- 18 Eylül 2024
- 1.861
- 1.741
- 53
Amin valla kolay oldu diyemem ama inan geçiyo, her günü geçtim saat saymaktan delirdimAnladım çok geçmiş olsun maşallah baya ilerlemişsiniz darısı başıma![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin valla kolay oldu diyemem ama inan geçiyo, her günü geçtim saat saymaktan delirdimAnladım çok geçmiş olsun maşallah baya ilerlemişsiniz darısı başıma![]()
Öyle canım sabırla geçiriyoruz günleri gerçekten zorAmin valla kolay oldu diyemem ama inan geçiyo, her günü geçtim saat saymaktan delirdimsen de sabırlı ol ve kendine güven ben erken doğurmayacağım de
![]()
Ciğer geliştirici çok önemli, doktorun önerirse çok iyi olabilirÖyle canım sabırla geçiriyoruz günleri gerçekten zor![]()
Sorucam onu da, bence de önemli bebiş hastanede yatmayabilir bile solunumu sıkıntı olmasaCiğer geliştirici çok önemli, doktorun önerirse çok iyi olabilir
Tabii ki öyle, Allah sağlık sıhhat versin büyün bebeklereSorucam onu da, bence de önemli bebiş hastanede yatmayabilir bile solunumu sıkıntı olmasa![]()
Geçmiş olsun 34 den sonrası doktorlar bi oh çeker çünkü ciğerleri yeterince gelişirmiş tabi 36-37 leri görmek en büyük isteğimiz allahın izniyle ..açıklık var ken büyük tuvalet esnasında sıkıntı yaşadınız mı ben 1.5 mm yatak istiratindeyim ama wc cıktıgımda aşırı baskı ve dolgunluk oluyor korkutuyor32. Haftamda 2cm açıklıkla hastaneye yattım şu an 33+4 teyim hala hastanede yatıyorum. Doğmaması için çabalıyoruz, sizin de mi servikal yetmezliğiniz var?
Yok katı şeyler çok tüketmiyorum genelde ishal olmaya çalışıyorum ama bu enfeksiyonel bi ishal değil işte bol su içmek, kayısı yemek, süt içmek ve kefir tüketmek gibi. Zaten 20 haftadır ıkınmadığım için artık alıştım çok şükür diyebilirimGeçmiş olsun 34 den sonrası doktorlar bi oh çeker çünkü ciğerleri yeterince gelişirmiş tabi 36-37 leri görmek en büyük isteğimiz allahın izniyle ..açıklık var ken büyük tuvalet esnasında sıkıntı yaşadınız mı ben 1.5 mm yatak istiratindeyim ama wc cıktıgımda aşırı baskı ve dolgunluk oluyor korkutuyor
Yok katı şeyler çok tüketmiyorum genelde ishal olmaya çalışıyorum ama bu enfeksiyonel bi ishal değil işte bol su içmek, kayısı yemek, süt içmek ve kefir tüketmek gibi. Zaten 20 haftadır ıkınmadığım için artık alıştım çok şükür diyebilirim
Merhaba kaçıncı haftadasınız benimde serklaj var ama serviks 22 mm düşmüş sizin kac ölçüldü acabaMerhabalar sağlıkla kucağınıza alın inşallah, ben de serklajlıyım. Açıklık olduğunu nasıl anladınız acaba kontrolde mi belli oldu yoksa bir şikayetiniz var mıydı
Siz kac haftalıksınız acikliginiz mi var rahim kisalmasi mi var acabaAnladım çok geçmiş olsun maşallah baya ilerlemişsiniz darısı başıma![]()
Merhaba 31 haftalığım kısalmam varSiz kac haftalıksınız acikliginiz mi var rahim kisalmasi mi var acaba
Maşallah haftanız cok iyi insallah ben de o haftalara gelebilirim . 21 hafta 22 mm benim suanMerhaba 31 haftalığım kısalmam var
20 haftadan beri yatıyorum ben deMaşallah haftanız cok iyi insallah ben de o haftalara gelebilirim . 21 hafta 22 mm benim suan
Nasil bir surec izleniyor ben evdeyim 22 saat yatiyorsam 2 saat kadar ayakta kalıyorum gün içinde
Insallah Allahim büyük20 haftadan beri yatıyorum ben degeçecek bu zamanlar… toplam benim de 1 saatim ayakta geçiyordur. Zor oluyor ama dayanın
![]()
Progestanla magnezyum kullanıyorum canım başka bir ilacım yok. Senin nasıl?Insallah Allahim büyük
Progestan kullanıyor musunuz siz de baska neler verdi doktorunuz
Ben de progestan magnezyumProgestanla magnezyum kullanıyorum canım başka bir ilacım yok. Senin nasıl?
Bana da 19+5de servikal dikiş yapıldı o günden beri yatıyorum zaten kilolu hamile kalmıştım üstüne iyice kilo aldım yürüyemez oldum iyiceHiç moral bozmayın. Ben bu şekilde kim duyduysam erken haftalarda yatmaya başlayan ve ilaç kullanan 38 görmüş. Hatta bebek gelmek istemiyor artıko kadar hareketsiz kaldım ki doktor bir kaç haftadır yürü diyor şu an ben yürüyemiyorum hem yatmaktan çok kilo aldım hem de fizik tedavilik oldum resmen
![]()