Rahim ağzı yaraları, tedavi ve tercübesi olanların paylaşım alanı..

bana mı sordun yoksa benmi üstüme alındım bilmiyorum da ama yazayım yine:21: ben İzmir'de yaşıyorum özel bir hastanede yaptırdım ...çok memnunum doktorumdan...çok korkuttular beni ama şimdi 10 kere olsa korkmadan yaptırırım :34:

Hastane ve doktor ismini verebilirmisiniz.
Teşekkürler.

kızlar bendede rahim ağzı yarası var. küçük olduğu için ilaçla tedavi gördüm. üç dört ay sürekli doktor kontrolünde tedavi oldum. yara iyileşmişti. fakat aradan bikaç ay geçti tekrar yara olmuşmuş. doktor önce ilaçla tedavi olmazsa yakma yada dondurma işlemi yapılır dedi. tekrar ilaç verdi. birde çok hassas bir yapım olduğu için yaraya çok müsaitsin dedi. sürekli böyle ilaçla yarayı iyileştirip bikaç ay sonra tekrar sil baştan tedavimi uygulayacam? dr.um yapacak bişey yok dedi senin bünyen yaraya müsait diyo. normal doğum yaptığım için rahim aşağıya kaymış onunda etkisi varmış. acaba doktorumu değiştirsem belki yakma yada dondurma işlemi yapılırsa tamamen kurtulurmuyum diye düşünüyorum?? bu arada benim ilişkide yada sonrasında ağrı yada kanama gibi bir şikayetim yok. sadece adet aralarında lekelenmelerim oluyor. tecrübeli arkadaşlar ne yapmalıyım acaba?

merhaba kızlar bende de yara vardı 1 ay önce kontorlde anlaşldı ve 1 ay ilaç ve fitil kullandım bugün doktora gttm ama yara geçmemiş ve doktor bana sormadan dondruma işlemini yaptı ne olduğunu anlamadan oldu şuan da çok fena akıntım var doktrum da söyledi 2 hafta akıntın olur dedi ve gebeliğede zararı yok dedi ama ben yinede korkuyorum benim durumumda olup hamile kalan var mı?

yara sorunu bendede var ama çok korkuyorum bu korkuyu nasıl yencem bilmiyorum az olsa iyi ama tamamen sarmış 7 senedir bir türlü cesaretimi toplayamadım.

ya arkadaşlar bi kaç gündür benm rahim ağzına ağrım var hatta ağrı diil sanki doğum yaparken açılma olur yırtılır ya o şekilde bi acı var ve acayip kaşıntı ve akıntı var doktora gitmiştim bu olaydan önce bişi yok dedi anlamadım şu anda gebelikte olabilir neden olabilir bunlar acaba bilen varmı

bende adet olamama ve akıntı şikayetiyle doktora gittim spiral durduğu yere yara yapmış dedi ve hemen o anda çıkardı smir aldı fitil ilaç falan verdi adet söktürücü verdi adetinin 5. günü gel yaranı yakalım dedi bende adet olunca hemen gittim normalde muayene masasında yaptıranlar var bana doğumhaneye çık orada olucak dedi yaramı 4 kerede yaktı büyük olduğu için 4. üde çok yandığını hissettim işlem bitince kocaman bir gazlı bezi kremle fitil yapıp içime soktu ve o anda makattan bir fitil yaptı ağrı kesiciydi sanırım kalktığımda acım yoktu ama korkudan birden tansiyonum düşer gibi fenalaştım 15 dakika dinlendikten sonra eve geldim bugün 14. gün felaket derecede su geliyordu 2 gün önce geçmiştir diye spora gittim o günden beride kanamam oldu doktor normaldir zorlamış olabilirsin dedi ama hala kanamam sürüyor sanırım bu ay erken adet oldum böyle olan varmı birde o kan geldiğinden beri sağ kasığımda dikiş atılmış gibi bir his var, sanki yara kurumaya başladı bacağımı gerdi gibi hissediyorum acaba çok su geldiği içinmi şimdiye kadar böyle birşey hissetmedim böyle olanlar varsa cevaplayabilirmi

o günden beri kanamam başladı ve 12 gündür geliyordu bugün doktora gittim kabuk tutup düşmüş olabilir dedi bugün kanamam azaldı yarada geçiyor dedi şimdilik herşey yolunda

benimde rahim ağzımda yara varmışi 1 hafta antibiyotik kullandım adet oldum 1 haftada fitil kullanıyorum cumartesi gidip yaktırıcam ama kokrkuyorum acı falan oluyormu kızlar yaptıranlar lütfen bi bilgi verirmisiiz..

