Rahim ağzı yaraları, tedavi ve tercübesi olanların paylaşım alanı..

melisa bana doktorum lazerle yakma tedavisini 200 TL'ye yapacağını söyledi.dondurma tedavisinin de 250-300 TL arasında olduğunu duydum arkadaşımdan.ama ben bir ilçede yaşıyorum.büyük şehirlerde fiyatta farklılık olur mu bilmem

tamamen iyileştini söyledimi doktor bana smear yaptılar kansere mi yol acıyo bu yara yada baslangıcı mı cok korkuyorum 2 gündür uykusuz yazıları okuyorum mafoldumben
canım endişelenme kansere yol açıyor diye birşey yok benim doktorum çok iyiydi baya bi rahatlattı beni bu konuda bende çok korkmuştum bana dedi endişelencek birşey her evli kadında olabilir bu gayet normal korkma ama tedavi etmemiz gerekir dedi 10 günkadar ilaç kullandım geçmedi 1-2 gün önce doktorum dondurdu yarayı kanserle alakası yok yani korkma smear testini yaptırmak sadece bir kontrol herhangi birşey varmı yokmu Allah uzak etsin hepimizden bütün hastalıkları

ya ben şimdi şüpheye girdim iki gün önce doktorum yaramı dondurdu fakat smear dan bahsetmedi.şimdi biraz araştırdım dondurma yapılmadan önce smear yapılmalıymış.bizlerden uzak olsun kanser riski varmı diye yapılıyor. eğer yoksa donduruluyormuş. yara olup donduranlar size nasıl yapıldı cevap bekliyorum.
bana önce smear yaptı canım doktorum yapılmazsa bişey olurmu olmazmı bilmiyorum fisfisfis 1-2 gün öncesindede yarayı dondurdu

merhaba arkadaşlar ben 21 yaşındayım ve bendede rahim ağzında iltihaplı yara çıktı! doktor çok genç olduumu ve yaşıma göre bu hastalııın çok erken olduunu söyledi. Çok korktum:( 2 kez ilaç verdi doktor ama ne yaraya ne de enfeksiyona bi çare oldu yani aylardır bu yarayı çekiyorum! özel hastaneye gittim acaba o yüzden mi bu kadar oyalıyorlar. Bi de doğum yapmadım, benimkide doktorun söylediine göre ciddi bi yara. Dondurma işlemi küçük yaralarda yapılıyormuş. Eğer bende yakma yapılırsa ileride çocuk doğurma rizkim olur mu? çok korkuyorum bi de dondurma ve yakma tedavisi ücretleri ne kadar bilen var mı? yardımcı olursanız sevinirim
canım bende 24 yaşındayım ama ilaçla geçmiyor bu yara doğum yapmamış olduğun için dondurmak gerekli yaşın geçkin kişilere yakma işlemi yapılıyor bildiğim kadarıyla bende kullandaım ilaç olmadı geçmedi bayada büyükmüş yaram dondurduk şimdi.bende hiç doğum yapmadım hatta gebelik istiyorum ben 250 tl ödedim dondurma işlemine

ya ben şimdi şüpheye girdim iki gün önce doktorum yaramı dondurdu fakat smear dan bahsetmedi.şimdi biraz araştırdım dondurma yapılmadan önce smear yapılmalıymış.bizlerden uzak olsun kanser riski varmı diye yapılıyor. eğer yoksa donduruluyormuş. yara olup donduranlar size nasıl yapıldı cevap bekliyorum.
Yarayı dondurmadan benim doktorumda smear ayptı ve smeara göre dondurulacağını söyledi.Kolpskopi yaptı.Bütün testlerden sonra yarayı dondurdu.Şunuda söylemek istiyorum kolpskopi herkese yaplması gereken bişey değil ama smear her bayaını yaptıması gereken bir test.
merhaba arkadaşlar ben 21 yaşındayım ve bendede rahim ağzında iltihaplı yara çıktı! doktor çok genç olduumu ve yaşıma göre bu hastalııın çok erken olduunu söyledi. Çok korktum:( 2 kez ilaç verdi doktor ama ne yaraya ne de enfeksiyona bi çare oldu yani aylardır bu yarayı çekiyorum! özel hastaneye gittim acaba o yüzden mi bu kadar oyalıyorlar. Bi de doğum yapmadım, benimkide doktorun söylediine göre ciddi bi yara. Dondurma işlemi küçük yaralarda yapılıyormuş. Eğer bende yakma yapılırsa ileride çocuk doğurma rizkim olur mu? çok korkuyorum bi de dondurma ve yakma tedavisi ücretleri ne kadar bilen var mı? yardımcı olursanız sevinirim

