Rahim ağzı yaraları, tedavi ve tercübesi olanların paylaşım alanı..

ben yaramı dondurmuştum. pazartesi kontrolüm var. tek seferde iyileşmeyebiliyoırmuş dediler. tekrar dondurmam gerekmez umarım çok korkuyorum. bu yara yüzünden hamileliğin gecikiyor olabilir onun için donduralım hemen demişti drum. inşallah iileşmişimdr de bu ay bebişim gelir..

kızlar yakma işleminden sonraki ay adet gecikmesi olan var mı?? benim geçen ay 21 inde geldi 28 inde yaktırdım.. bu ay 29 u oldu hala gelmedi belirti de yok.. böyle bişey yaşayan varsa yardımcı olsun lütfen:(((

kızlar yakma işleminden sonraki ay adet gecikmesi olan var mı?? benim geçen ay 21 inde geldi 28 inde yaktırdım.. bu ay 29 u oldu hala gelmedi belirti de yok.. böyle bişey yaşayan varsa yardımcı olsun lütfen:(((

canım bende 17 de yaktırdım ama erkenden regl oldum hatta fitillerim bitmedi
salı doktora gidicem kontrolüm vardı bakalım ne diyecek :31:

ben yaramı dondurmuştum. pazartesi kontrolüm var. tek seferde iyileşmeyebiliyoırmuş dediler. tekrar dondurmam gerekmez umarım çok korkuyorum. bu yara yüzünden hamileliğin gecikiyor olabilir onun için donduralım hemen demişti drum. inşallah iileşmişimdr de bu ay bebişim gelir..

inşlh geçmiştir canım
benimde salı günü kontrolüm fittilerimde bitmedi regl oldum
inşlh geçmiştir yara düzelmiştir

ben yaktırdım doktorum dondurma işleminde tekrarlama riski çok daha yüksek yakıcaz demişti :97:

inşlh geçmiştir canım
benimde salı günü kontrolüm fittilerimde bitmedi regl oldum
inşlh geçmiştir yara düzelmiştir

ben yaktırdım doktorum dondurma işleminde tekrarlama riski çok daha yüksek yakıcaz demişti :97:

tekrarlarsa die çok korkuyorum gerçekten. bende adet oldum yeni bitti. bugün kontrolüm var hayırlısı bakalım

gittim geldim doktora
yara kapanmaya başlamış dedi adet olduğum için 5 tane fitilim kalmıştı onları bitince kullan dedi
birde krem verdi kalem gibi bişeye sıkıp içeri sıkıcakmışım 10 gün sonra yine gidicem
sizinkilerde böylemiydi kızlar :25::25:

geçmiş olsun sana da cnm.. benim yaktırdıktan sonra kanlı akıntım geldi bi süre.. ama regl olmadım henüz.. şiştim çok sıkıntım var yani..
bende kanlı akıntı hiç olmadı çok şkr
doktoruna söyle adet söktürücü versin veya civanperçemi çayı yap iç o da söktürüyo :34:
tekrarlarsa die çok korkuyorum gerçekten. bende adet oldum yeni bitti. bugün kontrolüm var hayırlısı bakalım

hadi iyi haberlerle gel sende :16:

gittim geldim doktora
yara kapanmaya başlamış dedi adet olduğum için 5 tane fitilim kalmıştı onları bitince kullan dedi
birde krem verdi kalem gibi bişeye sıkıp içeri sıkıcakmışım 10 gün sonra yine gidicem
sizinkilerde böylemiydi kızlar :25::25:

banada aynen böyle ilaçlar verilmişti. bugün kontrole gittim iyiymişi. şuan ama fitiller bitene kadar kullanmaya devam edicem. rahim ağzı yarasının oluşmaması için eşlerimizin alabileceği bi önlem varmı acaba?

banada aynen böyle ilaçlar verilmişti. bugün kontrole gittim iyiymişi. şuan ama fitiller bitene kadar kullanmaya devam edicem. rahim ağzı yarasının oluşmaması için eşlerimizin alabileceği bi önlem varmı acaba?

