. Ama ne yazık ki menepoza girdim. Radyoterapinin yan etkisi olarak kasıklarımda kararma oldu. Çok geçmiş olsun
Merhana. Simdi nasilsiniz?

Merhabalar,
Annem rahim ağzı kanseri tedavisi görüyor. 25 ışın tedavisini tamamladı. Evre 2b. Şimdi sırada brakiterapi var. Maalesef izmirde anestezi altında yapan bir yer bulamadık. Kendisinin radyoterapiyede bağlı çok fazla darlığı ve kuruluğu var. Jinekoloji muayenesinde bile çok ağrısı oluyor. Şöyle anlatayım, ağrısından ve bağırışlarından ölmek istiyorum diye haykırıyor:( brakiterapi nasıl bir işlem? Kaç dakika sürüyor? Bu kadar darlığı olan ve tecrübesi olan arkadaşlar yardım edebilirse çok sevinirim. Allah herkese şifalar versin
Anneniz nasil oldu?

Back
X