Canım ben izmir merkezde bayramdan önce donduma işlemi yaptırdum 120 tl dondurma için üzcret ödedim.Gittiğim hastahane çok iyi ve temiz bir yer,çok güveniyorum oraya.Bu arada özeldi gittiğim yer.Ama ssklı olanlarada bakıyor.Dondurma küçük yada büyük yara ayrımı diy ebişey yok.Büyük olan yaralarda 2. bir dondurma işlemi öneriyorlar.Benim ne büyük şansım doktoruma her türlü soruyu sorabiliyorum ve her cvbi rahatlıkla albiliyorum....Herkes egeçmiş olsun.Yara ihmale gelmez bayanlar,bence gidip baktırın.

kızlar bu yaranın belirtileri nelerdir.siz ne tür şikayetlerle doktora gittinizde yara olduğunu öğrendiniz.bende çok sık idrar yolu enf. olurdu iki haftadır kasıklarım ağrıyor yine o sandım ama ara akıntılarım oluyor az az k.rengi-kırmızı ve iki haftadır geçmedi.ilişki sırasında ağrı ve sonrasındada yanma oluyor.p.tesi doktora gideceğim ama beni bu yara konusunda biraz aydınlatırmısınız.hepinize geçmiş olsun.

kızlar bu yaranın belirtileri nelerdir.siz ne tür şikayetlerle doktora gittinizde yara olduğunu öğrendiniz.bende çok sık idrar yolu enf. olurdu iki haftadır kasıklarım ağrıyor yine o sandım ama ara akıntılarım oluyor az az k.rengi-kırmızı ve iki haftadır geçmedi.ilişki sırasında ağrı ve sonrasındada yanma oluyor.p.tesi doktora gideceğim ama beni bu yara konusunda biraz aydınlatırmısınız.hepinize geçmiş olsun.

belirtileri kasık ağrısı,ilişkide zorlanma,ilişki sonrası lekelenme yada kanama,bide akıntı oluyor. bende bunlar vardı,

ya koterizasyon mu daha iyi dondurma mı ? ne gibi zararları var mesela hamile kalmayı zorlaştırıyorlar mı? bir de bana dr koterizasyon için 350 TL dedi kazıklanıyor muyum ???

hepinize geçmiş olsun kızlar.
bende bugün doktora gittim vajinal ulrasonla baktı ve bişey yok dedi sadece enf.varmış.sonra idrar testi yaptı ondada bişey çıkmadı.ara lekelenmelerim oluyodu ama onuda kullandığım doğum kontrol hapına bağladı ve hapı değiştirdi ve bisürüde ilaç verdi.umarım doğru teşhistir.çünkü enfeksiyonun ve lekelenmenin aynı zamanlara gelmesi tesadüf oldu.sizede vajinal ultrasonlamı teşhis konuldu.

hepinize geçmiş olsun kızlar.
bende bugün doktora gittim vajinal ulrasonla baktı ve bişey yok dedi sadece enf.varmış.sonra idrar testi yaptı ondada bişey çıkmadı.ara lekelenmelerim oluyodu ama onuda kullandığım doğum kontrol hapına bağladı ve hapı değiştirdi ve bisürüde ilaç verdi.umarım doğru teşhistir.çünkü enfeksiyonun ve lekelenmenin aynı zamanlara gelmesi tesadüf oldu.sizede vajinal ultrasonlamı teşhis konuldu.

bende dondurdum. ama ultrasonla belli değil. çatal dedikleri masaya yatırp teşhis koydu. bu arada o işlemden sonra biokadin diye bitil verdi. bir haftadır beni bitirdi. tentirdiyot muş.gerisini siz anlayın.allaha şükür buakşam bitiyor.

biokadin fitil çok yararlı bi ilaç bende yaktırdım nerdeyse 3 haftadır kullanıyorum daha öncede kullanmıştım içini temizliyor,yaranın dah çabuk iyileşmesini sağlıyor.

banada biokadin fitil verdi sabah ve akşam kullanmam gerekiyordu ama sabah uzun süre yatar pozisyonda kalamadığım için akıyodu ve çok yanma yapıyodu.doktora söyledim sadece gece yatarken koymamı söyledi o yüzden sorun olmuyor.fitilin haricinde bi antibiyotik,3 gün arayla kullanacağım 3 tabletlik bi hap ve 5 gün arayla iki kez kullanacağım bi hap daha verdi sık tekrarlayan enfeksiyonlar için kullanılıyormuş.

Back
X