Rahim ağzı sınırda olanlar

MutluKedi

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2019
2.060
1.269
133
Rahim ağzı sınırda olanlar nasıl gebelik geçirdiniz , erken doğummu yaptınız yoksa vaktindemi doğum yaptınız nolur yardım edin

Benim o haftada 2.5 tu bana da erken doğum olabilir dedi ama kesin birsey diyemem dedi

İğne ve fitil kullanıyor msn canım . Belirtin var mı peki rahim ağzı yetmezliğine işaret eden
Fitil kullanamıyorum bende kanama yapıyor Protestan fitil maalesef sadece haftada bir proluton iğne. Magnezyum ve adalat kullanıyorum sen

Belirti nasıl olur bilmiyorum ki ben 13 . Haftaya kadar kanama yaşadım

Merhaba ben 21+6 dayım dün detaylı ultrason da rahim ağzının 30mm olduğunu söyledi doktor panik yapma ama doktorun kontrol etmesi gerekiyor dedi. Bu zamana kadar hiç bir şey yoktu hiç kanamam da olmadı. Hatta kaç ülkeye gittim gezdim tatil yaptım tam zamanlı çalıştım ama şimdi korkmaya başladım

Fitil kullanamıyorum bende kanama yapıyor Protestan fitil maalesef sadece haftada bir proluton iğne. Magnezyum ve adalat kullanıyorum sen
Bana 1 kutu progestan ,bir tanede proluton iğne verdi bitti . Hafta içi kontrole gitcem . Bu zamana kadar hiç sıkıntım yoktu olmadıda çok şükür inşallah olmazda daha özele 4 aylıkken gittim herşey normalken rahim ağzın herşeyin normal derken , 5.ayda birden rahim ağzı yetmezliği çıkıyor

Doktorlar moral bozmak için yaratılmış sanki Bende sizinle aynı durumdayım ,o kadar yürüdüm gezdim tek şikayetim olmadı Bana ilişki yasak dedi heran düşük olur yada erken doğum olur dedi ama hiç bişey olmadı çok şükür sadece korkutmak amaçlı can sıkıyorlar . Bana durumun dikişe kalırsa çok vahim dedi gece gündüz ağlamıştım . Çok şükür şimdilik bir sıkıntım yok sadece dikkat ediyorum . Anlamadığım hiç şikayetim yok inşallahta olmaz

Yok canım ben işte 4. Aya gelene kadar kanama yaşadım hep riskliydi birde 24 ve 28. Haftada ciğer geliştirici yapıldı

İnşallah hayırlısı benim birde plesenta aşağıdaydı kanama ondan da olur Muş
Görümcemde sizinle aynı durumdaydı iğneyle maşallah vaktinde doğurdu . Ağrısı ve kanaması çok oldu ama çok şükür ki zsmanında doğurdu . İçini ferah tut hepimizin kafası şuan bu meseleyle meşgul ve sürekli düşünüp üzülüyoruz acaba erken doğarmı diye . Dua etmekten başka bişey gelmez elden birbirimize dua edelim inşallah

C

Canım ciğer geliştirici iğneyle bebek erken doğsa bile sorun ortadan kalkıyor mu acaba
Erken doğarsa solunum problemi olmuyormuş ama tatbiki belli olmaz internet TEM araştırdığım kadarıyla iyi birsey eğer 32. Haftada inşallah doğmaz da yine yapılacak

Evet doğru söylüyorsunuz inşallah hepimiz zamanında ce sağlıklı bir şekilde doğum yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…