Rahim ağzı sınırda olanlar

Erken doğarsa solunum problemi olmuyormuş ama tatbiki belli olmaz internet TEM araştırdığım kadarıyla iyi birsey eğer 32. Haftada inşallah doğmaz da yine yapılacak
Canım çevremde herkeste bu sorunu yaşamış rahim ağzı yetmezliğini ve hepsi vaktinde sağlıklı bir şekilde evlatlarına kavuşmuş. İnan ki hepsininde işleri ağır ,hayatları koşuşturmacayla geçmiş ama hiçte bişey olmamış . Demem o ki Allah a bırakalım nasipte ne varsa o olur

Aynen ne yaparsak yapalım olacağına varır. Bana da doktor rahim ağzı kısalığı kesin erken doğuma neden olur diyemem ama ihtimal var dedi kısmet

Aynen ne yaparsak yapalım olacağına varır. Bana da doktor rahim ağzı kısalığı kesin erken doğuma neden olur diyemem ama ihtimal var dedi kısmet
Ben nette araştırdım iğne ve fitillerde rahime atılan dikiş gibi etkili ve eş değerde . İçin rahat edecekse youtubede dr kaan kocatepe var çok güzel videoları var bu konuda ben onu izleyince rahatladım

Kizlar 21 hafta 2 gunluk hamileyim. Ikiz hamilelik. Bugun rahim ağzı 21.5 mm ölçüldü. Bu hafta acil operasyon denildi bana. Operason sonrasinda da risk devam ediyor mu bilginiz varmi

Kizlar 21 hafta 2 gunluk hamileyim. Ikiz hamilelik. Bugun rahim ağzı 21.5 mm ölçüldü. Bu hafta acil operasyon denildi bana. Operason sonrasinda da risk devam ediyor mu bilginiz varmi
Benim arkadaşım da 5. Ayında ikizlere serklaj oldu şükür 32 dee doğum yaptı bebişler 2 yaşına geldi

Hanımlar bu yetmezlik normal karından ulturason ile anlaşılır degilmi Dr bakıyordur

Birde bu risk kaçıncı haftada geçiyor nette 14 ile 20. Hafta arasında yazıyor sonra risk geciyormu

Benim arkadaşım da 5. Ayında ikizlere serklaj oldu şükür 32 dee doğum yaptı bebişler 2 yaşına geldi
Canim insallah ben de o günleri görürüm. Benim 3mm imis operasyon anında rahim ağzı ve 30mm ye 15mm hunilesme varmis.
Doktor riskli bir operasyon oldugunu soyledi. Umarim ben de 32. Hqftalari görürüm.

Hanımlar korkmayın ,ben bu konuda en panikli insandım ve buraya konuyu açmıştım . Bana hunileşme var dedi rahim ağzı sınırda dedi yüreğim ağzımda gezdim geçen kontrole gittim rahim kapalı 35 mm olarak ölçüldü ve herşey normal dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…