rahim ağzı yarası ve iltihabı

aa ciddimisin sanırım hamişsin yaa, ne kadar güzel, bi kan testiyaptırsaydın cnaım, inşallah bebeğin seninledir

cnm teşekkür ederim ama pekte hevesim kalmadı adetim geceli 4 gün oldu 2 gün önce idrar testi yaptım 2.çizgi silik çıkıyodu bugün tekrar yaptım negatif çıktı niye böyle oldu anlamıyorum bu arada sol kasık ağrım devam edio göğüslerdede şişkinlk var beliriler bunlar.[/QUOTE]

İnşallah güzel haberler alırsın tatlım, dr a falan gitseydin bari, benimde yaram yakılmadan önce adetlerim hep geç gelirdi 14 gün 16 gün geçtiğini biliyorum, yara adet geçikmesi yaparmı bilmiyorum tabi ama, şimdi tam gününde geldi bakalım bundan sonra ne olacak. İnşallah bebeciğin seninledir.

hayırlısı evet..umarım olur sizin de benim de herkesin de..

inşallah canım inşallah. Benim yumoşumda pek bi nazlı çıktı , dün 16.5mm di bugün yine gideceğim duruma göre bugün yada yarın çatlatma iğnesi olacak.yumurtlama dönemine girmişsin dedi drum

Canım bugün adetim üstünden 5.gün gecti şüphelerim vardı ama malesef olmadı adet oldum.2gün sonra hormon testi yaptırıcam .veren de allah alanda allah hayırlısı yapıcak bşi yok .doktor bana yaranı yakalım demedi hamile kal doğumdan sora yakarız demişti sen yakırdın dimi ;? Hamileliğine engel yara ise inş bundan sonra kalırsın cnm eğer öyleyse bende yaktırırım gelişmleri yazarsan sevinirim ışık tutmuş olursun bölece .

inş büyümüştür yumoşun..iyi haberlerini bekliyorum bende..
Canım dün 17,5 mm olmuş yumurtam bugün tekrar gidiyorum hastaneye, bakalım artık büyüdüyse tam çatlatma iğnesi vurulacağım, sende durum nedir, bugünmü gideceksin dr a
Canım bugün adetim üstünden 5.gün gecti şüphelerim vardı ama malesef olmadı adet oldum.2gün sonra hormon testi yaptırıcam .veren de allah alanda allah hayırlısı yapıcak bşi yok .doktor bana yaranı yakalım demedi hamile kal doğumdan sora yakarız demişti sen yakırdın dimi ;? Hamileliğine engel yara ise inş bundan sonra kalırsın cnm eğer öyleyse bende yaktırırım gelişmleri yazarsan sevinirim ışık tutmuş olursun bölece .

canım olsun bakalım yeni ay yeni ümit bizler için, inşallah gelecek bebeğin. Canım yukarda yazmıştım benim drumun söylediklerini, yaranın büyüklüğüne göre sanırım, bana bu kadar yarayla hamile kalamazsın demişti, yarası olup da hamile kalanda var ama, yani yaranın boyutuna göre sanırım, sen sormadınmı druna boyutunu ? Ben yaktırdım çok şükür iyileşmiş, hiç kalmamış yaram, sen ne kadar süredir bebiş istiyorsun tatlım, ne kadar evlisin

smalla beni dr bi daha çağırmadı ki :50: bende çok merak ediyorum noldu durumum diye bugün yumurtlama günüm bide..tam 14. günüm..ama dr çağırmadı beni bu ay böyle geçsin bende başka dr a gidicem..bu adam beni sık çağırmıyo ya 1 defa gittim 15 mm çok iyi dedi o kadar..
umarım büyümüştür yumurtan dua ediyorum senin için de..

smalla beni dr bi daha çağırmadı ki :50: bende çok merak ediyorum noldu durumum diye bugün yumurtlama günüm bide..tam 14. günüm..ama dr çağırmadı beni bu ay böyle geçsin bende başka dr a gidicem..bu adam beni sık çağırmıyo ya 1 defa gittim 15 mm çok iyi dedi o kadar..
umarım büyümüştür yumurtan dua ediyorum senin için de..

canım düşünmekten beynim durdu , kusura bakma sen ilaç kullanmışmıydın, eğer kullandıysan çağırması gerekliydi drunun. Ahh canım binbir türlü şey var kafamda , gelse bi an önce şu naszlı bebkler bizlerde rahat etsek. Sende bol bol çalış cnaım yumurtlama günündesin çünkü, inşallah cnaım büyüsünde iğnemi olayım artık , hayırlısı diyorum ama bu ay ümit yok içimde nedense:58: senin prolaktin seviyenmi yüksek bu arada doğru okuduysam başka topic de ? benim de yüksek de

canım düşünmekten beynim durdu , kusura bakma sen ilaç kullanmışmıydın, eğer kullandıysan çağırması gerekliydi drunun. Ahh canım binbir türlü şey var kafamda , gelse bi an önce şu naszlı bebkler bizlerde rahat etsek. Sende bol bol çalış cnaım yumurtlama günündesin çünkü, inşallah cnaım büyüsünde iğnemi olayım artık , hayırlısı diyorum ama bu ay ümit yok içimde nedense:58: senin prolaktin seviyenmi yüksek bu arada doğru okuduysam başka topic de ? benim de yüksek de

evet prolaktinim bu ay bile 30 çıktı..sınırı aşmışım..
bu ay klomen kullandım ilk ayın klomende..günde 2 defa içtim..10.günde 15 mm yumurtam vardı..sadece 10.günde dr a gittim..sonra çağırmadı herşey normal diye..ben özetliyim sana :)))
bende hipofiz bezi tümörü var 5 mm..ondan hormonlar oynuyo sürekli..

