Rahim ağzı yaraları, tedavi ve tercübesi olanların paylaşım alanı..

Kızlaar rahim ağzı yarası kanama yapmaya başamışsa yeni oluşmuş olamaz değilmi yani önceden vardı da ilerlemiş anlamınamı geliyor. Yardım lütfen ...teşekkürler...

merhaba öncelikle geçmiş olsun. ben de rahimde yara olduğunu rutin bi muayene sonrası öğrendim ve doktorum yakmak gerektiğini söyledi önceden de vardı ama küçük kızarık halindeydi. şimdi ilerlemiş ama herhangi bi kanamam olmadı ama smear yaparken kanamam oldu doktor leep işlemi yaptığını söyledi 8 gün oldu hala ara ara kanamam var bence git doktora yaktır yada dondur ihmal etme sakın ilerlemiş gibi gözüküyor

Benimde rahimde yara olduğu ortaya çıktı. 1-2 hafta sonra yakıcak ama daha hiç doğum yapmadım kısır kalma tehlikesi varmış diye okuyorum. Korktum açıkcası. Daha önce yaktırıp da hamile kalan var mı acaba ya da bilgisi olan?

Bir de iğne vurup antibiyotik verdi. Çok koyu akıntım oldu dün de korktum acaba yara mı kanadı . Yoksa kötüye mi gidiyor diye

geçmiş olsun. smear testi yaptırdınmı? valla kimi dr hamile kalmak için sakınca değil diyor . senin doktorun ne dedi bu konuda sordunmu?
Benimde rahimde yara olduğu ortaya çıktı. 1-2 hafta sonra yakıcak ama daha hiç doğum yapmadım kısır kalma tehlikesi varmış diye okuyorum. Korktum açıkcası. Daha önce yaktırıp da hamile kalan var mı acaba ya da bilgisi olan?

Bir de iğne vurup antibiyotik verdi. Çok koyu akıntım oldu dün de korktum acaba yara mı kanadı . Yoksa kötüye mi gidiyor diye

evet smear yapıldı ama daha almadım sonuçlarını perşembe alıcam. Doktordayken böyle bir riskden haberim yoktu. Ben internetten okuyunca gördüm. Soramadım daha yani. Kimisi de iyi ellerde sorun olmaz diyor..

çok şükür ben iyileştrim hayatım bnormale döndü inş bi daha sorun yaşamam bu şekilde

yaram olduğunu hsg çekilirken öğrendim hemen 3 günlük antibiyotik ve fitil tedavisinden sonra yaktı yaramı 1 ayı doldurunca gittim sonrasındada dondurdu tekrardan çünki yaram kocaman olmuştu 1 ay ilişki yasak demişti ama biz 50 günden fazla bekledik doktor serbest dediği günlerde ara kanama yaşadım bende vardır bi hayır belkide ilişkiye girmememiz gerekiyo bu günlerde diye yordum ilaçla kanamam durduruldu... yaram yandı 1 kez adet oldum sonra adet bitince gittim dondurmuştu dün gecede tekrar adet olsum artık rahmin tamamen normale dmnüyor bu adetlede kendisini yeniler ve temizler dedi doktorum ve artık tekrardan bebek için tedaviye başlayabilirim :D rabbim hepinize şifa versin ben kurtuldum darısı size olsun

bu arada kesinlikle bebek sahibi olmaya veyada hamile kalsan bile düşük yapmaya sebepmiş rahim yarası ben bi kez hamiş kaldım düşürdüm sonrada 23 aydır çocuk sahibi omak için çabaladım ama sebe bu çıktı inş bebişimi kucağıma alacağım zaman yakındır :D

kızlar ya bende yaramı yaktırdım bugün 22. gün ilk başlarda ara ara kanla karışık akıntılarım oldu ve sonrasında adet gördüm. adetten sonra sadece sarı akıntı var bu akıntı normalde de vardı şimdi yaram iyileştimi yoksa hala varmı? inş. geçmiştir tekrardan aynı şeyi yaşamak istemiyorum. :18: iyileştiğini nasıl anlıcam :26:

iyileştiğini yaktırdıktan bir ay sonra muayene yaptırdıktan sonra anlarsın en iyi şekilde. dr söyler yaranın durumunu.:34:
kızlar ya bende yaramı yaktırdım bugün 22. gün ilk başlarda ara ara kanla karışık akıntılarım oldu ve sonrasında adet gördüm. adetten sonra sadece sarı akıntı var bu akıntı normalde de vardı şimdi yaram iyileştimi yoksa hala varmı? inş. geçmiştir tekrardan aynı şeyi yaşamak istemiyorum. :18: iyileştiğini nasıl anlıcam :26:

