rahim ağzı kısalığı olanlar, nezaman doğum yaptınız?

Sürekli mi var kasık ağrınız acaba? Doktora sordunuz mu

Merhaba bugün muayeneye gittim 21 haftayiz bugün bebeğin kafası aşağıda bu haftalar pek sorun olmaz ama ileri haftalarda yukarı çıkmasını isteriz dedi bu bir normal mi

Merhaba bugün muayeneye gittim 21 haftayiz bugün bebeğin kafası aşağıda bu haftalar pek sorun olmaz ama ileri haftalarda yukarı çıkmasını isteriz dedi bu bir normal mi

Merhaba bence normal. Benimde aşağıdaydı 21.haftadaydi galiba. Doktorum bununla ilgili bir sorun olduğunu söylemedi. Pozisyonu o sekilde duruyor dedi.

Analdim zaten akşama detaylı ultrason var daha net belli olur gibi
Bir sorun olacağını sanmıyorum için rahat olsun. Su an rahım icinde yerleri cok geniş o yüzden her hafta farkli bir pozisyonda olabiliyorlar. Hic kafaya takilacak bir durum degil bence.
Detaylı ultrason cok yolunda geçer inşallah

İnşallah inşallah çok teşekkür ederim

Merhaba sonrasında süreciniz nasıl ilerledi?

Merhaba sonrasında süreciniz nasıl ilerledi?
32. Haftamda 2cm açıklıkla hastaneye yattım şu an 33+4 teyim hala hastanede yatıyorum. Doğmaması için çabalıyoruz, sizin de mi servikal yetmezliğiniz var?

32. Haftamda 2cm açıklıkla hastaneye yattım şu an 33+4 teyim hala hastanede yatıyorum. Doğmaması için çabalıyoruz, sizin de mi servikal yetmezliğiniz var?
İnşallah durdurlar 35-36ya kadar gelirsiniz. Evet 32+1 deyim serklajım var serviks 12mm ve üsten açıklık Hunileşme varmış evde yatak istirahatindeyim

İnşallah durdurlar 35-36ya kadar gelirsiniz. Evet 32+1 deyim serklajım var serviks 12mm ve üsten açıklık Hunileşme varmış evde yatak istirahatindeyim
Geçmiş olsun, az kalmış endişe etme sakince dinlen duş dahi almıyordum ben yani haftada bir o da beş dk hızlıca saçları yıka çık şeklinde, serklajın var sana oluyor mu bilmiyorum ama ben oturarak duş aldım hep, sen de 2 hafta daha dayansan için rahat eder, ciğer geliştirici yapıldı mı?

Teşekkürler ben de öyleyim haftada 1 ayakta duş alıyorum oturmuyorum sadece enfeksiyon kapmamak için. Ciğer geliştirici yapmadılar henüz

Merhabalar sağlıkla kucağınıza alın inşallah, ben de serklajlıyım. Açıklık olduğunu nasıl anladınız acaba kontrolde mi belli oldu yoksa bir şikayetiniz var mıydı

Merhabalar sağlıkla kucağınıza alın inşallah, ben de serklajlıyım. Açıklık olduğunu nasıl anladınız acaba kontrolde mi belli oldu yoksa bir şikayetiniz var mıydı
Ben her hafta kontrole gidiyorum ordan öğrendim ama benim serklajım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…