kızlar gecen hafta cumartesi yaramı dondurdum,1 hafta sarı sulu akıntı geldi,2 gündürde kan geliyor.adetim değil,çünkü gecen hafta adet bitimi gittim dondurdum.bu neyin kanaması yaa

kızlar merhaba bende perşembe günü gidicem doktora yaram var yakılacak inşallah ama korkuyorum ya çok :((

canım geçmiş olsun yaktırdıktan sonra yazarmısının nasıl oluyor zormu bende gittim adetin bittiği gün gel dedi istem dışı kanama falan oluyor adetinle karışmasın dedi 20 gün sonraya kaldı fitil ve antibiyotik verdi bakalımmmm

canım geçmiş olsun yaktırdıktan sonra yazarmısının nasıl oluyor zormu bende gittim adetin bittiği gün gel dedi istem dışı kanama falan oluyor adetinle karışmasın dedi 20 gün sonraya kaldı fitil ve antibiyotik verdi bakalımmmm

canım bu sabah gittim doktora tabi farklı bi doktora gittim çünkü daha önce gittiğim doktor bana güven vermemişti.doktor baktı inceledi sende yara diye bir şey yok dedi o yaralar para tuzağı ancak dedi akıntım ve kasıntım fazla olduğu için işte fitil ve antibiyotik verdi kontrol amaçlı da hormon tahlili yaptırıcam adetimin 3.günü işte öyle 3 doktora gittim 1.si beni mahfetti zaten polikistikover dedi rahimde yara var dedi neler neler.2.si sapasağlamsın dedi .3.de böyle dedi iste...

canım bu sabah gittim doktora tabi farklı bi doktora gittim çünkü daha önce gittiğim doktor bana güven vermemişti.doktor baktı inceledi sende yara diye bir şey yok dedi o yaralar para tuzağı ancak dedi akıntım ve kasıntım fazla olduğu için işte fitil ve antibiyotik verdi kontrol amaçlı da hormon tahlili yaptırıcam adetimin 3.günü işte öyle 3 doktora gittim 1.si beni mahfetti zaten polikistikover dedi rahimde yara var dedi neler neler.2.si sapasağlamsın dedi .3.de böyle dedi iste...

ama smear testinde yara ve akıntı çıkıyor yazmıyormuki elimde benim smear sonucum ne yapmalı bilmiyorum, para tuzağı olabilir belki oda aklıma geliyor aslında 150 tl ye yakıyoruz dediler..çok geçmiş olsun..

ama smear testinde yara ve akıntı çıkıyor yazmıyormuki elimde benim smear sonucum ne yapmalı bilmiyorum, para tuzağı olabilir belki oda aklıma geliyor aslında 150 tl ye yakıyoruz dediler..çok geçmiş olsun..

canım simirde negatif simir diyor yani bir şey yok sadece akıntı var doktor resmen beni kandırmış mahfoldum ya ömrümden ömür gitti tatlım sakın yaktırma bence bekle başka doktora git birseyler yap..

canım simirde negatif simir diyor yani bir şey yok sadece akıntı var doktor resmen beni kandırmış mahfoldum ya ömrümden ömür gitti tatlım sakın yaktırma bence bekle başka doktora git birseyler yap..[/QUOTE

inanki beklemek başka doktora gtimek dediğin gibi ömürden ömür gidiyor bende çok sıkıntı yapıyorum,evham yapıyorum öylede bi doktor değil diyorum off yaa

canım simirde negatif simir diyor yani bir şey yok sadece akıntı var doktor resmen beni kandırmış mahfoldum ya ömrümden ömür gitti tatlım sakın yaktırma bence bekle başka doktora git birseyler yap..[/QUOTE

inanki beklemek başka doktora gtimek dediğin gibi ömürden ömür gidiyor bende çok sıkıntı yapıyorum,evham yapıyorum öylede bi doktor değil diyorum off yaa

canım böyle konularda en az 3doktora gitmek gerekiyormuş ben öğrendim durum hassas biliyorsun o yüzden sakın acele etme dün gittiğim doktor yine özel hastanedeydi istese oda bana yaran var yakıcaz hemen derdi alırdı parasını yanlışmıyım ??