canım alınabilecek bir önlem yok sana yara dondurulmadan önce smear yapıldı mı?
mesela benimki hpv kaynaklı daha önce 20 li yaşlarımda hpv aşısı olsaydım bu yara olmayacaktı neyse... hpv kaynaklı değilse de bünye yapıyor canım bi çok kadında var bu yaralardan... zaten senin yaran iyileşti demi 6 ayda bir smear tekrarlarsan sorun çıkmaz...
:1:

canım alınabilecek bir önlem yok sana yara dondurulmadan önce smear yapıldı mı?
mesela benimki hpv kaynaklı daha önce 20 li yaşlarımda hpv aşısı olsaydım bu yara olmayacaktı neyse... hpv kaynaklı değilse de bünye yapıyor canım bi çok kadında var bu yaralardan... zaten senin yaran iyileşti demi 6 ayda bir smear tekrarlarsan sorun çıkmaz...
:1:

hpv kaynaklı deil cnm benmki. şuanda iyiyim düzeldi galiba sonunda. şuanda gynoflora devam ediyorum ama 2 gündür felaket bi kaşıntı ve kızarıklık oluştu mantar mı oldum acaba diorum

Son düzenleme:
hpv kaynaklı deil cnm benmki. şuanda iyiyim düzeldi galiba sonunda. şuanda gynoflora devam ediyorum ama 2 gündür felaket bi kaşıntı ve kızarıklık oluştu mantar mı oldum acaba diorum

canım hemen mantar diye kötüye yorma bişeyden şüphelendiysen doktor baksın bazen pedlerde yara ve kaşıntı yapabiliyor bunun için sürülen pomadlar var... belki öyle bişeydir... yaran da düzelmiştir artık sorun etme... :3:

merhaba arkadaslar
bende de yara var 2 kere ilac tedavisi gördüm .
Gittiğim 2 dr da hiç bebek doğurmadığım için müdahale edemeyiz dediler.yara gebeliğe engel değil dediler .

bende bugun smır testi ile gittim doktora benim yaram buyukmuş üstelik ancak cocuk doğurmadığım için yakmayı önermediler onun yerine ilaçla tedaviyi deniyelim dedi

Merhaba arkadaşlar,ben 29 yaşında 8 haftalık hamileyim. Gittiğim doktoru değiştirdiğim, en son 1 yıl önce smear test yaptırdığımı söyleyince mutlaka bakalım dedi. Burada bir lezyon var senin mutlaka düzenli test yaptırman lazım dedi,dünden beri hafif kahverengi akıntım oldu. Hiç bir şikayetim yoktu,hafif akıntım vardı,siz bu konuda bilgilisiz. Haftaya çıkacak sonucum ama ben çok korkuyorum,bir sorun varsa hamileyken tedavi oluyor mu,doğuma kadar beklenebiliyor mu,ya da bebeğe zarar veriyor mu? şimdiden teşekkürler,herkese geçmiş olsun...

merhaba birşey sorayım bende.. rahim agzında yara var dedi fitil verdi kullandım sonra gittim oo tertemiz olmuş dedi.. birdahaki gittiğimde az var ama geçer dedi.. ne bu şimdi? yakma dondurma falan bahsetmedi :18::18::18::18::18::18::18::18:

slm kızlar.. benim yara yakma işlemimden sonraki 1.5 aylık yasak bitti.. ama daha yeni cesaret edebildim ben tekrar.. ilişki benim için tam bi faciaydı.. ilişki sırasında ağrı ve sonrasında kanama daha önce olmayan şikayetlerimdi:S şimdi sözde yaram yakıldıktan sonra acı yanma ve kanama oldu.. acısını hala hissediorum desem yeridir.. sizce neden olur bu.. yaram geçmedi mi???

slm arkadaşlar birşey soracaktım bende 1 haziranda rahim ağzı yaram vardı dondurdum doktorum fitil vermişti birde krem haziranın 8 de adet oldum fitil yarım kaldı ayın 19 oldu halen adetim bitmedi az az geliyor acaba yarayla ilgisi varmıdır bilgi verirseniz sevinirim ...

slm arkadaşlar birşey soracaktım bende 1 haziranda rahim ağzı yaram vardı dondurdum doktorum fitil vermişti birde krem haziranın 8 de adet oldum fitil yarım kaldı ayın 19 oldu halen adetim bitmedi az az geliyor acaba yarayla ilgisi varmıdır bilgi verirseniz sevinirim ...

bende fitilleri kullanırken adet olmuştum tabiki yarım kaldı
sonra gittim kontrole doktor başka bi krem vermişti 7 günde onu kullandım
sonra tekrar gittim 2 hafta sonra tekrar gel dedi cuma gidicem yine bakalım
tabi ben yine adet oldum bugün 24 günde :44:

yaradan sonra kanaman olmadıysa onunla alakası yoktur zannetmem ama doktoruna gidip bir sor bende olmamıştı

Back
X