• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim ağzı kısalığı

Amin inşallah yani çok umutsuz korkulu günlerdi 24 den bu yana çok şükür 32 gördüm 34 dü de görürsem inşallah herkese umut olur hep başından beri bunu merak ediyordum 35 37 gören varmı diye çünkü rahim kısalığım 14 e kadar indi ve burda hiç rastlamadım sorularım çoğu zaman cevapsız kaldı çok zor bi süreç köyde bi teyze Allah emeğinizi boşa vermesin diye dua etti şaşırdım emek yani değişik bi dua geldi bana ve 24 haftada gerçekten dedim allahım çok yaklaştım biraz daha biraz daha Allahım diyerek 34 36 görürüm inşallah 25 haftada vuruldum o iğneyi
Zor bir süreç bende hamileliğimi öğrendikten 15 gün sonra direkt evde yatışa geçmek zorunda kalmıştım rahim ağzı kısalığından ve 6 ay sürekli yattım hastane harici dışarı çıkmadım. Hatta anneme taşındım yemeklerimi önüme getirdi. Duş oturarak ve kısa aldım. Bi de bunun üstüne glutensiz beslenmem gerekti besinden de kısıldım 34+4 te geldi yavrum. Ama kısalık sebebiyle değil başka sıkıntılar olmuştu. İğnenin etkisini filan sorun 2 doz vurulması gerekiyor. Bi de aradan baya zaman geçmiş ya acaba etkisi de geçmiş midir

Back