canım böyle konularda en az 3doktora gitmek gerekiyormuş ben öğrendim durum hassas biliyorsun o yüzden sakın acele etme dün gittiğim doktor yine özel hastanedeydi istese oda bana yaran var yakıcaz hemen derdi alırdı parasını yanlışmıyım ??

haklısın ama işte insan bu konularda çok tedirgin oluyor..hangisi doğru bilemiyorsunki ya sonra başa dönersek..yok der yada ilerde tekrarlarsa ufakta diyenler var ama o yaralar yakılmadan iyileşmiyormuş sanıyorum..

arkadaslar mrb benimde rahimde yara vardi dondurdu dr 3 hafta once adetinden sonra tekrar gel 2. kure gerek kalmaz belki dedi sonrasinda hamile kalabilirmiyim filan dedim evet dedi ama iliskiti sormamistim oda yasak filan demedi keske sorsaymisim bugun okudum sizin yazdiklarinizi. benim ilk hamileligimden once gittigim dr yara var yakalim demisti gidemeden hamile kalmistim sorun yasamamistim yalniz iliskiye girmemistik hic basta biraz kan gelmisti cunku neyse o yara bemde en az5 senedir varmis simdi tekrar cocuk dusunuyoruz ons yara iyilesmistirde baslariz calismalqra bu aradq bama fitil verdi sadece biokadin onu kullandim 10gin ve akintim 1haftada gecti yogun hi akintida olmuyo ped kullandim hep su akiyodu resmen o gunler sikintiliydi ama islem agrili filan olmuyo

mrblar gebelik ön muaynesi için gitmiştim dr a testler temiz cıktı yalnız smear sonucumda tanı servisit.yani yara varmıs. dr um cleocin yazdı adet oldunmu dıye sordu 2 gün var dedim cok guzel adet olmayı bekle bıttıkten sonra cleocin kremi uygula ve gel vajınal ulturasonla bakalım tedavi yeterli olmusmu olmamısmı dedi.kremin içinde 7 tane aplikatör var hazneye uygulıcaksın dedı eczacıda kullanan varmı nasıl uygulıcam ben bu kremi :( moralim bozuldu hamile kalmaya engel bi durumum varmı dıye korkuyordum ve muayneden kacıyodum uzun suredır.:(((

Arkadaşlar bende genç kızlığımdan beri akıntı olurdu ama son birkaç aydır hani yumurtlama döneminde böyle yapış yapış bişey gelirya işte o yapışık şey kanlı kanlı geliyor korkuyorum açıkcası bide içime sanki bişey batıyormuş gibi bir ağrım oluyor ara sıra,ilişki sırasındada acı olmaya başladı sizce yaramı var bende bide 9 yıllık evliyim ve çocuğum yok henüz maalesef:(

Arkadaşlar bende genç kızlığımdan beri akıntı olurdu ama son birkaç aydır hani yumurtlama döneminde böyle yapış yapış bişey gelirya işte o yapışık şey kanlı kanlı geliyor korkuyorum açıkcası bide içime sanki bişey batıyormuş gibi bir ağrım oluyor ara sıra,ilişki sırasındada acı olmaya başladı sizce yaramı var bende bide 9 yıllık evliyim ve çocuğum yok henüz maalesef:(

geçmiş olsun ama bence bi muayene olsanız daha iyi olur akıntı önemli her kadında olan bişi ama mesela benimde akıntım beni rahatsız etmiyordu ve öylesine gittim smear için genel kontrol için, büyük bir yaram varmış iyiki gitmişim..bence hiç ertelmeyein gidin...

Back
X