- 20 Ağustos 2014
- 48
- 7
- 13
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #1.941
merhaba arkadaşlar ben 5 sene önce karın ağrısı aşırı akıntı ve ilişki esnasında kanama şikayetleri ile doktora gitmiştim... daha yeni evliydik ve çok korkuyordum bişey çıkacak diye... neyse muayenemizi olduk... rahim ağzında yara olduğu söylendi smear alındı. Smear in sonucu temiz geldi ama doktor yaranın yakılması gerektiğini söyledi. bizde gidip yaktırdık. ve Allahıma çok şükür kesinlikle bir sorun çıkmadı hatta şu anda bebek istiyoruz ve kontrole gittim doktora söyledim rahim ağzında yaram vardı yaktırdık doktor aynen şöyle dedi. çok güzel bir operasyon olmuş ve çok güzel iyileşmiş siz söylemeseniz ben farketmezdim... yarayı yaktırdıktan sonra vajinal temizliğe önem gösterin... çamaşırlarınızın ütülerine özellikle ağlarının buhar ile ütülenmesine... operasyondan bahsedecek olursam da... muayene masası gibi bir masada doğumhanede yaptılar... ucu sivri olan bir aletti spektulum takıp vajinal muayeneden biraz daha fazla açtırıyorlar ardından yanık kokuları geliyor sesler geliyor... çok hoş bir manzara gibi gözükmesede yapılacak bişey yok mecbur... ama ağrı bakımından çok ağrı olmuyor dayanılacak gibi yani. ben yanımdaki hemşirenin elini sıkmıştım birazyani çok korkulup büyütülecek bişey değil. bittikten sonra bir ped veriyorlar... biraz yoğun bir akıntı geldi ilk gün, daha sonra da hafif pembe iki gün falan sürdü bitti... ilk hafta banyo ayakta yapılıyor bir hafta havuz deniz ve ilişki yasak... bunları hatırlıyorum sonrasında kontrole gittim ve herşey normaldi...
aklınıza takılan bir konu olursa seve seve cevaplarım... kendinize iyi bakın
merhaba .ben de de varmış yara önceleri gittiğim doktorlar yarayı görmeyip sadece enfeksiyon için ilaç veridler geçmedi.hep akıntım vardı ve yoğun koku olurdu.hamileyim şimdi hala var koku ve akıntı doktorm doğmdan sonra halledecğiz ded.merak ediyorm sizde de böyle koku akıntı çok muydu? ve amliyattan sonra tamemen geçiyor mu?