arkadaşlar merhaba ben bugün öğrendim rahim ağzımda yara olduğunu henüz çocuk sahibi değilim ve hiç çocuk doğurmadığım için de yakılma falan olmazmış.şu an adet gecikmem var korunuyoruz ama doktor yine de gebelik şüphesi olduğu için 3 gün bekliycaz ve sonra duruma göre ilaç tedavisine başlıycaz.nasıl bir dönem bekliyor beni yaşayan biri anlatabilir mi bana acaba?geçmiş sayfaların hepsini okuyamadım benim şikayetim ilişki sırasında başlayan yanma ve 1 haftadır devam ediyor yanmam idrara çıkarken de :( va bazen durduk yere

cnm enfeksiyon vardı bende. o yüzden idrarda yanma oluyordu.ilk başta ilaç verdi dr yara geçmedi ama idrar yanamsına iyi geldi. sonra yarayı dondurttum. sende gebelik ihtimalio rtadan kalkınca ilaç verir dr sonra yaktıra yada dondurabilirsin. geçmiş olsun. merak etme tedavisi kolay.
arkadaşlar merhaba ben bugün öğrendim rahim ağzımda yara olduğunu henüz çocuk sahibi değilim ve hiç çocuk doğurmadığım için de yakılma falan olmazmış.şu an adet gecikmem var korunuyoruz ama doktor yine de gebelik şüphesi olduğu için 3 gün bekliycaz ve sonra duruma göre ilaç tedavisine başlıycaz.nasıl bir dönem bekliyor beni yaşayan biri anlatabilir mi bana acaba?geçmiş sayfaların hepsini okuyamadım benim şikayetim ilişki sırasında başlayan yanma ve 1 haftadır devam ediyor yanmam idrara çıkarken de :( va bazen durduk yere

cnm enfeksiyon vardı bende. o yüzden idrarda yanma oluyordu.ilk başta ilaç verdi dr yara geçmedi ama idrar yanamsına iyi geldi. sonra yarayı dondurttum. sende gebelik ihtimalio rtadan kalkınca ilaç verir dr sonra yaktıra yada dondurabilirsin. geçmiş olsun. merak etme tedavisi kolay.

teşekkür ederim canım cevabın için.şüphe ortadan kalktı bugün regl oldum ve yarın doktora gidicem ilacı yazması için yanmam şu an bile var doktor sadece yara var dedi ama ben yarın sorucam detaylı ilişkide ve idrarda yanma neden oluyor o zaman diye sorucam bakalım .

yara dondurma adet gecikmesi yaparmı

sanmiyorum, bende 1 hafta önce ögrendim yara oldugunu cok arastirdim adet döngüsüyle alakasinin olmadigini saniyorum hormonlarla alakali degil sanirim ondan, sende ne gibi belirtisi vardi? bende kanama oldu ki fitil kullandigim halde hala kananmam var baskada sikayetim yok:30:

Son düzenleme:
sanmiyorum, bende 1 hafta önce ögrendim yara oldugunu cok arastirdim adet döngüsüyle alakasinin olmadigini saniyorum hormonlarla alakali degil sanirim ondan, sende ne gibi belirtisi vardi? bende kanama oldu ki fitil kullandigim halde hala kananmam var baskada sikayetim yok:30:

bende akıntı oluyordu zaman zananda ilişkide acı ama benim rutin kontrollerimde söyledi doktor.smearda yoğun iltahap çıktı ,ondan yara oluştu sanırım 6hafta önce donduruldu. geçen adet döneminde sorun olmadı ama bu kez 3 gün gecikti.adet olmam gereken günden bir gün öncede korunmasız ilişkiye girdik,hamile olabilirmiyim acaba diyorum.

bende dün öğrendim,doktor küçük bi yaran var dedi 6 ay sonra gel bakıcam dedi şuan sadece antibiotik ve fitil verdi.tedavi olan arkadaşlara bikaç sorum olacak.vajinada ağrınız oluyomuydu benim baya ağrım oluyo ve yakma yada dondurma işlemi için ne kadar ücret alınıyo cevaplarsanız sevinirim..

bende dün öğrendim,doktor küçük bi yaran var dedi 6 ay sonra gel bakıcam dedi şuan sadece antibiotik ve fitil verdi.tedavi olan arkadaşlara bikaç sorum olacak.vajinada ağrınız oluyomuydu benim baya ağrım oluyo ve yakma yada dondurma işlemi için ne kadar ücret alınıyo cevaplarsanız sevinirim..

benim sadece ilişkide ağrı oluyordu.sgk anlaşmalı hastanede dondurma işlemine 100 lira ödedim. 20 lirada muayne ücreti

cnm bende 100 lira dondurma işlemi için ödedim. 20 de muayne ücreti

merhabalar benım sızlere bı sorum olucak benım smearde ascus cıktı pazartesı kolposkopi yapıldı ve biyopsi alındı bu işlemler yapılmadan once doktorun bırı rahim agzında yara var falan dedi ben ölü dogum yaptım bi sorun olurmu hamıle kalmama deyınce eger rahm agzı kanserı varsa bebegı unut rahmın bıle alınabılır dedı pat dıye bunları soyledı cok korktum lutfen beni bilgilendirin tedirginim bebegımı 5 ay once kaybettim :(

Back
X