• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim ağzı kanseri

Merhaba. 3 ay kontrolümde kolposkopide serviks kanalımda riskli lezyonlar görüldüğü için soğuk konizasyon ameliyatını oldum. Şimdi patoloji sonucuna göre tedavi süresi belirli olacak. Ya yine 3 ayda bir kontrol ya da sonuca göre tedavi devam süreci..
Çok geçmiş olsun umarım kontrollerle devam eder

Merhaba. 3 ay kontrolümde kolposkopide serviks kanalımda riskli lezyonlar görüldüğü için soğuk konizasyon ameliyatını oldum. Şimdi patoloji sonucuna göre tedavi süresi belirli olacak. Ya yine 3 ayda bir kontrol ya da sonuca göre tedavi devam süreci..
İlk olduğunuz Leep sonucunu atabilir misiniz

Benim ilk Leep sonucum buydu. İn situ carsinom ama sınırda lezyon olmadığından takipte kalmak istemiş idim. 3. Ay kontrolümde kolposkopide Leep ile alınamayacak yerde/ serviks kanalının rahme uzanan yerinde lezyonlarım olduğu tespit edildi. Bu yüzden soğuk konizasyon oldum ve şimdi patoloji aonuxuna sonucuna göre belirlenecek. Çok yoruldum dilerim bukadarla kalır buna razıyım 🙏🏻

Eklentiler

• IMG_9711.webp
    IMG_9711.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 92
Merhabalar çok geçmiş olsun aynı hastalığı annemde yaşadık ama kanser böbreklerine ve lenf bezlerine sıçramıştı rahim ağzı kanseri idi başka organlarınıza yayılmadığı için daha ilk evredesiniz büyük ihtimalle annemi ameliyata aldılar kapalı ameliyat ile kanser bölgeyi temizlediler 8 saat civarı sürdü ameliyat son haftada bir kemoterapi ve her gün ışın tedavisi oldu tedavisi bittiktendaha sonra taburcu ettiler moralini yüksek tutmalısın dediğim gibi çok yüksek evre olduğunu düşünmüyorum kanserli bölgeyi temizleyip kapatacaklardır zaten doktorunuz bilgi vermiştir hangi bölgede oturuyorsunuz bilmiyorum ama Adana başkent Seyhan hastanesi bu konuda çok gelişmiş
Hangi doktordu acaba

Bu arada komple herşeyi alacaklar bende rahim rahim apzı lenfler yumurtalar ve bir miktarda karından yağ dokusu
Çok geçmiş olsun şimdi nasılsınız? Kaç yaşında geçirdiniz bu ameliyatı? Ben de Endometriyum kanseri teşhisi aldım haftaya aynı ameliyatı olacağım.

Merhaba geçmiş olsun şimdi nasıl oldunuz

Merhaba geçmiş olsun şimdi durumunuz nasıl bende olacağım da

Bu arada komple herşeyi alacaklar bende rahim rahim apzı lenfler yumurtalar ve bir miktarda karından yağ dokusu
Merhaba yorumunuzu bugun okudum ban 2 ay once normal acık rahım amalıyetı oldum potolojı sonuçunda rahım ağzında erkın evre 0.35sm kanser saptanmiş sonra mrg çektıler emarda yayılma yok ama rezudu uterıs rahım kalıntı dıkket çekmiş ne kalıntı o bılemedıler ama sızın gıbı amalıyet yapmak isteyorlar oncekı amalıyetımda yumurtalıklar bırakılmiştı 2 ay oldu şimde 2 çi amalıyete yumurtalıklar kalmiş parça vajına lenf yağ dokusu gıbı şeyler alınacakmiş korkuyorum sızde nasıl geçmiştı sormak istedım

Back
X