evet prolaktinim bu ay bile 30 çıktı..sınırı aşmışım..
bu ay klomen kullandım ilk ayın klomende..günde 2 defa içtim..10.günde 15 mm yumurtam vardı..sadece 10.günde dr a gittim..sonra çağırmadı herşey normal diye..ben özetliyim sana :)))
bende hipofiz bezi tümörü var 5 mm..ondan hormonlar oynuyo sürekli..

canım benimde prolaktin yüksek çıkıyor, dostinex kullandım sonra düştü, 35 falandı ilk bakıldığında.Canım klomen kullanmışsın ve drun seni bi daha çağırmamış olacak şeymi, seni takip etmesi lazımdı, çatlatma iğnesi vermesi lazımdı, başka bi dr a gitsen canımbi kontrol ettirsen.
Canım bugün dra gittim geldim, benim nazlı yumurtam çatlayıvermiş bile geç kalmışım, bana öğlen gel demişti ben 5 de falan gidebildim, çalışıyor olunca :58: ama yarın aşılama yapılacak , drum kendiliğinden çatlaması çok iyi dedi, sabahtan eşim sperm verecek, yıkanıp bana enjekte edilecek, inşallah ilk aşılama da gelir bebişimde beni daha fazla zor duruma sokmaz, dualarını bekliyorum cnaım :58:

canım benimde prolaktin yüksek çıkıyor, dostinex kullandım sonra düştü, 35 falandı ilk bakıldığında.Canım klomen kullanmışsın ve drun seni bi daha çağırmamış olacak şeymi, seni takip etmesi lazımdı, çatlatma iğnesi vermesi lazımdı, başka bi dr a gitsen canımbi kontrol ettirsen.
Canım bugün dra gittim geldim, benim nazlı yumurtam çatlayıvermiş bile geç kalmışım, bana öğlen gel demişti ben 5 de falan gidebildim, çalışıyor olunca :58: ama yarın aşılama yapılacak , drum kendiliğinden çatlaması çok iyi dedi, sabahtan eşim sperm verecek, yıkanıp bana enjekte edilecek, inşallah ilk aşılama da gelir bebişimde beni daha fazla zor duruma sokmaz, dualarını bekliyorum cnaım :58:

inş hayırlı haberler verisin bize..dua edicem senin için..
dr dediğim gibi beni sadece 1 defa çağırdı 15 mm olmuş çok güzel dedi o kadar..bende merak ediyorum çatladı mı vb diye..bakalım düşüncem bu durumu..antalyada küçük bi ildeyim..dr bulmaya çalışcam yarın..randevular doluysa bilmiyorum başka dr a gidemeyebilirim..

smallangel nasılsın arkadaşım iyi misin?var mı bi gelişme?bugün aşılama olcaktın oldun mu?
bu arada bende bugün başka bi dr a göründüm..özele gittim bi dr a..dr yumurtama baktı 18 mm olmuş dedi çatlatma iğnesi verdi..diğer dr vermemişti iğne..çok kızgınımmmmmmmm o dr a..onun yüzünden belki de kistim olucaktı..bu adam ben bişey demeden daha sana çatlatma iğnesi vermem lazım dedi..
vurdurdum iğnemi..bakalım hayırlısı..umarım senin de güzel geçer aşılaman..

smallangel nasılsın arkadaşım iyi misin?var mı bi gelişme?bugün aşılama olcaktın oldun mu?
bu arada bende bugün başka bi dr a göründüm..özele gittim bi dr a..dr yumurtama baktı 18 mm olmuş dedi çatlatma iğnesi verdi..diğer dr vermemişti iğne..çok kızgınımmmmmmmm o dr a..onun yüzünden belki de kistim olucaktı..bu adam ben bişey demeden daha sana çatlatma iğnesi vermem lazım dedi..
vurdurdum iğnemi..bakalım hayırlısı..umarım senin de güzel geçer aşılaman..

