• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim ağzı kısalığı

pamili

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2022
7
9
16
35
Kızlar 32 haftalık gebeyim dün doktorum rahim ağzı uzunluğumu 26mm olarak ölçtü ayrıca ciğer geliştirici iğne de yaptı her ihtimale karşı adalat tb progestan fitil ve magnezyum kullnıyorum en azından 34 haftayı görmek istiyo doktorum benim gibi başından aynı süreç geçen var mı:(

selam. ben de bugün öğrendim 31+2’de 27mm olarak ölçtü ve progestan başladı. iş yerime de rapor yazdı bu hafta dinlenmemi istedi :( ben de korkuyorum ne olacak diye

Kızlar 32 haftalık gebeyim dün doktorum rahim ağzı uzunluğumu 26mm olarak ölçtü ayrıca ciğer geliştirici iğne de yaptı her ihtimale karşı adalat tb progestan fitil ve magnezyum kullnıyorum en azından 34 haftayı görmek istiyo doktorum benim gibi başından aynı süreç geçen var mı:(
Ben o sebeple 23. Haftamda serkilaj operasyonu ile 35. Haftayı görmüştüm, başka bi sebeple doğuma alındım.. size önerim yatın ve mümkün olduğunca kalkmayın yataktan, tuvalet duş ve yemek harici yatarak geçirin çok oturmak bile bebeğin aşağı baskısından dolayı riske sokabiliyor durumu, bebiş ne kadar içeride kalırsa o kadar iyi, korkmayın ve stres yapmayın zaten kötü bir haftada değilsiniz bir kaç hafta daha dayanırsa ki böyle olup 40. Haftaları gören çok insan oluyor her şey yolunda gidecektir. Kendinize son haftaları zehir etmeyin güzel düşünün bebişinizle konuşun buluşmayı bekleyin.. sağlıkla gelsin bebişiniz umarım ♥️

Ben de 32+4 de yatirildim. Rahim ağzı uzunluğu 25 ölçtüler. Nst de 100 leri gören sancım ve bir parmak açıklığım vardı.
Şuan 33+6 gebeyim. Evde uzanıyorum.
Ben hastanede iken akciğer geliştirici iğne nidilat endol verdiler. 8 gün yattım. Hergün uzunluk ve açıklık kontrolü yaptılar. Çok korkutucu sıkıntılı bir süreçti. Bana progestan adalat magnezyum falan verilmedi. Başka doktora mı gitsem sizce? Sizin süreç nasıl ilerledi? Ne önerirsiniz?

Back
X