Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Karından mı ölçtüler vajinal mi? 18 hafta için kısa malesef. Progestan vs verdi mi doktorunuz? Ben de 26.haftamda 26 mm olduğunu öğrenip doğuma kadar progestan kullanıp yatmıştım. Sıkı takip ve tedavi ile aşılmayacak dert değil paniklemeyinn
Karından mı ölçtüler vajinal mi? 18 hafta için kısa malesef. Progestan vs verdi mi doktorunuz? Ben de 26.haftamda 26 mm olduğunu öğrenip doğuma kadar progestan kullanıp yatmıştım. Sıkı takip ve tedavi ile aşılmayacak dert değil paniklemeyinn
Canım ben tüm hamileliğimi yatarak geçirdim sabah akşam progestan kullandım. Annemde kaldım yani yemeğim bile önüme geldi. Benimde 33 mm ölçüldü. Bebiş büyüdükçe kısalabiliyor ve 25 mm altına düşerse serklaj gerekiyo. Sana tavsiyem yat ve her kontrolde mm ölçtür. Korkutmak değil asla amacım herkesin bir olucak diye bir şeyde yok ama bu sebeple kayıp yaşayan çok insan var. Sağlıkla kucağına al
20 haftamda 28 mm ölcülmüstü bu sekilde istirahat ve progestan kullandım zaman zaman yükseldi 33 35 vs bazen 24 oldu sadece tek önerim bol istirahat edin.
Ben her hafta doktora gittim her hafta uzunluğa bakıldı. 30 haftalık falanken de fitil+progestan iğne kullandım. Zaman zaman 2-3 mm uzadığı oldu. Ama hep yattım dediğim gibi. Annem ve kayınvalidem yemek vs yaptı. Çok şükür kucağıma aldım yavrumu