canım duaların için çok sağol, aşılamamı oldun geldim ben, bakalım artık bekleyecegiz, inşallah hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz, bugün hep hamileleri gördüm o kadar imrendim ki :59: inşallah bizlere de nasip eder Rabbim. Ha şöyle iyi yapmışsın dra gitmekle, bak iğneni de olmuşsun artık çalışmalara başlarsın sende. İnşallah sonuçlarımız güzel olur

canım duaların için çok sağol, aşılamamı oldun geldim ben, bakalım artık bekleyecegiz, inşallah hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz, bugün hep hamileleri gördüm o kadar imrendim ki :59: inşallah bizlere de nasip eder Rabbim. Ha şöyle iyi yapmışsın dra gitmekle, bak iğneni de olmuşsun artık çalışmalara başlarsın sende. İnşallah sonuçlarımız güzel olur

inş..inş 15 gün sonra bizde gebelik testi sonucunu + görürüz..:49:

inşallah canım ikimizin haberi hemen hemen aynı günlerde gelir, birlikte bekleyelim bakalım :6: test için falan gel demedi drum sanırım adetimi bekleyeceğiz.

evet..adet bekleniyo sanırım..benim bugün gittiğim dr da bana adetin gecikince gel dedi..eğer adet olursan da 3.günü el dedi..bakalım bekleyelim hayırlısı inş olur..birazdan abdest alıp dua okuycam bende valla..bol bol dua edicem..senin için tüm isteyenler için de edicem arkadaşım..
kendine iyi bak..bol bol dinlen..hiçbişey yapma bence bu ara..anca fazla yorulmadan yemek yap bence..çünkü benim bi arkadaşıma da tüp bebek yaptılar kız çalışıyodu..koşa koşa bankalara vb gönderiyodu bizim patron onu..kızın tüp bebek tutmadı..çok yordu kendini..
sen sakın yorma..bol bol dinlen..ani hareket etme bide..hadi hayırlısı bakalım :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Allh dualarını kabul etsin cnaım , bende eve gidince dua edeceğim, inşallah tez zamanda hepimize bebiş nasip eder. Tamam cnaım bol bol dinleneyim , eşim bi iş yaptırmaz bana zaten:1: şimdiden ayaklarına çorap giy yat demeye başladı bile, o arkadaşına da çok üzüldüm keşke izin alabilseydi dimi, nasip bakalım tez zamanda onunda bebişi olur inşallah.

Allh dualarını kabul etsin cnaım , bende eve gidince dua edeceğim, inşallah tez zamanda hepimize bebiş nasip eder. Tamam cnaım bol bol dinleneyim , eşim bi iş yaptırmaz bana zaten:1: şimdiden ayaklarına çorap giy yat demeye başladı bile, o arkadaşına da çok üzüldüm keşke izin alabilseydi dimi, nasip bakalım tez zamanda onunda bebişi olur inşallah.

aminnnnn...o arkadaşın bebeği hala yok malesef olmadı..geç evlendi...tek tüp bebek i şans gördü dr lar..yaptırdı borçla harçla ama tutmadı..yaşı 40..onun da etkisi vardır tabii..tüp bebek yapıldığında sadece 1 yumurtası oluşmuş..aynı gün yaptıran bi kadında 14 yumurta oluşmuş diyodu..yumurta oluşmamasının da etkisi oldu onda..olan yumurtası da tutmadı çok yoruldu o ay ama..bizim patron onu hep koşturdu :((

aminnnnn...o arkadaşın bebeği hala yok malesef olmadı..geç evlendi...tek tüp bebek i şans gördü dr lar..yaptırdı borçla harçla ama tutmadı..yaşı 40..onun da etkisi vardır tabii..tüp bebek yapıldığında sadece 1 yumurtası oluşmuş..aynı gün yaptıran bi kadında 14 yumurta oluşmuş diyodu..yumurta oluşmamasının da etkisi oldu onda..olan yumurtası da tutmadı çok yoruldu o ay ama..bizim patron onu hep koşturdu :((

o arkadaşına çok üzüldüm canım, inşallah tez zamanda Rabbim onada nasip eder. Kimseyi evlat hasreti ile sınamasın Rabbim. onlarda sorun neydi. O ay izin falan alsaymış keşke, nasip kısmet tabi. Hayırlısı olsun. Senin beklenmeyen adet tarihin ne canım ?

o arkadaşına çok üzüldüm canım, inşallah tez zamanda Rabbim onada nasip eder. Kimseyi evlat hasreti ile sınamasın Rabbim. onlarda sorun neydi. O ay izin falan alsaymış keşke, nasip kısmet tabi. Hayırlısı olsun. Senin beklenmeyen adet tarihin ne canım ?

eşimde sorun diyodu..kızda sorun yoktu ama tabii yaşı 40 larda olduğu için onda da yumurta oluşmasında sorun oldu..
benim beklenmeyen adet tarihim 19 Aralık..senin kaçı?
ayyyy inş bu ay adet olmayız da hamile oluruz..adet olursam bu ay daha çok üzülcem..çünkü çok çabaladım bu ay..hasta hasta günde 2 defa iğne vurula vurula klomen içtim denedim çatlatma iğnesi oldum üstüne..umut umut umutttttttttt..inş hamile kalırız bu ay...

Anladım canım inşallah o arkadaşında bi an önce hamiş kalır, benimde beklenmeyen adet tarihim 14 aralık. İnşallah canım çok stresli ya tam 1 yıl oldu, hala yok bebiş :58: inşallah Mevlam bi an önce verir bizlere de

Back
X